Šta je novo?

Crysis 3

Nego, mene čudi kako se nex još nije pojavio.... garant je pogrešno ukucao datum odmrzavanja u svojoj krajodženik komori:D

Poslednja izmena:
drajver 313.95 rezolucija 1280x1024 svi detalji na very high,ukljucen FXAA,vsync off, fps uglavnom preko 50, sa 99% gpu opterecenjem :D

Prvi utisci sto se zahtevnosti tice su da ko je ocekivao bolje stanje nego u alfi-zeznuo se, na Museum mapi se identicno ponasa, random fps dropovi na 20ak frejmova, povremeni skokovi na 60+, sa njihovim predefinisanim custom podesavanjima osim sto sam vsync stavio na off...mislim da se vec sada vidi da se sa postojecim grafikama necemo leba najesti.

Suma sumarum-da se priceka serija HD8970/780GTX, vec kako ko preferira ili kakav CF/SLI od ovog sto sada imamo, ko bude hteo ovo da igra kao covek.

Probao i ja

Very High FSAA 60fps, imam drop kada me prvi metak protivnika pogodi, u leđa npr, fps padne za 20, pa se vrati, ne znam zbog čega :s

Very High 4xMSAA 30fps :D

Pogledajte prilog 105994

Dovoljno je Shading smanjiti na High i igra poleti u 50+ frejmova (1xSMAA).

Nisam se igrao sa podešavanjima, igrao sam ovako. Druga mapa, valjda museum, je zahtevnija, fps ide oko 45-50.

Bem ti fejsbuk...

Da, muzej je zahtevnija mapa, airport sa 1xSMAA i sve na very high fps izmedju 53-60. Muzej minimum sto sam video je 44. Fps dropovi su mi cesci na muzej mapi, lose je radila i u alpha verziji. Driver je 313.95. Usage je 95% vremena na 98 procenata.

Poslednja izmena:
A što se tiče fluidnosti, jedno šesnaest puta je fluidnije od FC3.

lol

na gafu sam upravo video da lik sa sličnim procesorom, isto rama i 680gtx igra u 60fps-a sa 4xMSAA :D znači ladno duplo bolje na nvidiu, jer ja tako imam 30fps-a

lol

na gafu sam upravo video da lik sa sličnim procesorom, isto rama i 680gtx igra u 60fps-a sa 4xMSAA :D znači ladno duplo bolje na nvidiu, jer ja tako imam 30fps-a

Hm. Pa, ili je novi driver(beta) za nvidiu u pitanju, ili je igra ipak "The Way It's Meant to be Played".

BTW ti i ja imamo slicnu grafu, moja je samo Asus DC II, pa cu bas veceras i ja da probam pa da vidim kako ide.

Kako vam se cini grafika?

Lifeless, statično, ne tako prelepo i predobro kao što su najavljivali. Trava je skroz meh, i vegetacija. Mada, kontam da je beta da će u full-u biti drugačije

Evo bas u vozu idem kuci :D nadam se samo da beta podrzaje SLI...

Ne podržava.

Žalili su se crytek-u, oni su im odgovorili "buy x360?"...

Sto se tice grafike, verujem da su, zbog samog fps-a, za multi ipak odradili neke optimizacije(citaj uskratili nesto), pa ce tako na SP misijama da bude zivahnija i bolja.

Pa isto tako bi trebalo i da radi bolje u SP-u.

Pa isto tako bi trebalo i da radi bolje u SP-u.

Pa da, sigurno. Elem, ti si pominjao kako neko ima na GTX680 gotovo duplo veci prosecan fps od tebe, na istoj mapi, i sa slicnim komponentama kao sto imas i ti. BTW da li si kojim slucajem ukljucio vsync, posto sam citao po netu da nekima zakuca(zakljuca) fps na 30??

Ja cu okaciti veceras kako kod mene radi, pa taman da uporedimo. ;)

Lol ja sam dobio key preko neke fore sa warezbb - nemacki fb c3 fan page ili nesto je delio... Sad sesetih, eto prilike da se potrosialo vremena

lol

Jesi gledao gpu usage? meni se seta od 50 do 80%, a cpu na 4.5... driver 13.1...

Nazad
Vrh Dno