Šta je novo?

Crysis 3

Da igra je definitivno u testing fazi, ima previse fps downspike-ova. Verujem da namerno oce da ispitaju samo DX11 verziju, ne daju opciju da se prebaci u DX9.

Чекајте, јел ово крајзис 2 или 3 ?
презахтевна и на мојој конфи, игрива без мотион блура али не видим неку разлику у односу на претходне.
Хвала им на АЛФИ, довољно ми је било 5 мин да закључим да је нећу купити ни за 1 $.

Pa ti imas mnogo jaci procesor nego sto treba za normalno igranje ali je graficka slaba za full hd i max tesselation :) Spusti samo za 1 podesavanje manje od max i imaces dupliran fps, tako sam ja crysis 2 igrao sa 60 fps u proseku na extreme a na ultra sam jedva imao 25-30 jer je tada igra bas zahtevna.

Meni ovo od samog pocetka deluje kao c2 sa novim okruzenjem tj rusevinama.

Alfa je tu da bi se ispitala infrastruktura multiplayer servera, optimizivao netcode i sakupili podaci o konfiguracijama korisnika i njihovim snalazenjem sa trenutnim kodom. Finalna igra ce izgledati mnogo bolje.

Inace, smanjenje podesavanja grafike trenutno nema prevelikog uticaja posto neke zone jednostavno prozivode ogromne framedropove, barem kod mene. Valjda ce ovih dana izaci pokoji patch pre nego sto zavrse testiranje.

Poslednja izmena:
LoL, ista pricha beshe kad se pojavio Crysis 2 press release verzija.
Raspravljao sam se sa nekim ljuidima koji su pisali slicne postove kao post iznad, pri cemu sam im tvrdio da je to manje vishe final product. Video settings - Low, Med, High. Naravno bio sam kamenovan ;)

Ja na ultra uvek imam 30 fps ni gore ni dole ???

Meni je uzasno nepregledna, mape tamne, ne znam... Sumnjam da cu je kupiti. Morao sam da udjem na bf3 malo da se povratim.

Ja ušao, ubio me neko sa nekom ogromnom dezintegrišućom puškom i odmah sam izašao. Nije ovo mp za mene, odigraće se sp i to je to :D

I ja isto probao danas, mislim ono, nista ni nisam spektakularno ocekivao, samo jedna mapa, na osnovu koje ni ne moze da se prica kakva ce igra u celosti da bude, a pogotovo SP. Ono sto mi se svidja jesu novi lighting efekti, konkretno lens fler, suptilan je i nije prenaglasen. Steta samo sto nisu jos koju mapu izbacili u alphi, kao sto su to uradili svojevremeno za C2.

Na osnovu vasih utisaka vidim da je njesra a i sam ne mirisem te futuristicke mp igre tako da kome treba evo kod pa nek se igra
2LXX-TXFS-MJG6-FGUG-KJHP

Odigrao nekoliko partija, pored konstantnog kocenja :)..Izgleda prelepo i na low :)

O boze sta sve necu videti, jedan lik na KP prodaje alpha kljuceve :smash:

Hehe, mene mrzelo da ga kopiram u Origin tako da je prohujao sa vihorom. To valjda govori koliko je dobar Crysis u MP, pogotovo drugi deo koji imam na istom tom Originu i koji sam igrao citavih 20 minuta...

Zahtevan je u PM
1920*1080 sve na max
crysis-3-mp-alpha-2012-1.jpg

1280 × 720 sve na max

Pa sta znam, ima dropova fps-a, ali kapiram da je to sasvim normalno, ovo je ipak alpha, a i pritom tvoja karta je 6870, malo je tesko da ces sa njom moci sa svim u fullu, 1080p, sa DX11, da igras kako zelis.

Evo recimo kako meni sljaka, sve u full-u, 190x1200:
Crysis 3 MP Alpha 2012-11-03 20-27-33-18.jpg

Crysis 3 MP Alpha 2012-11-03 20-29-51-60.jpg

Crysis 3 MP Alpha 2012-11-03 20-28-27-33.jpg

Varira od 30 pa na vise, ali otprilike konstantnih oko 40fps-a. ;) Finalna verzija ce sigurno biti bolja, mada i ovako mi je sasvim igrivo.

Poslednja izmena:
cak i kada vidim nekoga, ne mgu da ga pogodim. iskljucio sam vsync zbog mouse lag-a, ali mi opet nesto ne stima sa nisanom. c2 mp sam igrao bez problema, ali mi ovo nikako ne odgovara.

CPU se dosta arci u multi-u. I kod mene tako, 30-50FPS, a ume na kratko da odradi i pad na ispod 10FPS. Bice to optimizovanije u konacnoj verziji bez sumnje.

Pa sta znam, ima dropova fps-a, ali kapiram da je to sasvim normalno, ovo je ipak alpha, a i pritom tvoja karta je 6870, malo je tesko da ces sa njom moci sa svim u fullu, 1080p, sa DX11, da igras kako zelis.

Brate rekao si mi kao da imam najgoru grafiku :D Po fps-u ispada da imaš skoro 5x jaču grafiku, da ga ebem :)

TEK SADA VIDEH KAKVU GRAFIKU TI IMAŠ :Klanjanje

Poslednja izmena:
Brate rekao si mi kao da imam najgoru grafiku :D Po fps-u ispada da imaš skoro 5x jaču grafiku, da ga ebem :)

Heh! Taman posla, kakvi najgora, OK je to grafa, jedino sto je trenutno preslaba za ovu "alphu". Ne brini, siguran sam da ces finalnu verziju igre igrati bez problema.

Inace na oficijelnom forumu Crytek-a su rekli da uopste u prvi plan nije vizuelni utisak alpha verzije(totalno je ne dovrsena), i samim tim i sami kazu da je neoptimizovana, a glavna stvar kod ove alphe je u stresu samog koda za multi, kao i servera, da bi videli na cemu su. Prema tome bez brige, siguran sam da ce final biti kud i kamo lepsi i bolje ce raditi. ;)

"Grafika je sad njesra i zato imas 7 fps al kad bude mnogo bolja i napucanija bice ti daleko bolji fps." Ima li logike ?

Bolje da su malo sacekali sa ovom alfom, em ocajno radi i sa onim monotonim postprocessingom izgleda, a testiranje netkoda koji ne verujem da je nesto specijalno bolji od dvojke nije razlog da se ovako brzo izbaci kad je vecina toga debelo broken down.

Jel ima neka soba gde se skupljaju "nasi" ljudi"? Gazim od juce non stop :) Dobra zabava 100% ,)

Bolje da su malo sacekali sa ovom alfom, em ocajno radi i sa onim monotonim postprocessingom izgleda, a testiranje netkoda koji ne verujem da je nesto specijalno bolji od dvojke nije razlog da se ovako brzo izbaci kad je vecina toga debelo broken down.

Net code u dvojci je bio odličan, nikome od nas 10tak koji smo stalno igrali nije pravio nikakav problem.

Igra razbija, nemogu nikako da se skinem. Totalno sam se zaludeo, lezem vec drugo jutro u 7 ujutru :hair:

Nazad
Vrh Dno