Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

e ***, nije neki klip al reko ko neće da igra da vidi šta ga čeka i takođe da vidi dokle su dogurali sa igrom.
imam problem sa tunngleom, napokon su sredili probleme sa konktovanjem na crysis 2 kanal međutim meni opet ništa ne vidi kad uđem u MP u igri
kontam da treba nešto u ruteru da se podesi, imam 520c od telekoma pa ako neko ima sličan i radio je ovo neka kaže

NOTE 2: The be able to create a match (host) you have to open the Tunggle UDP port 11153 ovo sam našao na nekom sajtu

u vezi YT-a tamo sam scheilinkin1 pa možete da me dodate kao prijatelja i pogledate klip, poslaću vam link ponovo kome treba

Najnoviji trejler

scheilinkin je napisao(la):
malo sam probao i MP u ovoj beti i vidi se da je više rađeno na tome nego na singlu, tj MP deluje dosta dovršenije, nema dečijih bolesti. verovatno kad su to završili bacili su se na posao da dovrše i singlplayer do marta mada ostale su samo nijanse i biće to na vreme gotovo. ne verujem da će je odgađati.

Kao prvo, ovo nije beta...niti alfa niti gama:d...vec dev build.
MP ti "deluje" dovrsenije zato sto te "decije bolesti" kako ih nazivas (a to su krashevi, nedostajuci asseti, placeholderi itd itd) ne mozes ni ocekivati na necemu sto se zasniva na obicnoj skrojenoj mapi po kojoj ti (i ostali igraci) mozes da se kreces i da pucas. U ovakvim igrama se najvise radi na singleplejeru, pa onda na multiju, u ovom slucaju su to radila dva potpuno odvojena tima, s tim da je multiplejer razvoj dalje odmakao, jer je daleko manje posla i resursa potrebno (multi je bio demonstriran jos prosle godine).

Poslednja izmena:
Boles' sta su izvukli iz X360 :)

Stvarno dobro izgleda. Bas sam prijatno iznenadjen kako glatko radi...

Poslednja izmena:
Shteta sto prekinuse tu snimak, sekcija posle zemljotresa je odlicna.

OFICIJELNI STORY TRAILER! HOLY SHIT!

[youtube]laIghwTFdqg[/youtube]

Jel se nekome desavalo da na pocetku u onoj podmornici dok pricate sa onim likovima da ih ne vidite uopste? Kao duhovi. Pricam sa njim, ali ih ne vidim.

Razmisljam, dal sam ja normalan, s' kim pricam ovo? Kad ono, videh na YT i likovi su tu gde i treba da budu, ali kod mene ih nema.

Jel zna neko u cemu je fora?

Jel se nekome desavalo da na pocetku u onoj podmornici dok pricate sa onim likovima da ih ne vidite uopste? Kao duhovi. Pricam sa njim, ali ih ne vidim.

Razmisljam, dal sam ja normalan, s' kim pricam ovo? Kad ono, videh na YT i likovi su tu gde i treba da budu, ali kod mene ih nema.

Jel zna neko u cemu je fora?

Pa fora je u tome da je ovo beta-dakle igra u razvoju i ima raznorazne bugove,gliceve i nelogicnosti.Kao na primer ja kada sam jednom leteo po mapi(bilo je super).Kad izadje ful igra toga nebi trebalo da bude.

ja nisam imao takvih problema, tj osim zapucavanja kad treba neki filmić da krene ništa drugo nije bilo, ali to je rešeno brisanjem videos.pak fajla (čak se sad puno brže pokreće bez onih logoa na početku). kod druga sa single core-om i 8600GT radi jedva 15fps-a na gamer 800x600 i neće da hoda unapred već samo guznim stilom što baš i nije dobro. takođe kad stisne space odleti do krova i ostane gore dok ne klikne levi taster miša. jako zanimljivo :D

ako je verovati bosančerosima http://www.itx.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=14089&Itemid=1 dobićemo full crysis ranije nego što je planirano. eto ipak je ovo dobro što je procurilo, mada ja nisam tvrdio da nije :D

Poslednja izmena:
Meni za sad radi bez ijednog problema, sve na harcore, iz drajvera forsiran 4xAA i 16xAF, ne pada ispod 30 fps-a. Jedino sam primetio bugove kod protivnika,kad neki put stanu i cekaju da ih upucam. Zbog toga su neke deonice prelake.

@DieH@rd

U pravu si za dx11, tek sad videh da se u folderu nalazi i CryRenderD3D11.dll. :) Mada opet bilo mi je sumnjivo jer nigde nije bilo zvanicnih najava za dx11, bilo je samo spominjano da ce engine to podrzavati. Videcemo sta ce podrzavati kroz dx11 api.

Inace, probah multi i deluje onako. Nije lose, moze da se igra i na duze staze kad se budu otklonili bugovi u finalnoj verziji.

OFICIJELNI STORY TRAILER! HOLY SHIT!

[youtube]laIghwTFdqg[/youtube]

E ovo je epic trejler:zgran:

Odgovor Cevata:

As you all have heard by now, an early, incomplete build of Crysis 2 has been leaked online. While we are deeply disappointed by these events, we are all completely overwhelmed by the support we have received from you, our community.

Despite this unfortunate incident, we can assure you that PC gaming is very important to us and will always be important to Crytek in the future. We are all still focused on delivering a great gaming experience to our true and honest fans. I hope you will enjoy Crysis 2 on PC, as we think it is our best PC game yet!

We appreciate all of your continued support, and look forward to playing online with you soon!

Thank you,
Cevat Yerli

http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=21&t=7409

Poslednja izmena:
Iznenadila me ova smirenost u Cevatovoj izjavi i odjednom 'PC platforma nam je jako bitna'. Kontam da je beta pustena namerno, igra je ocigledno dobra i masa ce se navuci i jedva docekati ispeglan proizvod

Jea, "beta" pustena namerno sa sve masterkeyem SecuRom-a (koji je validan i za ostale igre zasticene istim)...ajmo sad u svemu da trazimo zaveru:)

Obratite pažnju na MiscTelemetry folder u c:\Users\****\Saved Games\Crysis2\MiscTelemetry\ i recite šta mislite? :)

Folder sa logovima skupljenim tokom igranja, kao i ova skripta:

POST /~steven/telemetry/filestore.php?filename=_telemetryserverdestfile_&session2=rAMA-PC_mb0_mv0_pat0_160450&client=rAMA-PC_default&platform=pc&isserver=0&append=0 HTTP/1.0
Content-Type: text/plain
Content-Length: -666666

aj objasni nama koji nemamo pojma o cemu se radi :D

Kanda im je bilo potrebno beta testiranje, pa sad skupljaju informacije :D

Izguglao sam malo ovo isa mo na jedno ruskom forumu našao da jednog lika Kaspersky upozorava da ova skripta pokušava da komunicira sa nekim serverom.

У меня при запуске игры ругается Касперский. h ttp:///~steven/telemetry/filestore.php?filename=user%5cmisctelemetry%5cmemory_stats ... *.google.com.bokae.cn
Что бы это значило?

Poslednja izmena:
Iznenadila me ova smirenost u Cevatovoj izjavi i odjednom 'PC platforma nam je jako bitna'. Kontam da je beta pustena namerno, igra je ocigledno dobra i masa ce se navuci i jedva docekati ispeglan proizvod

Nikad se Beta verzije ne puštaju namerno i naročito ne ovakve beta verzije kao što je ova! Inače igra dobro izgleda čak i u ovoj leak varziji, a koliko je stvarno dobra čuće se... heh, uskoro! ;)

Koliko sam mogao da primetim ovo je DX9, što znači da će verovatno poneki efekti izgledati malo bolje u DX10 i 11... Ali neka se niko ne zavarava da će igra izgledati mnogo drugačije od ovoga što smo videli do sada. To je to, ljudi... Inače malo su ova podešavalja rogobatna, kontam da je to zbog konzola i da će verovatno finalna PC verzija imati klasičan meni za podešavanje svega i svačega baš kao u prvom delu, jer ovde koliko sam mogao da primetim između Hardcore i Advanced jedina praktično ozbiljinija razlika je bloom efekat, koji je inače mani barem prilično iritantan sa onolikim razvlačenjem svetla u Hardcore modu, pa mi je zbog toga Advaced praktično i lepši za igranje!

Ništa, sačekaćemo i to grand finale od verzije!

Poslednja izmena:
Muzika je mesavina suvog epicnessa sa delovima koji cine da se osecas usamljenim, bez nade i sa blagim ohrabrenjem - LOVE IT! :smoke:

Sto se mene tice ovaj leak ima pozitivan epilog - upravo sam odvojio 50 monetarnih jedinica sa strane u kovertu sa nazivom Crysis 2 :D. Inace da li se zna hoce li biti preordera kod nas, computer land shopovi i ostali?

Cudo nema G@W-a da se javi da nam ponovo kaze da je Zimmer max shabanska komercijala. :D

Muzika je mesavina suvog epicnessa sa delovima koji cine da se osecas usamljenim, bez nade i sa blagim ohrabrenjem - LOVE IT! :smoke:

Sto se mene tice ovaj leak ima pozitivan epilog - upravo sam odvojio 50 monetarnih jedinica sa strane u kovertu sa nazivom Crysis 2 :D. Inace da li se zna hoce li biti preordera kod nas, computer land shopovi i ostali?

s moje strane isti epilog, pogotovo nakon MP-a koji je odličan. jest da me ubiju dok kažeš keks al je zabavno :D a inače nikad nisam voleo MP
sećam se pre, koliko su bili nezadovoljni kad je opao hype oko keca pa kako su prodali samo 6 miliona kopija a hteli su bar 20. naravno onda se nisu ni potrudili da igra uopšte i radi na normalnim kompjuterima, i ko je skinuo sa neta i video da mu ne radi nikako sigurno bi odustao od originala.
i onda sad izađe ovo da popali ljude, i kao nije namerno :D. ako i nije bilo namerno onda su Cevatu poiskakale žile po vratu i glavi dok je pisao ono :D

Uf MP je do yaya. Samo sto mi igra radi na oko 25 fps-a, jel ima neki fix za optimizaciju?

ja je kod druga pokrenuo na Sempronu 140, 3GB rama i 4250 integrisanoj. U opcijama igra je sama ponudila 1024x768, Advanced setting. I to radi super međutim kreneš malo da igraš i odjednom izađe na desktop sa sledećom porukom.
Pretpostavljam da je to do integruše.

Prilozi

• Bez naslova.png
    Bez naslova.png
    35.4 KB · Pregleda: 95
Probah betu, obrisah, mnogo bagovito, a moracu i grafiku da menjam..

Nazad
Vrh Dno