Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

usao sam u zgradu Hargreave research, pokokao sve i stigao do stola na kom su komp i telefon. prvi put sam koristio komp, medjutim roknuli me.... i sad kad mi ucita checkpoint, kad dodjem do kompa i stisnem F, nista se ne desava, daje mi samo use phone...... sta mi se zeznulo sa igrom tu?

usao sam u zgradu Hargreave research, pokokao sve i stigao do stola na kom su komp i telefon. prvi put sam koristio komp, medjutim roknuli me.... i sad kad mi ucita checkpoint, kad dodjem do kompa i stisnem F, nista se ne desava, daje mi samo use phone...... sta mi se zeznulo sa igrom tu?

Ko zna... Evo, ovih dana je pikam polako, prelazim je po drugi put, ovoga puta sa High Res Tex i DX11, sve je ok, s'tim sto nekada umeju da se pojave neobjasnjivi bagovi koji se nikada nisu pojavljivali dok sam igru prelazio prvi put.

Na primer, jedan od bagova... Kada me ubiju, i kada load-ujem zadnji checkpoint, nanosuit se ponasa u sledecem checkpointu kao da je non-stop kriticna situacija. Treperi mi ceo nano sistem, i ne preostaje mi nista drugo sem da se vratim u meni i da nastavim opet tamo gde sam stao.

Tebi preporucujem da probas da se vratis malo nazad, tj. jednu misiju nazad, trebalo bi da to resi problem.

e pa, provalih sta je..... to mi se desava samo sa fixiranim skidrow lekom.... sa onim od lekom od flt ne....

E vidis, moguce da i meni pravi problem pomenuti fixirani lek. Probacu da vidim kako je sa drugom apotekom.

Hvala sto si ovo podelio sa nama.

Hm... na x4 965 i 6870 ovaj mod sa dx11 ultra upgrade secka pa rastura... ili je nešto do mog kompa....

Iskljuci tesselaciju [posto je namerno napravljena da radi dobro samo na nvidia grafickama] i ukljuci POM. Dobices veliki fps boost a igra ce i dalje izgledati odlicno.

Isključio sam ceo dx11 samo mi high texture pack uključene, i onako igram gamepadom na metar od monitora, baš ću sada zapaziti detalje, a mp kada igram i onako su mi isti nebitni

Ne moras da iskljucujes tess, mozes da smanjis putem CCC-a. Koliko mi se cini, ima x16, x32 i x64.

Sta moze da se uradi kad se desi onaj corruption i kada postane neigrivo?

koji corruption?u seat of power ili kako vec kada se razmrljaju boje?driver 280 i nadalje resava...ili jednostavno dx11 koji bi trebao da teras s obzirom na konfiguraciju...

Igram 1.9 verziju, imam najnovije drajvere. Moze da se desi bilo kad i ne prestaje dok ne ucitam zadnju poziciju. Sve je zamrljano, nista se ne vidi. Nemoguce da su to tako zamislili ??

Poslednja izmena:
Probao sam drugi lek i isto.
Jel moze neko na pm link na lek koji radi kako treba?

Mozda je moguce, a i bre taj anaglyph je najgori oblik 3d-a tako da ne i mora da ti bas zapinje toliko da igras tako. :)

igra u anaglyph 3d izgleda mnogo bolje na nvidiji kad u nvidia panelu podesim 3d, nego sa radeonom preko onog iz3d drajvera.... cak sta vise, odusevljen sam sad kako izgleda u 3d.....

uzeo original preko origina i nešto me zeza na samom početku. izađe na desktop i prijavi manjak memorije?
imam 4GB i sa piratskom verzijom mi se to nije dešavalo

Postenje se ne isplati :d

88GB, SSD je u pitanju. kontam da ima veze sa onim tweak-ovanjem Windows-a za SSD. Mada po netu spominju da je problem sa EA Download Managerom. Igra btw nije na SSD-u već na HDD-u.

P.S
multi radi perfektno, sad probao. ranije nije hteo na server da se konektuje

Poslednja izmena:
rešen problem i za single, zbog ssd-a sam isključio page file, tj stavio na 0MB i zato je kakilo. samo što sad nisam stavio page file na SSD već na HDD pa malčice ukoči prve dve sekunde kad učita neki chapter.

Upravo igram Crysis 2 i stigao sam cini mi se do 2/3 igre. Veliki sam fan originalnog FarCry-a i Crysis-a i jako sam razocaran drugim delom. Grafika jeste nesto najlepse sto se moze videti, ali igra je u najmanju ruku prosecna. Iako deluje da se igra u nekom velikom otvorenom prostoru, ustvari je sve jedan tunel. Svaka druga scena se sastoji od prolaza kojim putem treba da se ide, i 3 zida (!). Zid moze da bude neka rusevina, ili barikada koju su postavili vojnici. I tako do evo 2/3 igre. Veliki fail u odnosu na Crysis 1, a jos veci u odnosu na FC. Ne znam da li je to do tezine na kojoj igram, ali mi se cini da se neprijatelji re-spawnuju ako ne napredujem (!?). Zbog toga mi odpada taktika ubijanja jednog po jednog, vec moram da jurim sa ukljucenim armorom i nadam se da cu da prezivim. Tada iznenada neprijatelji prestanu da se pojavljuju. Cloak ni ne koristim zbog toga. Cut scene su jako dosadne i mislim da one postaju problem u danasnjim igrama.

Hoce li mi neko reci da li ce se mozda u poslednjoj trecini pojaviti Central Park, ili da brisem igru i instaliram novog Betmena :)

lol
-protivnici se ne re-spawnuju
-ne koristis cloack ?? Brisi igru i instaliraj Betmena (za mene je on igra godine)
-igra jeste linearnija od keca, ali nije hodnik suter. Mnoge misije mozes da resis snajperisuci sa krova zgrade, mozes da ides ulicom i rokas, ili da sidjes u kanalizaciju/neki tunel, izleces im sa ledja itd. I naravno koristis stealth.
Neko voli 10 hektara sume/poljane, meni je to upravo bilo bas dosadno u kecu, Warhead mi je bio malo dinamicniji, a gameplay dvojke me je odusevio. Puno manevrisanja i razlicitih nacina da se igra ovaj FPS. Nije COD koji MORAS da igras kako su oni zamislili, ako bilo sta zelis da uradis drugacije ili da ides okolnim putem, ne moze. Znaci nije takva igra.
-za pricu i cinematice se slazem, sama prica je i mogla da ispadne nekako solidno, bilo je potencijala posle keca. Ali kako je odradjeno sa onim iritantnim glasovima koji non stop nesto s*ru, blah...

Igras igru pogresno, nemoj da se zaleces da bi samo projurio pored njih. Teska je igra (u poredjenju sa COD i BF naravno, ne poredim je sa starim FPS klasicima :) ). Idi sporijim tempom i izoluj protivnike koliko god je to moguce.
I koristi stealth ili brisi igru :D

lol
-ne koristis cloack ?? Brisi igru i instaliraj Betmena (za mene je on igra godine)
-igra jeste linearnija od keca, ali nije hodnik suter. Mnoge misije mozes da resis snajperisuci sa krova zgrade, mozes da ides ulicom i rokas, ili da sidjes u kanalizaciju/neki tunel, izleces im sa ledja itd. I naravno koristis stealth.
Neko voli 10 hektara sume/poljane, meni je to upravo bilo bas dosadno u kecu, Warhead mi je bio malo dinamicniji, a gameplay dvojke me je odusevio. Puno manevrisanja i razlicitih nacina da se igra ovaj FPS. Nije COD koji MORAS da igras kako su oni zamislili, ako bilo sta zelis da uradis drugacije ili da ides okolnim putem, ne moze. Znaci nije takva igra.
-za pricu i cinematice se slazem, sama prica je i mogla da ispadne nekako solidno, bilo je potencijala posle keca. Ali kako je odradjeno sa onim iritantnim glasovima koji non stop nesto s*ru, blah...

Igras igru pogresno, nemoj da se zaleces da bi samo projurio pored njih. Teska je igra (u poredjenju sa COD i BF naravno, ne poredim je sa starim FPS klasicima :) ). Idi sporijim tempom i izoluj protivnike koliko god je to moguce.

+1

Keca sam igrao sa uzivanjem. Koristio sam cloak, dolazio neprijateljima iza ledja, skakao na krovove, gadjao buricima...i naravno koristio snajper. Zbog toga su mi se i svidele igre Crytek-a. FarCry sam igrao vise puta na razlicitim nivoima tezine, a Crysis - 3 puta (secam se recimo onog nivoa sa tenkovima). Meni je drugi deo posle ove prve 2 igre definitivno hodnik pucacina. Mozda ima koja cev, ili neki restoran da se kroz njega prodje - i to je to. Dok sam pucao na ljude i bilo je ok, ali od kada su krenuli vanzemaljci postalo je gore...

Nego, hoce li biti Central Parka :)

lol

Mozes i ovde na vise nacina da rostiljas, nije hodnik kao cod.
AI jeste *****an ali na post human warrior je do 00 tezak, meni je ovo odlicna igra. Malo je izgubila crysis smek zbog urbanog okruzenja i drugacije grafike ali sam je igrao sa uzivanjem. Nemoj leteti kroz nivoe tako linerano, ja se spremam da predjem ponovo i ovih dana sam igrao nesto po malo [testirao oc graficke] i izvalio sam na koliko sve nacina mozes da ''cistis'' teren.
U sustini cesto imas sve opcije kao u Warhead-u npr jedino okolina povecava osecaj klaustofobije. U dx9 verziji igre nema destrukcija kao sa dx11 tako da ti predlazem da instaliras high texture i dx11 patch ako vec nisi, igra dobija drugi smek, u dx9 verziji sam imao osecaj da su ''destrukcije'' kao u cs 1.6 :d

U svakom slucaju nano odelo je napredovalo, zvuk je perfekcija kao i grafika.. jedan od boljih naslova ove godine.

Malo se sada kada sam napredovao prostor "siri". Izgleda da igram Dx9 verziju jer je fizika vezana za destrukcije jako losija od one u C1. Grafika je zaista odlicna. Neki modeli imaju jako ostre teksture, da pomislim da su pravljene bas u velicini modela. Ne znam zasto je ID toliko ulozio u MegaTexture tehnologiju , kada i u ovom engine-u nema ponavljanja tekstura po tlu.

Ne znam, meni je kec mnogo bolje legao.

Vrh Dno