Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Pa ne znam sta je to onda.. Jel ti ostale igre lete sa tom konf ?
Pazi, vidis da ima krs postova ovde o odlicnoj optimizaciji/nezahtevnosti, nazovite kako hocete, ti bre imas konfiguraciju koja ne bi smela da ima bilo kakav lag na full hd bar jos 1 god :) Pre svega mislim na graficku, a cpu mleti jos godinama ;) 5850 ako je ocovana je jaka kao 6870, a to je i sasvim dovoljno i za Warhead i Metro 2033 u full hd koje su i dalje graficki najzahtevnije igre.
Mozda si samo nabavio losi instalaciju, mozda imas neke viruscine..

Pa ne znam sta je to onda.. Jel ti ostale igre lete sa tom konf ?
Pazi, vidis da ima krs postova ovde o odlicnoj optimizaciji/nezahtevnosti, nazovite kako hocete, ti bre imas konfiguraciju koja ne bi smela da ima bilo kakav lag na full hd bar jos 1 god :) Pre svega mislim na graficku, a cpu mleti jos godinama ;) 5850 ako je ocovana je jaka kao 6870, a to je i sasvim dovoljno i za Warhead i Metro 2033 u full hd koje su i dalje graficki najzahtevnije igre.
Mozda si samo nabavio losi instalaciju, mozda imas neke viruscine..

Instalacija je kao vecina sto koristi, da se tako izrazim... prva na listi. Sto se tice "virusa", windows 7 je instaliran pre 8 dana, tako da... ja sam ubedjen da ti mislis na pocetak igre. Ukljuci FRAPS, i gledaj na samom kraju igre, kada ides kroz srusen grad, kada si u onom tenku, i reci mi koji ti je fps u 1680x1050. Evo sada je bukvalno oko 18-19-20, jos sam iskljucio AA

Ma bre non-stop mi je bio ukljucen fraps.
Znam taj deo, ajde posle kad budem imao vremena podesicu na hardcore i da vidim koliko ima fps. Vec sam ti rekao da sam celu igru presao na Advanced/ very high jer meni bar lepse izgleda, na hardcore je sve muljavo i boje su prejake.
Mozda je to bag u tom nivou sa hc podesavanjima.
Koliko se secam, na advanced sam u tom nivou imao malo manji fps ali ne ispod 35.

Instalacija je kao vecina sto koristi, da se tako izrazim... prva na listi. Sto se tice "virusa", windows 7 je instaliran pre 8 dana, tako da... ja sam ubedjen da ti mislis na pocetak igre. Ukljuci FRAPS, i gledaj na samom kraju igre, kada ides kroz srusen grad, kada si u onom tenku, i reci mi koji ti je fps u 1680x1050. Evo sada je bukvalno oko 18-19-20, jos sam iskljucio AA

Nesto tu gadno nije u redu, ne treba tako nizak fps da imas sa tom grafom

Ma i graficka a i cpu, treba da ima fps preko 50. Zahtevan je crysis 2 sto se tice cpu, njemu treba da leti.

Sto kaze Snake1989 nesto tu kod tebe nije bas u redu. Evo ti SS sa tenkom, u 1080p, sa Advanced/very high podesavanjima. FPS ne pada ispod 60.

Prilozi

• Crysis2 2011-03 (15).jpg
    Crysis2 2011-03 (15).jpg
    370.5 KB · Pregleda: 62
  • Crysis2 2011-03 (16).jpg
    Crysis2 2011-03 (16).jpg
    332.1 KB · Pregleda: 45
  • Crysis2 2011-03 (17).jpg
    Crysis2 2011-03 (17).jpg
    263.9 KB · Pregleda: 49
Ma nije mislio na taj nivo, znam na sta je mislio i uradicu ss kasnije.

Otkljucao sam dosta oruzja u MP, ali mi je nekako SCAR i dalje najucinkovitiji od automatskih oruzja? Feline donekle ali onaj Sci-Fi bubble smajser je ocaj!

Scar Demolition + Stealth laser Scarab :smoke:
Snajper sam samo ponekada koristio, zanimljivije mi je ovako u assault verziji.
Inace moze dosta da se kombinuje sa oruzjem sto se tice taktika.

A sad vidim da pricas o mp :d

MP keva:)
SCARAB jedino nisam otkljucao od tih nekih "assault" oruzja. Pumpara mi nema nikakvog smisla, mape su velike. A snajp je po meni za mrtve kampere:)
Za sada SCAR seje smrt :D

Ma nije mislio na taj nivo, znam na sta je mislio i uradicu ss kasnije.

Svejedno, meni ne pada fps ispod 45 sa ovim podesavanjima tokom cele igre (CPU na 3,8 ; GPU na 800/1150). Najcesce je oko 60 samo kad je guzva pada do 45.

Mozda nije instalirao patch ili mozda podesavanja u CCC-u ??

Sto kaze Snake1989 nesto tu kod tebe nije bas u redu. Evo ti SS sa tenkom, u 1080p, sa Advanced/very high podesavanjima. FPS ne pada ispod 60.

To je pocetak igre sa tenkom. Mislio sam na kraju igre.

Svejedno, meni ne pada fps ispod 45 sa ovim podesavanjima tokom cele igre (CPU na 3,8 ; GPU na 800/1150). Najcesce je oko 60 samo kad je guzva pada do 45.

Nije sve jedno, jer i meni je bilo tako na pocetku igre, kasnije opada fps.

Mozda nije instalirao patch ili mozda podesavanja u CCC-u ??

Instalirao sam oba patch-a, i u CCC-u nema sta da se podesava. A za overclock koristim ASUS Smart Doctor.

Poslednja izmena:
Btw, vratio sam procesor na defoult 2,8ghz, i mnogo je bolje. Uglavnom je islo oko 35fps, u nekim zahtevnijim delovima 25fps. Nije mi samo jasno kako je to moguce, al ajde...

:d

Kazem ti ja da moze da bude do toga.

Aj sad cu i ja da probam taj deo na advanced i hardcore pa ti javljam.

Evo, na advanced sve najnormalnije, fps odlican, mozda prosek za 5 manji nego inace.

Ali na hardcore ima velike padove, uglavnom je preko 45,50 i onda odjednom padne na 20, 18, 16 cak.. ali to je na trenutak samo, vraca se na 45+ brzo ali je definitivno ovaj nivo nestabilan na hardcore.. mislim da ovde treba x4 cpu.. u mom slucaju, kapiram da zato imam ovaj pad fps..

Poslednja izmena:
Donela ga plima

This is newest Crysis 2 update v1.2.

Changelog:

* Further improved anti-cheat measures
* Fix for spurious characters appearing
when initiating text chat
* Fix for Chatlog doesn't disappear
after kill cam
* Fixed occasional login issues
* Changed VOIP defaults
* Fixed some UI aspect issues on multiple
monitors
* Added option for crouch toggle
in MP & SP
* Fixed a bug where players lost Nano
Catalyst points after restarting
the game
Filter settings in server browser are
now retained
* Default player count required to start
a game from the lobby lowered to 4
* Fixed issue related to ôDeleting Reference
Counted Object Twiceö error that appeared
for some users with strict
router/firewall settings
* Fixed issue of not being able to melee
after dying
* Fixed issue where some video cards were
being stated as unsupported

Old malo vise, taj patch je online skoro pa 2 nedelje

Pojavilo se ''nesto'' sto su korisnici sa narodnom verzijom cekali, jer im MP nije radio.

Probao sam i RADI!

Колко видим овај печ је непотребан ако се МП не игра јер је већина ствари која је исправљена, за МП.

Sh*t, ima jako malo servera, a i pucaju, tj. ne mogu da se pokrenu. Udjem u server, krene igra i svaki put izbaci.

Jako malo? Ček pričamo o originalu ili? :D

Jer ja imam preko 500 servera uvek u evropi

Mislim da je pricao o narodnoj veziji i MP varijanti. :)

Колко видим овај печ је непотребан ако се МП не игра јер је већина ствари која је исправљена, за МП.

Ali ima i ovo..
* Fixed a bug where players lost Nano Catalyst points after restarting the game

Pazi ovako, ja vec godinama igram grid, cs 1.6, cs source, battlefield 2 delimicno, nba 2k11, prvi crysis i jos po koju igru sam samo probao na kratko, sve sa narodnom verzijom. Nisam ocekivao da ce ovo raditi ali eto, lepo sam se zabavio tih nedelju-dve dok se moglo i nije mi zao. A tebi? I sto da ne probati nesto ako vec moze, pa i ako mora malo da se muljavi? Da sam tamo neki hans sa mesecnim primanjima od 3k+ emu imao bih po 50-ak mesecno da odvojim za neku igru bez problema, ovako na zalost nemam.

Poslednja izmena:
Ljudi, ima li neka fora da se u single-u dodaju suit poeni, da otkljucam sve suit upgrade-e, posto stalno ponistava, sve sam neke gluposti otkljucao? Ima li neki trainer kojim slucajem da se preko njega mogu dodati ti poeni?

Vrh Dno