gorgilije
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.03.2009
- Poena
- 845
Restartovao i opet isto.Probao i sa crackfixom 2 da ucitam opet pocetak misije i i dalje prazan.
Da nisi pokrenuo od predzadnjeg sejva?Mora od pocetka druge misije.
Restartovao i opet isto.Probao i sa crackfixom 2 da ucitam opet pocetak misije i i dalje prazan.
Seckaće ti nažalost.Morao si više da odrešiš kesu za GPU.Kupio sam nov comp(jos malo pa samo zbog C3), koji mi stize za dan-dva. fx6300, amd7850, 8gbrama ako neko ima slicnu konfiguraciju moze li da mi kaze kako radi na 1080p i da li cu moci detalje na max?
Imam neki jako čudan osećaj dok ovo igram...Kao da igram neki tech demo, koji pritom nije isto kao tech demo iz doba npr. Quake 2 jer znam da se neće pojaviti 3 igre sa ovim endžinom...
Gejmplej je uspešno utanjen posebno zahvaljujući AI-ju, radnja je nezanimljiva totalno, a uopšte mi nije jasno zašto prigušivači nuliraju nevidljivost, ali luk i strela ne........Ne znam, skroz nisam zainteresovan za prelazak igre, džaba vrh grafika i sve. Ne tera me ništa da nastavljam.
P.S. ubacivanje vanzemaljaca je, to se danas vidi, totalno uništilo Crysis, barem za mene...
Meni igra izgleda bolje sa very high teksturama, medium sve ostalo i SMAA 4x nego kada su ostala podesavanja na high i FXAA.
Bolje ugasi FXAA i stavi smaa x2. FXAA unistava sliku potpuno.
Ne samo vanzemaljci vec i nano-odijelo.
Ima razlike kad se stavi na veryhigh, ukljucuje se teselacija, creen space ambient occlusion, voda pravi one svetlosne efetke po zidovima, malo bolja refleksija svega, toliko sam ja primetio... Mada to nije opravdanje za ovoliku zahtevnost, al sta da se radi... Jedino sto su texture ultra profi, to je jedina uocljiva razlika! Oruzja su profi odradjena svaki detalj se vidi lepo... Sinoc je presao,zadnji bos je odradjen VRH! Samo bedak sto je igra kratka, moracu jos jednom da je obrnem na stealth.
Vidi njega, postuje nakon par godina!?
Ne samo vanzemaljci vec i nano-odijelo.
Koji slepci ovi iz EA,optimizovali samo za DX11 kartice,da bi ljudi trcali i trosili pare,vala bas i nisam zaludan da menjam karticu,ko ih sisa,kad mogu Battlefield 3 da igram ,sa solidnim podesavanjima,meni dovoljno...A i nije neka razlika u odnosu na Crysis 2.
Kad se setim samo, u kecu onaj deo kad ti naprave sacekusu na groblju i napradnu te 3 lika sa odelom! Ne'do ti Bog da to igras na hard-u! Us*o sam se ziv tada!
"for those who didn't become
bored with the game after 15 minutes."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari