Šta je novo?

Crysis 3

Meni bas lose radi igra u 2-om nivou, konstantno neko mini seckanje imam, kontam da me procesor zeza, prespor je vec i mator

Nije taj procesor uopste za bacanje. Samo kad bi ga mogao nasvirati na 3ghz+

Poslednja izmena:
Nije taj procesor uopste za bacanje. Samo kad bi ga mogao nasvirati na 3ghz+

Mali mu je mnozioc i los je kloker, no videcu nesto da uradim, bar malo da mu dam boost-a :D.... Evo sad sam bas presao livadu i kako odmicem bolje radi, skroz igrivo je postalo

instalirao igru, primenio narodni fixirani lek, pokrenuo, prodje uvodna spica, onda na brodu neki ilegalci krenu da ubijaju one vojnike, i igra me izbaci na desk sa porukom nesto "no users logged in????" i svaki put isto. sta mi je ciniti?
thx

Ja sam tu livadu presao sa 50 fps u proseku a cak sam i povecao podesavanja, sve na medium, ostalo isto kao sto sam pisao. Izgleda naklokovan phenom i dalje pokazuje zube, mislio sam da cu na toj livadi imati jedva 20 fps.

S'obzirom koliko je star to nisu mlecni zubi nego pozutele proteze :d

Bice dobar on jos neko vreme, definitivno najzahvalnija kupovina koju sam obavio u ovih 20godina bavljenja racunarima.

Nego ima li neki fix za zadnjeg bosa? Ili da shiftdeletujem igru?

ja sam podesio CVar izbacio renderovanje textura,senki i trave u daljini i dobio znatno vise FPSa :)

Bice dobar on jos neko vreme, definitivno najzahvalnija kupovina koju sam obavio u ovih 20godina bavljenja racunarima.

Tacno tako, meni je ova konfiguracija stara 3,5 godine a radi ko sat, pogotovo ovo moje nasvirano chudo od 5850 karte. Poslusao sam savet od gore da podignem sve na high samo shadere i senke sda ostavio na low i opet je max igrivo . Ja prezadovoljan. Zaista me odusevljava grafika u igri , radnja i ne bas ali bitno da se u necemu uziva ma koliko da traje.

Meni radi sasvim OK. Drzim sve na HIGH i SMAA na 2x sa ukljucenim V Sync i drzi na 60 fps, a zauzece procesora ne prelazi max 50% na sva 4 jezgra. Trosi mi i 1.4GB graficke memorije.
Napucao sam sve na very high i sva podesavanja na max i imao sam oko 25 fps, ali ko moze tako da igra, svaku mu dala...

Igram na 1680 x 1050...

Poslednja izmena:
Ne mogu nikako da poskidam oruzje sa tornja u prvoj "livada" misiji, oruzje alien-a koje nadjem je prazno, presao sam sve prethodne zadate lokacije, vise puta restartovao checkpoint, ali od municije ni traga ni glasa.
Druga stvar postavke igre na mojoj masini su sve na very high, da li je moguce da dobijam toliko visok fps sa mojom kartom, u prilog kacim scren-ove:
Crysis3_2013_02_25_15_34_39_361.jpg Crysis3_2013_02_25_15_34_56_261.jpg Crysis3_2013_02_25_15_33_30_278.jpg Crysis3_2013_02_25_15_33_35_638.jpg Crysis3_2013_02_25_15_36_35_113.jpg
Probao sam da spustam-podizem podesavanja grafika igre reaguje, na low fps ide i do 140, cenim da tu nesto ne radi kako treba, mozda mi ne radi teselacija ili nesto tome slicno, inace koristim poslednji driver 314,07:trust:

Kod mene sasvim fino radi sve na high u 1920x1200. Obično uvek imam uključen vsynch u igrama, ali ovde u C3 ima nešto iritirajuće, kao neki lag kad je vsynch ON, tako da držim isključeno.

@ 3dane, moras da restartujes misiju.

Ne mogu nikako da poskidam oruzje sa tornja u prvoj "livada" misiji, oruzje alien-a koje nadjem je prazno, presao sam sve prethodne zadate lokacije, vise puta restartovao checkpoint, ali od municije ni traga ni glasa.
Druga stvar postavke igre na mojoj masini su sve na very high, da li je moguce da dobijam toliko visok fps sa mojom kartom, u prilog kacim scren-ove:
Pogledajte prilog 108209 Pogledajte prilog 108210 Pogledajte prilog 108214 Pogledajte prilog 108215 Pogledajte prilog 108216
Probao sam da spustam-podizem podesavanja grafika igre reaguje, na low fps ide i do 140, cenim da tu nesto ne radi kako treba, mozda mi ne radi teselacija ili nesto tome slicno, inace koristim poslednji driver 314,07:trust:

Ajde ukljuci u Afterburner GPU usage i Memory usage, pa da vidimo onda...

Ljudi jel ova igra mže da se igra na ATI 4850 tj jel ima directX 9 ? Prethodni deo mi je bio igriv solidno na mojoj mašini.

Probao sam ovo sto je zlatan napisao i fps je bolesno visok a igra samo malo losije izgleda.

Na kraju sam podesio ovako : 1680x1050, smaa 4X (medium), very high teksture a ostala podesavanja low (object, shading, shadows) i medium (game effects, particles, post proc,water), AF 16x, motion blur low.. i igra bukvalno leti, 40-120 fps u hodnicima, jos je 5850 na 815/1250 i matori 12.4 drajveri, prosto neverovatno koliko mocno izgleda a kako dobro radi. Slicno bi trebali da podese svi sa slabijim masinama, kada sam vratio sve na medium a ostala podesavanja kao sto sam naveo,imao sam padove na 25 fps a razlika u izgledu je mizerna.

Malopre sam se nakanio da ozbiljno igram ali igra zakuca na drugom nivou.

Predlizio bih ipak vodu na Very High. Caustic effekt bas fino utice na atmosferu.

ljudi, jel neko sem mene imao problema sa pokretanjem igre?

ljudi, jel neko sem mene imao problema sa pokretanjem igre?
Ja imam problema sa ucitavanjem , kliknem na Crysis3.exe,krene da se ucitava dodje do slike kad on drzi razapet luk i onda nestane.Koju konfirugaciju imam mozete da procitate u moja masina , ispunjava sve uslove da se igra pokrene,moze li neko da pomogne ili da mi posalje na pp sta da uradim.Hvala unapred

jesi li promenio naziv kompa i obrisao folder Electronic Arts iz Program Data?
meni je to pomoglo a imao sam iste simptome kao ti...
pise i na par strana unazad...

Poslednja izmena:
Imate par strana unazad,resenje za pokretanje(ako je problem u vidu pojavljivanja samo uvodnog skrina igre)

znaci zadnji bosss izbagovan ?

meni nije problem sa izbacivanjem na logu, vec na brodu kad krene pucanje, izbaci me na desk sa porukom no users logged ili nesto tako....

pa nije ako fix2 radi

edit: a ne radi. cryea.dll is missing.

Poslednja izmena:
obrisi rldea.dll fajl

neam

Nazad
Vrh Dno