Šta je novo?

Crysis 3

Jel krenula open beta?

Sutra, tj. 29.

Evo jos svezeg video materijala. :)

A obratite paznju na ovaj video, lik koji glumi Psycho-a, i lici na njega, bas interesantno. Hahah!

Evo jos svezeg video materijala. :)

A obratite paznju na ovaj video, lik koji glumi Psycho-a, i lici na njega, bas interesantno. Hahah!

Zanimljiv klip. Mozete videti delove jedne od mnogih mocap sesija koju smo imali sa Crytekom.

Pa lik lici na C3 psihoa... ali ne lici na C1 psihoa [tamo ga je glumeo drugi glumac].

Download od 3,38gb poceo !

kako ste pronašli tu betu, ja ne mogu nigde. ima na sajtu banner sa more information i kad klinem on me baci na stranicu gde su demo igre i krize nema na listi.

Taman da me oraspoloži posle ispita i nekih predavanja.

kako ste pronašli tu betu, ja ne mogu nigde. ima na sajtu banner sa more information i kad klinem on me baci na stranicu gde su demo igre i krize nema na listi.

#641 post na par strana unazad. Otvori link i prati uputstvo

Beta je pocela u USA, nama evropljanima jos nije upaljen download na Originu.

Upravo probao, sta ja znam, meni je ovo bullshit teski kakva sam ocekivanja imao!

odigrao 1 partiju,mnogo mi se svidja,pogotovo kad sam hunter :D

A kakva je sama zahtevnost, koliki je prosecan fps, na kojim setovanjima igrate, itd... ??

Ja sam je tek stavio da se skida.

Moze li iko da otkrije lokaciju sa koje skidate, ja se ubih trazeci ali nicht, na Originu mi jos nije ukljucen download, sa crytekovog sajta me link vodi na neke gluposti a ni po netu nigde ne vidim nista. Kljuc imam ali ja il sam corav ili samog fajla s betom nema.

Moze li iko da otkrije lokaciju sa koje skidate, ja se ubih trazeci ali nicht, na Originu mi jos nije ukljucen download, sa crytekovog sajta me link vodi na neke gluposti a ni po netu nigde ne vidim nista. Kljuc imam ali ja il sam corav ili samog fajla s betom nema.

Na svom originu odes u store, pa tamo kliknes na dugacku reklamu crysis 3 beta i otvori ti se prozor sa svim igrama u originu koji su beta verzija i dole levo stoji crysis 3, ne mozes promasiti :D
A kljuc ubacis samo u reedem product cood tako je bar do sad islo.

Nemam Origin, da li postoji sansa za direktan download crysis 3 beta ?

nista onda, cekam onda full verziju narodnu:)
thx za info

Mnogo mocno kada juris hunter-a, cujem senzor za njega, i zveram k'o lud okolo, samo gledam odakle ce iskociti. :D

Ja taman cekao da izadje beta da probam i ispade mi da povoljno prodam komp i ja ga prodam nerazmisljajuci, sad cupkam k'o malo dete kad gleda da mu daju igracku ahahahahaha, basa me zanima kakav je multi, da li ima samo jedan server? Ili na primer mozemo mi sa foruma da se skupimo pa da cepamo medjusobno?

Na svom originu odes u store, pa tamo kliknes na dugacku reklamu crysis 3 beta i otvori ti se prozor sa svim igrama u originu koji su beta verzija i dole levo stoji crysis 3, ne mozes promasiti :D
A kljuc ubacis samo u reedem product cood tako je bar do sad islo.

Neverovatno, bode mi oci sve vreme:wall: Thanks, skida se ;)

@Jovy

radi savrseno, hvala :)

Nazad
Vrh Dno