gluposti totalne, taj zna koliko ja o strumfovimaDa li ima nesto (ne znam sta) kao u win7 da se kartica koja nije dx11 prikazuje kao da jeste virtuelno, to mi rece drug da on kao ima pa ako laze on mene lazem i ja vas, a ako je to stvarno onda moze i na starijim da se igra?
Svaka igra je za prelazak naravno one koje nadju svoje obozavatelje!Crysis serijal ne nudi nista,sem predobre grafike,ali apsolutno nista!Gameplay je ispod proseka,ako ga uopste i ima!Za ovo vreme koliko sam na forumu u sve tri Crysis teme se uglavnom raspravljalo ko koliko ima Fps-a i na kojim podesavanjima ko igra!Retki su oni koji su pisali kako im se svidja prica i sam gameplay!Ja sam je takodje probao,presao prvu misiju,video sam sta sam video i tu verovatno i stajem!Za mene je Singularity(nije bas poznata igra) tri koplja ispred Krize!ne znam kako moze bilo ko ko da kaze, da nije za prelazak
A gosn +1 niti je igru omirisao ili ceka neki lek pa da kaze kako je PC gaming propao i da su ga konzole unistile ili tovari temu offtopicom tek reda radi
ljudi kako ubiti zadnjeg bosa?? potrosio sam sve dopune za nanosuit i sve metke ali njemu nije nista ?![]()
Jesam ja jedini koji stice utisak da sa very high texturam , smaa medium 2tx i low ostalim opcijama igra izgleda super sa odlicnim framerate-om od 50-70. Nista preterano lepse ne izgleda na very high s tim sto fps padne na 20-25. Svidjaju mi se ovakve igre koje sa low setovanjima izgledaju penal. Da ne znam da su takva podesavanja zakleo bih se da radi u fulu :smoke:
Malopre sam se nakanio da ozbiljno igram ali igra zakuca na drugom nivou.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari