Šta je novo?

Crysis 3

Ovi sto se zale kako im je grafika u ovim Crysis filmicima jadna, ja ne znam da li sam ja jedini koji primecuje da ovo sto je snimano nije igrano na PCu vec na nekoj od *****nih konzola, tako da ne znam cemu cudjenje. Naravno da ni PS3 niti XBOX360 ne bi ni u najludjem ludilu mogli da pokrenu crysis 3 sa PC grafikom, pogotovo ne u 1080p. Crysis koji izadje za konzole ce biti kao i ostale igre koje izlaze za konzole, maks 720p :D

Neće biti ni 720p :)

Pa mislim da je rečeno da je ovo sa xbox-a, ne znam da li je neko ozbiljno pomislio da je sa PC-a...

Neće biti ni 720p :)

Pa mislim da je rečeno da je ovo sa xbox-a, ne znam da li je neko ozbiljno pomislio da je sa PC-a...
Ne znam da li je receno, ali jasno se vidi da je nisanjenje linearno, kao kod konzola.
Inace poludim kada gledam neko predstavljanje PC igre i onda izadje baja sa gamepadom i krene da igra i pokazuje igru.... pa olupao bi mu taj gamepad o glavu :/
Nikada to nisam gledao uzivo, ali ako ikada budem prisustvovao tako necemu, napravicu skandal :D

Ne znam da li je receno, ali jasno se vidi da je nisanjenje linearno, kao kod konzola.
Inace poludim kada gledam neko predstavljanje PC igre i onda izadje baja sa gamepadom i krene da igra i pokazuje igru.... pa olupao bi mu taj gamepad o glavu :/
Nikada to nisam gledao uzivo, ali ako ikada budem prisustvovao tako necemu, napravicu skandal :D

Hahhah! Da znas vala!

Npr zato sto je NY simbol njihove moci, pa se loze da ga ruse u filmovima i igrama.

Ma ruse ga oni i u stvarnosti :p...

Nije realno da vanzemaljci napadnu Leskovac.. :d

Ma i mene smara NY, bio bi fazon da je radnja razbacana po svetu, nesto tipa: tropska ostrva-baza na nekom od polova-veliki grad(ovi) u EU/USA/Aziji, min 15h gameplay-a uz pametan ai, cry engine 3, dobru fiziku oruzja i to bi bilo do 00 :)

Sto se tice grafike u ovim filmicima zaista je visokog kvaliteta ako su vec simulisani na konzoli kako mnogi kazu, tako da na PC-u moze samo biti bolja :) nego jedno pitanje, za ovu betu sto izlazi dali to vazi za svakog ili je se morao ugrabiti neki key?

Najavljuju zvanicno da ce da bude Open Beta, sto ce reci da ne moras da grabis nesto sad posebno, vec ce svima biti dostupno.

Sto se tice grafike u ovim filmicima zaista je visokog kvaliteta ako su vec simulisani na konzoli kako mnogi kazu, tako da na PC-u moze samo biti bolja :) nego jedno pitanje, za ovu betu sto izlazi dali to vazi za svakog ili je se morao ugrabiti neki key?

Evo ispratis ovo i stize kljuc odmah-pritisnes ono like,popunis ona polja kartice na slici kao sa wareza http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=16731129

E sad posto imam kljuc,sta jos treba da bi se igrala beta-jer se skida igra ili ? nisam bas nesto igro online

Crysis 3 - Ruining desktops since 2007 :D samo nesto sto sam pokupio na Crysis 3 FB stranici pod comments :)

Evo malo i hunter moda:

Evo ispratis ovo i stize kljuc odmah-pritisnes ono like,popunis ona polja kartice na slici kao sa wareza http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=16731129

E sad posto imam kljuc,sta jos treba da bi se igrala beta-jer se skida igra ili ? nisam bas nesto igro online

Hvala za info, imam kljuc :D

EDIT: Sada kada imas kljuc onda trebas da otvoris Origin i upises taj kljuc u jedan prozorcic, e ovako: U lijevom cosku kliknes Origin=>redeem product code=>i upises taj kljuc i odmah ce ti izbaciti crysis 3 i pojaviti ce se u tvojoj biblioteki igara a za download ces morati pricekati do 29 januara :)

Poslednja izmena:
sta mogu da radim sa ovim kljucem?

Poslednja izmena:
napisi ovde da vidimo kako izgleda pa cemo ti reci

nice, moze i multiplayer 2 mape, taman sam se pitao kakav li je u MP, ovo znaci da mozemo da ga igramo samo 13 dana?
CRYSIS 3 BETA TRIAL STARTS JANUARY 29, 2013 AND ENDS FEBRUARY 12, 2013

Poslednja izmena:
Šta piše kada ideš na info? Alpha ili Beta :)?

Inače, nema potrebe za ključevima, biće Open, to je već nekoliko puta rečeno.

Video materijal, jedne grupe ljudi koji su sad u petak(25.01.) bili u Frankfurtu, u Crytek studiju, i prisustvovali prezentaciji igre, ali ne klasicnog gameplay-a, vec "behind the scene" stvari, prica o mogucnostima novog engine-a u samoj igri Crysis 3, pa pogledajte, jako interesantno:

EDIT: I jos jedan video, ali do duse na nemackom.

Poslednja izmena:
Engine sabija, pogotiovo Pixel Displacement i Caustic.

Kad izadje igra, procitajte credits... do kraja!
:D

Svakako. Čestitam!

Svabe kraljevi :D CryTek <3

Vrh Dno