Ljudi, ima li neka fora da se u single-u dodaju suit poeni, da otkljucam sve suit upgrade-e, posto stalno ponistava, sve sam neke gluposti otkljucao? Ima li neki trainer kojim slucajem da se preko njega mogu dodati ti poeni?
Jel je moguce da na mojoj konfi iz potpisa igram na hardcore detalje ovi igru ??I to igram na 1600x1200 rezoluciji na hardcore i ne secka...
Jel je moguce da na mojoj konfi iz potpisa igram na hardcore detalje ovi igru ??I to igram na 1600x1200 rezoluciji na hardcore i ne secka...
A kako to ja mogu da vidim koliko FPS-a ima u igri ?
U 1024x768 na hardcore detalje ima oko 35-40FPS a na 1600x1200 20-25FPS al nije neigrivo jos uvek moze da se igra na.
POgledaj ovde! ima vec uploadovane.... http://forum.benchmark.rs/showthread.php?200461-Crysis-2-pc-only/page109
Ja sam negde do 11 misije stigao kako citam u save file.Ali nzm kako da ti posaljem ceo folder.:trust:
Ja nisam verovao da cu moci da igram na rezoluciji 1600x1200 i to na hardcore detalje.Nisam verovao sa ovom grafikom da ce to ici tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari