GoranM
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 945
Takodje kad sam patchovao na verziju 1.2 FPS mi je skocio sa 45.4 na 45.8.
Idemo polako ali sigurno![]()
Do sledece nove godine doguracemo do 50fps.
Poslednja izmena:
Takodje kad sam patchovao na verziju 1.2 FPS mi je skocio sa 45.4 na 45.8.
Idemo polako ali sigurno![]()
Malo bolje, taktovi 702/1782/2100, framerate 47.17
Uskoro pada Volt mod i 50fps![]()
Pa to ti se ne isplati na tom primerku raditi ! <50mhz ti nece dati puno ! (ako dobijes i 50mhz). Nisi normalan majke miBolje da menjas kartu i nadjes neku koja ide na 750+ pa onda eventualno da volt-modujes i imas neki takmicarski primerak. No dobro, to je moje misljenje (i savet), a ti ces naravno uraditi kako te impulsi spopadnu, znam da ti tu nema leka
![]()
Lemilica i licne su spremne, sad jos samo 100kOhm trimer pa da pocne show!![]()
Drmni jednu da ti se ne tresu ruke...:beer:![]()
mozes novim nibitorom da dignes napon na 1.1V (ima ga u izboru, bar kod mene, ali meni vec jeste na 1.1)
Ovako trenutno igram krizu:
1024x768
4xAF
0xAA
"cheap very high"
Prosek 54fps
Jeste, sada ce neki reci da je mala rezolucija, ali meni na 19" CRT to ne smeta.
Oces da ti pozajmim moj CRT 17" pa da igras na 800x600 :d, samo dok zavrsis Crysis, pa mi vrnes :smoke:.
Videh da na 16x12 na high imas avg fps 34, jel ti to nije dovoljno, toliko si imao na 12x10 na high sa 3850 256MB.
Evo nesto pa mozda vam pomogne!
Cim dodjem sa posla probavam. Stavio sam jutros 1.2 zakrpu i skinuo 174.53 drajvere, pa da vidimo, a i volt mod u BIOS-u na 1.1V treba da odradim. Nasao sam FDD i kabel, jos samo disketu da nadjem...
Ima da dohvatim tih 50fps!
Lemilicu sam sjeb'o, moram novu da nabavim :-devil-:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari