U nekim delovima se bas spusti fps
Da, i ja sam bas to primetio. Bogme, kad se njima spusta fps, sta li ce onda nama da radi!
U nekim delovima se bas spusti fps
Vegetacija je super, efekti takodje a ostalo je isto kao u C2. Nije mi jasno da li se vatra gasi jer je mocvara u pitanju ili se tako generalno ponasa kada god zapalis travu, bila ona suva ili ne?
Sam gejmplej kao i UI ne bih dodatno komentarisao, i dalje ostajem pri misljenju da ovoliko indikatora rusi imerziju i cini igru decijom.
Ovo je najbolja i najgusca vegetacija koju sam ikada video u nekoj igri. Ne znam kako to mislis da je vegetacija "krzava" i zanima me koja igra ima bolju/realniju vegetaciju pa da ti sluzi kao referentna tacka za ocekivanje neceg boljeg od ovoga sto C3 nudi?Slazem se za HUD, za moj ukus je malo prevelik, ali imas opciju da ga skroz iskljucis ako hoces, pa eto... No ova trava mi je po malo krzava, nisam bas skroz odusevljen, mislim generalno u globalu vegetacija je OK, ali kvalitet je mozda mogao i bolji da bude, a i iskreno mislim da zbog te silne vegetacije i sam fps dosta varira i pada.
Ovo je najbolja i najgusca vegetacija koju sam ikada video u nekoj igri. Ne znam kako to mislis da je vegetacija "krzava" i zanima me koja igra ima bolju/realniju vegetaciju pa da ti sluzi kao referentna tacka za ocekivanje neceg boljeg od ovoga sto C3 nudi?
Mator, ali i dalje razbija.![]()
![]()
Ko zna zbog cega se cini da je pao fps, ne mora uopste imati veze sa performansama igre. Takve zakljucke ne mozes izvesti na osnovu youtube klipa.
Svako ko je probao pre mesec i po dana onu alfu video je interaktivnu vodu (koja je postojala i u C2), foliage koji ima geometriju, clothing, dx11 render only, izuzetnu zahtevnost i monoton postprocessing, mislim sa aspekta art dizajna na toj mapi. Kao sto rece Shone ovde fali par efekata, a i ja isto nesto ne vidim da ovde fali AA...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari