Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Poslednja izmena:
Ljudi kakve bi bile performanse na celeronu 3400 oc 3,5ghz, 3 gb rama, 9600gt 512mb ddr3??

Cekao sam da malo vise ljud predje igru da bh pitao ovo
Zasto bre lik na kraju kaze da je on Prohpet? Sta je on zapravo uradio na pocetku? Ocigledno je da se nije samo upucao, sto je i logicno. Od kad sam video tu scenu pitao sam se kako je on nabacio odelo na mene (Alcatraza) ako se upucao da bi isto skinuo (jer odelo ne pusta dok je ovaj ziv).Sta je Prophet zapravo uradio sa Alcatrazom i ko je na kraju pobio vanzemunce?
Mogu da razumem nesto kao da je odelo "upilo" deo njegove psihe pa je to sada pomesano. Ako je to tako onda su trebali da smisle neki novi naziv kojim bi se sada lik predstavljao.

Ako je neko zaintersovan da igramo MP ( narodnjak, 1.1 :D ) neka me doda. ID u igri mi je SerbianEagle91

Odigrao juce prvi multiplayer legalno i moram rechi - bicje nategnuto kada uletimo da se gruvamo haha

Odlichne su ostale mape..bash mi je super shto sam za 1650 dinara kupio ovu original igru i ne zhalim ni jednog jedinog dinara zbog toga. Moj nick u igri je Heften pa ko zheli moze da me doda : )

Crysis 2 ima flickering / shimmering problem u DOF-u, jako nervira i NEMA rešenja za to. NE RADI se o flickeringu Crossfire sistema koji će biti brzo rešen (a postoji i workaround tako što se Crysis2 preimenuje u Bioshock). Ovo je ozbiljno i iritantno..

Ovo imam i ja na 9800GT kad ukljucim object Mblur. (ako mislimo uopste na istu stvar? Objekti u DOF-u imaju neki kao "radial blur" efekat koji se stalno rotira)

Zavisi, FC botovi su bili ne-fer prema igracu jer su iz trka pucali ultraprecizno, videli kroz rastinje, detektovali igraca sa suludih razdaljina...

Nije tacno da su videli kroz rastinje. Meni se nije desilo ni jednom da me detektuju kada sam u nekom grmu sakriven, a cetiri puta sam je prelazio na realistic nivou tezine. FC mi je nekako vise "stealth" nego sto je to Crysis bio sa nanosuit-om.

Takodje mislim da je Far Cry Cryteck-ova najispoliranija i najbolja igra. Od kad su se udruzili sa EA-om sve je krenulo polako da se se "raspada". Crysis je imao golimlu bagova i sa Ai-em i bio je upola kraci u odnosu na FC, a o ovom novom da i ne govorim koliko je bagovit i inficiran "konzolitisom". :d

Odigrao juce prvi multiplayer legalno i moram rechi - bicje nategnuto kada uletimo da se gruvamo haha

Odlichne su ostale mape..bash mi je super shto sam za 1650 dinara kupio ovu original igru i ne zhalim ni jednog jedinog dinara zbog toga. Moj nick u igri je Heften pa ko zheli moze da me doda : )

Mene iritira što dominiraju klasični dm serveri, a taman kad uspem d upadnem na neki timski, već sledeće mapa na tom serveru opet bude klasičan dm...

Cekajte radi narodna verzija za MP ?!

Kod vecine radi, kod mene ne :)
Ulogujem se na juzer nejm iz demo-a i ukucam bilo koji serial u formatu xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx, ovo prolazi kod vecine a ja sta god da ukucam izbaci mi serial in use..

Ovo imam i ja na 9800GT kad ukljucim object Mblur. (ako mislimo uopste na istu stvar? Objekti u DOF-u imaju neki kao "radial blur" efekat koji se stalno rotira)

Da, pojavljuje se i meni. Medjutim, misteriozno taj efekat nestane kad prestanem da cackam po config fajlu, tj. taj efekat mi se samo desava kad sam editujem cfg. Kada stavim da igra sama namesti svoja podesavanja onda ga nema.

@BoB

Da, radi multi i sa narodnjakom.

@HSVstoned

Probaj bez tih - da ukucas bilo koji, ja sam bez njih uspeo.

Poslednja izmena:
Ne vredi brate, jednostavno ili je server full ili izbaci serial code is currently in use.. sta god da ukucam.

Poslednja izmena:
Da, pojavljuje se i meni. Medjutim, misteriozno taj efekat nestane kad prestanem da cackam po config fajlu, tj. taj efekat mi se samo desava kad sam editujem cfg. Kada stavim da igra sama namesti svoja podesavanja onda ga nema.

Samo iz autoexec.cfg ukloni linije vezane za DoF/shutterspeed i motion blur / radial blur, onda ce igra koristiti default koji radi kako treba, uz one tweakove koji su pozeljni (FoV, bloom, itd).
Misija Eye of the Storm, kad se vidi grad preko reke, sa ovim autoexec-om sto napravi tweak tool, sve u daljini treperi i muti se ukrug, tu je bug najuocljiviji. Kad se uklone suvisne linije, sve je peachy:p

EDIT-
Shutterspeed opcija pravi problem, ili eksperimetisati sa brojem (default je 65 bio kod mene), ili obrisati tu liniju.

Poslednja izmena:
Meni sljaka vise mi ne trazi ni serial koji sam nalupao ono opako :-DDDD dodao sam ocz i tu ekipu ko zeli neka doda : Igor88Bg

Au strasno, jedini ja izgleda ne mogu mp da igram :) a sve sam lepo patchovao itd.. jel vi koristite juzer nejmove iz demo-a ili ste nove pravili ? mozda me zato zae'bava..

Poslednja izmena:
Uspeo sam da se ulogujem sa nalogom sa demo-a ali kad idem na refresh ne izbacuje ni jedan server???

A jel moze neko da mi objasni zasto to lepo nisu odmah izbacili igru sa dx11 ? :) mislim, meni dz11 ne znaci nista spec, u sustini ce nam oboriti prosecan fps za 10-15 i to je to :d

Nemam vremena mnogo da se igram, pa sam vrlo malo odmakao (tek skoro su se pojavili prvi elijeni). Igra stvarno izgleda dobro i sjajno radi, mada sam naleteo na par grafičkih i drugih bagova (splash krvi koji viri van objekta na koji je splash-ovan, izuzetno krut model helikoptera koji deluje kao da je od kartona dok pada, a model vojnika u njemu ostaje ukočen u položaju za pucanje iz mitraljeza, iako je mrtav i mitraljeza više ni nema), al' to nije toliko bitno.

Ono što mi trenutno smeta je osećaj klaustofobije. Baš su nekako sabili igru u jako uske okvire u odnosu na prvi deo.
Da li se situacija kasnije malo popravlja ili ostaje ovako do kraja?

A jel moze neko da mi objasni zasto to lepo nisu odmah izbacili igru sa dx11 ? :) mislim, meni dz11 ne znaci nista spec, u sustini ce nam oboriti prosecan fps za 10-15 i to je to :d

Pisano je o tome zasto nije odma izbacena opcija za DX11. Vise masina ima DX10 kartice na koji radi savrseno, a to znaci bolju prodaju.

Nemam vremena mnogo da se igram, pa sam vrlo malo odmakao (tek skoro su se pojavili prvi elijeni). Igra stvarno izgleda dobro i sjajno radi, mada sam naleteo na par grafičkih i drugih bagova (splash krvi koji viri van objekta na koji je splash-ovan, izuzetno krut model helikoptera koji deluje kao da je od kartona dok pada, a model vojnika u njemu ostaje ukočen u položaju za pucanje iz mitraljeza, iako je mrtav i mitraljeza više ni nema), al' to nije toliko bitno.

Ono što mi trenutno smeta je osećaj klaustofobije. Baš su nekako sabili igru u jako uske okvire u odnosu na prvi deo.
Da li se situacija kasnije malo popravlja ili ostaje ovako do kraja?

Pocetak igre je jedno 10 puta losiji od druge polovine igre, kad pocne haos po NY atomsfera te ponese i ne mozes prestati da igra, zaboravis i na glup AI i bagove, samo uzivas zabavi. :)

Evo ti si vec sigurno deseti (racunajuci i mene) koji je na osnovu pocetka mislio da je igra njesra. :)
Trebali su da stave na cover "this game is incerdibly boring and confusing in the begining". :D

Jel' zna neko zasto mi pise i to mi non stop prijavljuje Nat type:Strict i kako se to moze promenuti!

Jel vama sada radi Multiplayer. Kad se ulogujem gore u desnom uglu pise da serveri su nedostupni.

Mene cesto izbacuje iz multija...connection lost.

Nisam video dal je neko spomenuo, a kao pratim ovu temu - ima li negde snajper?

Mene cesto izbacuje iz multija...connection lost.

Ja do sada nisam uspeo ni da vidim listu servera:), idem na refresh ali nista. Ne znam da li nesto nisam dobro uradio, instalirao patch 1.1 i ulogovao se sa username koji sam koristio u demo-u i kad je trazio serial ukucao sam neku svoju kombinaciju koja je prosla??

Mene izbacuje iz sp :d uvek na pocetku jedne misije..
Izgleda i necu moci da nastavim sa igranjem..

Nazad
Vrh Dno