Šta je novo?

Crysis 3

VSync kod mene prepolovi gpu usage, a bez njega odlicno radi na 99%. Nigde do sada nisam video da VSync toliko utice na performanse.

Tako je meni bilo sa C2 a i trojkom mp beta.

Au koliko strana.. da ne citam sve, ukratko - jel ovo losije od C2? Video sam neke ocene, bukvalno su klasu losije u nekim testovima, a danas igra kad dobije 8/10 znaci da ne vredi ni 7/10 :d

Nesto mi se ne narucuje/ne ceka samo graficki bench test..

kao sto sam napisao meni za sad dobro deluje igra, ali nisam igrao prethodne delove pa ne mogu da uporedim. Iako sam krenuo na onoj predzadnjoj tezini za sada je dosta laka igra... zadnja tezina je valjda HC sa samo jednim zivotom?

Da. Ali cu zato novi Bioshock igrati glat na max podesavanjima. Toliko o CE3 i optimizaciji.

Bumo vid'li.
Ali s obzirom da ta igra izgleda kao standardni ue3 cartoon network spram ovog bio bi kriminal da se ne moze igrati glat na max podesavanjima.

Prethodne Krize smo svi igrali sa vsync-om.

:bottle: Bolje pisi tvoj standardni "+1", ozbiljnije ce te shvatati ljudi

hsv.stoned je napisao(la):
Tako je meni bilo sa C2 a i trojkom mp beta.

Au koliko strana.. da ne citam sve, ukratko - jel ovo losije od C2? Video sam neke ocene, bukvalno su klasu losije u nekim testovima, a danas igra kad dobije 8/10 znaci da ne vredi ni 7/10

Nesto mi se ne narucuje/ne ceka samo graficki bench test..

Prvo, nije da ces nesto platiti pa da mozes da izgubis, a drugo, ako ti se iole svidela dvojka ovo ce jos vise...igra je u svemu bolja (za sada) , a i nivoi su zanimljiviji i prostraniji... AI je ostao na istom mestu doduse...nekad radi ok a nekad je bangav

Uruk je napisao(la):
kao sto sam napisao meni za sad dobro deluje igra, ali nisam igrao prethodne delove pa ne mogu da uporedim. Iako sam krenuo na onoj predzadnjoj tezini za sada je dosta laka igra... zadnja tezina je valjda HC sa samo jednim zivotom?

phw tezinu igraj slobodno jer ni ona nije neki izazov. I imas "zivota" standardno kao na drugim lvlima (tj infinite:d ), samo dosta lakse gines bez armor moda, i savetujem igranje bez crosshaira da bude izazovnije:)

Poslednja izmena:
phw tezinu igraj slobodno jer ni ona nije neki izazov. I imas "zivota" standardno kao na drugim lvlima (tj infinite:d ), samo dosta lakse gines bez armor moda, i savetujem igranje bez crosshaira da bude izazovnije:)

aha, ja sam mislio da je ta zadnja hc samo sa jednim zivotom, jer su napisali nesto kao 'greske se ne oprastaju'... Ni ova predzadnja tezina nema krstic i dosta je zanimljivije tako, jedino sam malo duze vedzbao bow:D, tj. nisam odma provalio kako se nisani.

Ja sam stvarno odusevljen igrom, a pogotovo osecajem dok je igram u 3d-u, fenomenalno su odradili.

Danas sam se dosta poigrao sa setovanjima i nasao, bar za mene, odlican balans, radi super, a pritom i izgleda extra, pa eto, ko hoce da proba evo linka. Inace drzim FXAA, bez vsync-a, a u samom driver-u sam ukljucio Triple Buffering.
http://www.mediafire.com/download.php?ll944r29vyf2126

Konkretno na ovoj mapi imam 40-80fps, prosek 55-60.
http://img90.imageshack.us/img90/459/crysis32013022317475201.jpg
http://img51.imageshack.us/img51/8960/crysis32013022317481015.jpg
http://img822.imageshack.us/img822/7175/crysis32013022317491590.jpg

***, ne mogu vola da pogodim ovim lukom. sa vremena na vreme ubodem nekoga na velikoj daljini i mislim da sam provalio kako da nisanim, ali onda opet omasim. Je l ima neko neki predlog za nisanjenje? Radi se o vecoj tezini tako da nema crosshair-a

Imas onu svetlecu crticu na luku, tj nisanu :) Samo je poklopis sa npc-om i voila:)

Igra je klasu graficki lepsa od C2 ali je bar 30% zahtevnija, pogotovo sa AA modovima
Evo kod mene : texture res + system spec @ high, antialiasing SMAA low(1x), 1680x1050

Igra je klasu graficki lepsa od C2 ali je bar 30% zahtevnija, pogotovo sa AA modovima
Evo kod mene : texture res + system spec @ high, antialiasing SMAA low(1x), 1680x1050

Koji program koristis za iscitavanje FPS-a?
I kakva su iskustva sa 7850 i ovom igrom, jel je gura na ultra detaljima i barem 30+fps?

***, ne mogu vola da pogodim ovim lukom. sa vremena na vreme ubodem nekoga na velikoj daljini i mislim da sam provalio kako da nisanim, ali onda opet omasim. Je l ima neko neki predlog za nisanjenje? Radi se o vecoj tezini tako da nema crosshair-a

moras da ga nategnes levim klikom, onda nanisanis i pustis levi klik.

^ ima jos tamo u opcijama za bow mozes da mu zatezes strunu i menjas strelice.

Evo sebe da citiram, da je jacui procesor bilo bi bolje.

Hvala na citatu, nisam cita sve od pocetka, prikljucio sam se tek danas kad je izaso FIX :), to nije lose uopste, evo sad updejtovah na 13.1 catalisator, dobio sam vise frejmova, otvoreno 18-25, zatvoreno 23-35 avo i podesavanjaCrysis3 2013-02-23 19-09-36-84.jpgCrysis3 2013-02-23 19-09-47-51.jpgCrysis3 2013-02-23 19-17-01-10.jpgCrysis3 2013-02-23 19-14-04-93.jpggpucrysis3.PNG

Probaj 13.2 beta 6 drivere .

^^ slab ti je jako fps. Ja sam stavio na medium/high i fxaa, i imam oko 60 unutra, a napolju na livadama 45-60fps

27-59 fps-a (limitirano na 59) u kampanji, prešao sam 3 nivoa, sve very high + 2xSMAA. Kačim skrinove trenutno.

^^medium cestice, senke, sencenje, post p., a ostalo high. VSync je isklj. FXAA uklj.
ovako to izgleda:
Crysis3 2013-02-23 19-45-25-08.jpgCrysis3 2013-02-23 19-45-29-63.jpgCrysis3 2013-02-23 19-45-55-07.jpgCrysis3 2013-02-23 19-45-57-39.jpgCrysis3 2013-02-23 19-46-03-70.jpg

^ u igri bolje izgleda, fraps je mnogo sprcio slike.

Poslednja izmena:
Ajd bas cu da probam, idem sad u teretandzu pa posle kacim, mada nisam jos stigao do livade.............

Tu će da ti umre grafička.

Rekoše da sa fix-om ne može neki boss da se pređe. Istina?

Možda je spoiler, možda nije... veoma šturo opisivanje situacije sa boss-om.

So I am having an issue at the very lats boss. The whole game has played flawlessly up until now. I spent an hour trying to kill the boss and finally said "ok I will youtube it" The boss doesn't behave or open up for you to beat him. You can mimic the exact play style of the people in the videos and the boss won't allow it. He is supposed to open up these three glowing pieces you shoot but never does

*update* To better clarify the alpha ceph never performs his "barrage" attack.

Poslednja izmena:
@stilgar

Na 6850 is uključio AA, zbilja zanimljiva strategija.

Nazad
Vrh Dno