Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Ja vizuelnu razliku ni ne primecujem, tako da teram Very High - glitch free vec primecujem.

Pa i meni je na very high, sve je jasnije, cistike a na extreme je muljavo i deluje par koraka iza iako su efekti poboljsani.

Bloom i loš AA su ti koji zamazuju sliku na extreme. Zato lepo imate ono programče za detaljno twikovanje grafike. Advanced graphics settings.

Da ali koja podesavanja koristiti ? :) najjace da cu da sedim satima i podesavam hebenu crysis 2 extreme muljavu grafiku :d , mora da su hc gameri sa zapada izvalili neka univerzalna podesavanja koja razbistruju grafiku na extreme :)

Koliko davite temu sa tom pricom oko grafikckih podesavanja. Koliko vas je uopste preslo igru ?

Aha, znaci kampanja traje 12h i traje krace od setupa grafike?
Ja sam namestio na hardcore i drugo me ne zanima, zanimaju me nacini na koje mogu da predjem odredjene misije.
Svima bi vam preporucio terapiju na 2,3 meseca da igrate samo na konzolama, vise nikad ne bi obracali paznju na podesavanja. :p
Igre su napravljene da se igraju, a ne gubite vreme na podesavanja.

sent by tapatalk

Svi smo presli igru.Ali o igri nema sta da se kaze, pa su ostala graficka podesavanja.

Ja nisam. Ne igra mi se :(

Прилично замара овај чекпоинт систем. Ретко сејвује, па понекад морам да прелазим веће деонице више пута...
Не свиђа ми се ни стелт систем - скоро па је бескорисан, кратко траје, да не помислим да потрчим, оде енергија. Али зато, колико год да сам удаљен од ботова, спазе ме као робокапови оног секунда кад стелт истекне. Тако да је боље рамбо all the way. Армор који троши енергију, тога није било у првом делу? Тј, не троши активно?
То су неке мане, које сам за сад приметио и које су ми засметале, што се тиче гејмплеја.
И да, шта је са bloom, ослепећу од њега, претераше.

Прилично замара овај чекпоинт систем. Ретко сејвује, па понекад морам да прелазим веће деонице више пута...
Не свиђа ми се ни стелт систем - скоро па је бескорисан, кратко траје, да не помислим да потрчим, оде енергија. Али зато, колико год да сам удаљен од ботова, спазе ме као робокапови оног секунда кад стелт истекне. Тако да је боље рамбо all the way. Армор који троши енергију, тога није било у првом делу? Тј, не троши активно?
То су неке мане, које сам за сад приметио и које су ми засметале, што се тиче гејмплеја.

Kako vas ne mrzi da tako trolujete i pricate gluposti. U C2 stelt trosi mnoooooogo manje energije nego u prvom delu, i sada je savrsheno upotrebljiv. U kecu se potrosi cim predjes 20m, ovde mozes da spartas tri puta vise. Also armor je isti kao u kecu, ako ne primas metkove ne trosi se energija.

Poslednja izmena:
stvarno mnogo manje trosi stelt, ali se isto tako i trosi energija sa armorom i bez da te pucaju

Joj sto volim gratis multiplayer:)

E ako ti je ovde stealth kratak kakav ti je bio u prvoj krizi ?

A a armor bar ima neku funkciju. Igra je sasvim solidna, a kao je niko ne igra, svi se razocarali u zivot.. ma daj.

sto se hw-a tice c2 je odlican ..jos nisam vid'o igru s tako konstantnim fps-om

Dobar je stealth. Jedino sto moras da razmislis o putanji pre nego sto krenes jer ce se istrositi zbog kretanja. Uz osnovni plan o putanji i mestima za sakrivanje je vrlo upotrebljiv. Da ne pricam o Stealth Enhance koji produzava stealth pa cak i tokom kretanja traje jako dugo. Moguce je proci kompletne regione krcate neprijateljima, a da ne izadjes iz stealtha. Evo upravo igram drugi playthrough da odradim 100%. Cak i na PHW tezini nemam problema jer imam sve enhancmente. Preskocio sam pola neprijatelja. Kao oruzja koristim samo DSG i Hammer pistolj. Hammer mi se posebno svidja jer mogu da opalim 4 puta a da ostanem stealth. Savrsen za ciscenje strazara. Alieni zahtevaju DSG u vugla

Poslednja izmena:
Smanji nivo tezine. :)
koji je deo tela taj vugla? jel su to oni propeleri na ledjima?
Glava, bre. :d

Poslednja izmena:
:d :d

predjoh igru.....igra uopste nije losa kao sto su je neki napljuvali,skroz je ok,i po meni nista vise od toga.nemogu da napljujem ni jedan jedini deo igre,ali takodje nemam bas nesto posebno ni da pohvalim.sve u svemu,lepo,tecno,fino upakovano stivo.kao veliki ljubitelj crysisa 1,ocekivao sam mnoooooogo vise od ove dvojke,ali sta je tu je.....mada,nesto kontam,mozda smo se svi mi vec prezasitili,i ko zna sta bi sad trebalo od igara da izadje da bi nas ostavilo zapanjenim?! :)

meni je multiplejer privlacniiji od single :-DDD brutalna rokacina :-DDD

Evo kako sam ja namestio podesavanja za grafiku (cfg 1.3)

crysis2advancedgraphics.jpg

..da pritom bude prilicno igrivo.
FPS je uglavnom veci od 30 tokom cele igre mada u par situacija (doduse retko) frejm pada na ~ 25 gde se vec primecuje lag. Nekom ce izgledati ovo kao nizak prag za igranje ali sta znam..meni je dovoljno, valjda stvar navike iz Krize keca. Probao sam takodje MSAA, medjutim ovaj prastari Rade 4870 ne moze da renderuje prihvatljiv fps@1680x1050. Bez obzira, zadovoljan sam sto moze da se igra i ovako, graphics glitches free.

Par shotki..

Inace, pri kraju sam igre pa cu da rezimiram kad zavrsim.

To kod tebe nesto nestima.Sa mojom konfiguracijom i sa ovim podesavanjima ne pada ispod 35- 40 na otvorenom i u opstoj pucacini,a prosek je 50+.U zatvorenim prostorima ide i do 80+

Trenutno sam na ovom mracnom nivou,nakcicu i neki skrin iz dnevnog okruzenja !

Prilozi

• Untitled-1 copy.jpg
    Untitled-1 copy.jpg
    91.2 KB · Pregleda: 101
  • 1.jpg
    1.jpg
    550.8 KB · Pregleda: 70
  • 2.jpg
    2.jpg
    454.1 KB · Pregleda: 60
  • 3.jpg
    3.jpg
    501.3 KB · Pregleda: 62
  • 4.jpg
    4.jpg
    487.8 KB · Pregleda: 69
Poslednja izmena:
kakvo njesra, sad pocelo da me izbacuje sa svakog servera posle 2-3 min... connection lost tralalala ... a kao imam original... fuuuu.. isto kao i u demo-u..

kakvo njesra, sad pocelo da me izbacuje sa svakog servera posle 2-3 min... connection lost tralalala ... a kao imam original... fuuuu.. isto kao i u demo-u..

Čiteru :p
This thread announces the promised security updates are now live for Crysis 2 as Crytek aims to curtail cheating in their just-released first-person shooter sequel.

Today we released the first of a number of security updates, accounts that we have identified as exploiting an unfair advantage have been reset and if the activity persists they will be banned permanently. If you find yourself being kicked from every MP game it is because our systems have detected you cheating. We will continue to update anti-cheat software in Crysis 2 and strive for a cheat-free community.

We've already noticed some people pointing fingers and accusing others of cheating when this may not necessarily be the case. There may be some remaining issues that are unrelated to cheating (things like port/firewall settings, or other random connection issues).
Please don't take the opportunity to harass people who may be having technical issues and calling them cheaters. The cheat protection will deal with cheaters, but not everyone having connection issues are having them in relation to anti-cheat.

So folks, in a nutshell, don't cheat on Crysis 2 or else Crytek will find you and it won't be pretty :p

Zivjela narodna verzija:) Par sati dnevno, bez ikakvih problema.
Postenje se ne isplati uvijek:)

Directx 11 i LAN verzija najavljena za 25 April !!!

Presao igru i bas mi se dja :D

Ako je najavljeno danas onda je netacno :p

Zasto posle stavljanja patcha 1.1 imam graficka podesavanja gamer, advanced i hardcore?
Prvo sam instalirao igru pa patchovao pa izlecio

Vrh Dno