Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Kako radi MP na PC-u ?
Evo igram ovo na PS3, em laguje, em secka, uzas ! Ne moze da se igra lepo uopste.

Savrseno dok ne uleti squad koji seje smrt i bude kikovan od strane degena koji nekada ne mogu citera da banuju na keca...

Bem ti PS3 verziju, bolje i da sam Xbox verziju uzeo, tamo je bar stabilan FPS.
Dobar mi je multi, moracu da uzmem PC verziju, samo ja i mis smo postali neprijatelji. :(

Ako nećeš kutiju javi se :D

Ljudi, ima li neka fora da se u single-u dodaju suit poeni, da otkljucam sve suit upgrade-e, posto stalno ponistava, sve sam neke gluposti otkljucao? Ima li neki trainer kojim slucajem da se preko njega mogu dodati ti poeni?

Pogledaj na gcw-u, trebalo bi da ima...

Jel ima neko da mi pozajmi save game :D, nema veze ako je presao igru, bitno mi je da nastavim tamo gde sam ja stao :D. Plz na pm, ty!

Jel ima neko plz :(

Jel je moguce da na mojoj konfi iz potpisa igram na hardcore detalje ovi igru ??I to igram na 1600x1200 rezoluciji na hardcore i ne secka...

Jel je moguce da na mojoj konfi iz potpisa igram na hardcore detalje ovi igru ??I to igram na 1600x1200 rezoluciji na hardcore i ne secka...

Moguce, igra je odlicno optimizovana. Nije bas donela grafiku koju smo ocekivali, ali ipak odlicno izgleda.

Pa ne secka,ali pitanje koliko imas frejmova....ti si ko jedan moj drugar,njemu cim igra ne secka znaci da radi odlicno,nema covek problema sa FPS,presao je crysis 2 sa 8600gt :D

Poslednja izmena:
A kako to ja mogu da vidim koliko FPS-a ima u igri ?

U 1024x768 na hardcore detalje ima oko 35-40FPS a na 1600x1200 20-25FPS al nije neigrivo jos uvek moze da se igra na.

U 1024x768 na hardcore detalje ima oko 35-40FPS a na 1600x1200 20-25FPS al nije neigrivo jos uvek moze da se igra na.

Cryengine je poznat po tome, da je igra igriva iako ima mali broj FPS. Ja sam recimo svojevremeno presao Crysis 1 na 15-25 FPS, bez nekih vecih problema.

Slazem se, Crysis 1 je neverovatno igriv na malim framerateovima.

+1:)

Nesto fali u zadnjih par postova....nigde neki hater da baci neki hate ? Jel sam ja ovo na benchu ?! :trust:

Jel neko presao ovu igricu???? Izgleda da nije, niko nema save da mi da :(

Ja sam negde do 11 misije stigao kako citam u save file.Ali nzm kako da ti posaljem ceo folder.:trust:

Ja nisam verovao da cu moci da igram na rezoluciji 1600x1200 i to na hardcore detalje.Nisam verovao sa ovom grafikom da ce to ici tako.

Pa zar nije DX10 igra?

Samo 9 ,za sada

Jel moze netko pa mi malo pojasni vezano za multiplejer na PM ?Sve sam teme ispratio i patcheve ali?

Jos koliko ima do kraja kada se popnem u lebdeci park?

Nazad
Vrh Dno