Šta je novo?

Crysis 3

Kako renda napajanje! Za ovih nekoliko godina koliko je kod mene, nikad ga nisam čuo - sve do Crysis 3!:mad:

Koje napajanje je u pitanju ?

Ovo je trebao da bude neki DLC za Crysis2 ... stvarno je prekratka. Cak i sa super sporim/prevrni svaki kamen pristupom.

Nikako nije bolja od drugog dela ali za to kratko vreme koliko traje, pruza finu zabavu. AI je dno dna. A toliko su ga reklamirali u onim tech videima ... Ne mogu da kazem da je bezveze ali me je bas razocarala. Trebala je realno da traje bar duplo. Mape jesu vece i treba ti vise vremena da dodjes od te tacke A do B ali jednom kad predjes ... stvarno ne vidim razlog da ponovo ovo igram.

Inace Vsync - off mi je doslovno udvostrucio performanse. Obavezno ugasite FXAA jer mnogo muti igru. Sa MSAA low igra dobije neki potpuno drugi smek (doduse kao da dobije i neki sharp filter).
Uglavnom, meh...

Ovo je trebao da bude neki DLC za Crysis2 ... stvarno je prekratka. Cak i sa super sporim/prevrni svaki kamen pristupom.

Nikako nije bolja od drugog dela ali za to kratko vreme koliko traje, pruza finu zabavu. AI je dno dna. A toliko su ga reklamirali u onim tech videima ... Ne mogu da kazem da je bezveze ali me je bas razocarala. Trebala je realno da traje bar duplo. Mape jesu vece i treba ti vise vremena da dodjes od te tacke A do B ali jednom kad predjes ... stvarno ne vidim razlog da ponovo ovo igram.

Inace Vsync - off mi je doslovno udvostrucio performanse. Obavezno ugasite FXAA jer mnogo muti igru. Sa MSAA low igra dobije neki potpuno drugi smek (doduse kao da dobije i neki sharp filter).
Uglavnom, meh...

samo pratite ovo
http://blogs.amd.com/play/2013/02/19/crysis3-best-on-radeon/

Procitah ovaj link iznad i instalirah ctalyst 13.2 beta6 e tu nastade problem, cim pokrenuh trixx(def profil) slika poce da skace.....instaliram poslednji msi afterburner(nisam instalirao kombuster-ne znam za sta sluzi) kad imam sta da vidim u opcijama zakljucana voltaza i klok ide do 850 max, seting, stikliram unlok voltage i ono ispod, restartujem program, kad cvrc, isto se desava lock, sta je za ciniti?

Moras koristiti Trixx.

prati link i cekaj da najave hotfix release candidate 2.1.3.5 review beta 7 :p

Sad ozbiljno, imate temu o catalystima pa tamo nastavite pricu.

Divota, hvala, izvinjavam se za off

Zna li neko gde on downloaduje ove PDA sto nadje usput? Da li je to ovo u Esc > story information > messages?

Poslednja izmena:
Da ... btw jel neko uspeo da hakuje zasticenu poruku? Sa onim brojevima, uvek mi za dlaku omakne, nikako mi ne uspeva jednostavno sam prespor:)

nisam ni znao da ima takva poruka... gde si to nasao?

edit:
ja idem i istrazujem coskove po mapama, ali za sada nisam naleteo na tako nesto.

Poslednja izmena:
Poceo sam da igram, phw tezina i nesto me i ne vuce da nastavim. Ai retardiran pa je phw stvarno realnost, procesor se manje znoji nego u mp beti (logicno) a grafika je stvarno najbolja ikada ali nema sanse da igram na visim podesavanjima od ovih : 1680x1050, SMAA 1X, high teksture i ostalo medium ali je fps reatrdiran, od 25 do 85 :d Ali stvarno smara kada padne ispod 40 a desava se. Mada imam matore 12.4 drajvere pa je verovatno i do toga. Ocu bre tropsko ostrvo i bilo kakvu prirodu sa ovakvom grafikom i uz gameplay na nivou fc3 bar mozda bih i budzio komp, ovako mi je bukvalno svejedno da li cu 8h potrositi uz very high ili low.

I da, kupio sam inter.rld verziju, vidim da su neki ovde imali probleme tipa da je nemoguce preci neki nivo itd, ako cu sa ovom verzijom da imam bilo kakve lose tripove, recite, da ne gubim vreme i obrisem odma'.

Poslednja izmena:
Poceo sam da igram, phw tezina i nesto me i ne vuce da nastavim. Ai retardiran pa je phw stvarno realnost, procesor se manje znoji nego u mp beti (logicno) a grafika je stvarno najbolja ikada ali nema sanse da igram na visim podesavanjima od ovih : 1680x1050, SMAA 1X, high teksture i ostalo medium ali je fps reatrdiran, od 25 do 85 :d Ali stvarno smara kada padne ispod 40 a desava se. Mada imam matore 12.4 drajvere pa je verovatno i do toga. Ocu bre tropsko ostrvo i bilo kakvu prirodu sa ovakvom grafikom i uz gameplay na nivou fc3 bar mozda bih i budzio komp, ovako mi je bukvalno svejedno da li cu 8h potrositi uz very high ili low.

I da, kupio sam inter.rld verziju, vidim da su neki ovde imali probleme tipa da je nemoguce preci neki nivo itd, ako cu sa ovom verzijom da imam bilo kakve lose tripove, recite, da ne gubim vreme i obrisem odma'.

Skini lekfix i neces imati problema sa zaglavljivanjem u 2-oj misiji.
Nisam jos probao igru, planiram uskoro cisto da vidim tu mocnu grafiku ali oko zahtevnosti i sve sto sam procitao sticem utisak da je ovo jedno 40% zahtevnije od 2-og dela? Secam se C2 sam sa gtx460 igrao sve na high bez AA

Poslednja izmena:
Mnogo je zahtevnije. Dvojku sam igrao na ovoj rez. i extreme podesavanjima uz dx11/haj teksture sa 55-60 fps u proseku a ovde imam jedva 45 fps prosek na podesavanjima koje sam naveo, sve na max imam 5fps :d Al 5xxx/gtx4xxx imaju matore teselatore, moguce je da igra i nije mnogo zahtevnija od dvojke za 6xxx i 7xxx itd.

nisam ni znao da ima takva poruka... gde si to nasao?

edit:
ja idem i istrazujem coskove po mapama, ali za sada nisam naleteo na tako nesto.

Nisam siguran gde sam je pokupio, al imao sam je u log-u pre misije sa antenom. Mnogo za'ebano dekriptovati je pa me zato kopka sta tu ima:)

Evo da se nadovezem, bez obzira na problem sa trixx om kad udjem u krizu 3 nakon instalacije 13.2 beta6 drajveara problem sa letenjem slike nestade....e sad utisci...... zaista ako neko zeli da mu igra izvuce max iz ati grafe ovo je resenje(nalon igranja sa driverima ovih dana tek primecujem boost u igrama izmedju npr 12.6v koju sam imao gde mi je fps bio tipa 25 na high i sada kada na 13.6beta kad idem mnogo vise, topla preporuka svima!), nakon instalacije 13.2 b6 predhodni set u igri koji sam vozio mi je povecao fps ,pa sam shodno mojim preferencijama koje me zadovoljavaju od 30-35fps-a povecao detalje tekstura sa HIGH na VERY HIGH i rezultati su tu otvoren 30-45vps- zatvoren 55-65fps, za mene puna kapa
U pitanju je ovaj set samo samo sa texture resolution na VERY HIGH :)Crysis3 2013-02-23 21-45-36-99.jpgCrysis3 2013-02-23 21-45-55-76.jpgCrysis3 2013-02-24 13-36-03-11.jpgCrysis3 2013-02-24 13-41-27-42.jpg alal vera ati i 6850 potpuno sam iznenadjen :party: ,upgrade ce jos da ceka...........:)

Ljudi, kada upgrade-ujete nanosuit i otkljucavate odredjene stavke, sa desne strane postoji tri reda po cetiri kvadrata gde stavljate te module i aktivirate ih...

E sad me zanima, da li su mi sva tri reda modula aktivna ili samo jedan koji izaberem?

Ljudi, treba mi pomoc..

Na poslednjoj misiji boss je neunistiv.. Igram sat vremena i kad me ubije skontao sam da nesto nije u redu... Moze li pomoc na privatnu?

Meni treba pomoc oko leka i primene. Sa lekfixom nece da pokrene igru, kaze da mi fali neki Cry.dll jer obrisem onaj rld.dll po uputstvu, kad vratim stari lek onda radi ali kontam da cu onda imati izbacivanje iz igre?

Ljudi, kada upgrade-ujete nanosuit i otkljucavate odredjene stavke, sa desne strane postoji tri reda po cetiri kvadrata gde stavljate te module i aktivirate ih...

E sad me zanima, da li su mi sva tri reda modula aktivna ili samo jedan koji izaberem?

redovi sa strane su samo quick slotovi. tu snimis kombinacije za razne situacije da bi brze menjao. aktivni su samo oni iz donjeg reda na sredini na glavnoj listi

WTF je sad ovo, ubacim fix i u 2-oj misiji kad me gadja onaj toranj, nadjem alien oruzje ali nema municije?

Restart misije pa sve ispocetka...

Koji slepci ovi iz EA,optimizovali samo za DX11 kartice,da bi ljudi trcali i trosili pare,vala bas i nisam zaludan da menjam karticu,ko ih sisa,kad mogu Battlefield 3 da igram ,sa solidnim podesavanjima,meni dovoljno...A i nije neka razlika u odnosu na Crysis 2.

Nazad
Vrh Dno