Šta je novo?

cryptsy.com i problemi sa (ne)radom diticnog

ftc depozit prošao :d ma sića mi je tamo, ne više nego što sam spreman da izgubim kao i uvek. 0.1 btc :D uostalom to je sve gomila nekih koina koji samo kod njih i vrede nešto :D

jel radi withdraw neceg drugog, posaljes ftc prodas i sta onda :)

EDIT:

pazite da se ne opecete, withdraw-ovao sam 4ftc-a koja sam imao pise pending, videcu dokle

Poslednja izmena:
koliko sam ja shvatio withdrawal je pauziran dok ne izanaliziraj obim i stetu nastalu ovim phishing napadom tako da ne treba ni pokusavati.

Poslednja izmena:
Da, withdrawal je pauziran.
Pošaljem deo ftc-a, prodam, postavim niži order za ftc i vtc + neke još šitove. sve u svemu sića i igram na kartu da će se oporaviti i eventualno pustiti WD. :)

Kod mene su stornirali sve isplate koje su bile vec nekoliko dana u pending mogu i sad su mi sva sredstva vracena na stanje. Mozda se pomirio sa zenom pa ce sad sve biti uredu :)

Ja sam rekao sta je u prethodnom postu...pokusaj da se povrati poverenje.

Mislim da ovo nema veze sa kriptovalutama nego sa zeljom ljudi da trguju, i zeljom neljudi da im pored provizije otmu i sredstva. Ako hoces da trgujes imas i neki rizik, ako neces, rudari BTC ili investiraj u BTC i drzi u walletu. Tako te niko nece opljackati. Svi znamo da su menjacnice manje-vise nesigurne i sami prihvatamo rizik sto drzimo sredstva tamo. Ja cu svakako nastaviti dok se opasno ne opecem :) Iskreno mislio sam da je Cryptsy sigurna menjacnica jer ih prati FUD od samog pocetka, i verovao sam da je to samo namera nekih losih ljudi da ih diskredituju. Kad sam video da povlacenje ide malko teze, i kad su poceli da forsiraju KYC, setio sam se Gox-a i odmah pokupio sve bitno odatle...

Ako hoces da kupis neki novcic za koji mislis da ce nekada da vrijedi onda ga kupujes na mjenjacnici. Nisu svima alt coini shitovi.
I ja sam mislio da je Cryptsy sigurana menjacnica jer kao sto sam kazes od pocetka je prati FUD i usprskos svim krizama koje su imali nastavljali su sa radom. Mozda se i sad izvuce, a mozda i ne. Vidjecemo ubrzo.

Ja nesto kontam da ce se iscupati ali ostaje poverenje koje je dobro palo.

I za GOX sam ja mislio da nema teorije da puknu pa su prsli ko zvecke :D Ovo sa Cryptsy-jem nisu cista posla. BTW, ja nisam dobio mail, kakve su im sad to fore?!? Sto hakeri nekome da posalju a nekome ne? :trust:

meni je stigla poruka jutros za 2fa al nije isti njihov broj
al nije mejl
mozda lose rezira,il ga mnogo jaki hakeri oce da odrade

@sajber

Mozda te nisu upecali...ili je BVern namerno preskakao neke mailove :)

I za GOX sam ja mislio da nema teorije da puknu pa su prsli ko zvecke :D Ovo sa Cryptsy-jem nisu cista posla. BTW, ja nisam dobio mail, kakve su im sad to fore?!? Sto hakeri nekome da posalju a nekome ne? :trust:

Zato su meni stigli 2 maila u razmaku od 2h,jedan u 7h a drugi u 9h..Da ti posaljem da imas.. :D

Ja nista nisam dobio, ali sam sve izvukao davno....

mislim ovi sto su dobili da su svi imalo 123456 sifre ili tako nesto :-devil-:

Nisam ni ja dobio mail, mozda ovi sto nisu imali nista na stanju nisu dobili?

Aaaandd it's gone! :smash:
13K btc je previše. Bye bye kripsi

Pretpostavljam da ta vjesti utice na pad cjene BTC-a dosta sam puta rekao i ponovio i opet cu cim krene BTC da raste desi se neka ovakva vjest i ajmo dole, koliko puta vec vidjen scenario.

Ne vidim zašto bi uticala, barem ne u velikoj meri. Krađa se desila pre godinu i više a sva sredstva navodno stoje i dalje na istim adresama od tada. Ali, sa druge strane, manipulatori bi iskoristili i kad leptir pr.dne u kini za FUD tako da .. :d

edit: Ne znam zašto me svaki put iznenadi količina amaterizma kod ljudi koji vode ove menjačnice, počevši od onog lika na bter što je imao šifre tipa p@ssw0rd na više admin naloga na menjačnici do ovih koji su verovatno pičili online igrice i instalirali svakakve gluposti na mašinama gde su im hot i cold wallet-i.

Poslednja izmena:
oprobana receptura sa MTGoxa.

BTW, šta je sa Goxom i povratom preko Krakena, zna li neko nešto o tome ? ja popunih claim, i eto to tako stojiii i stojiii .. :)

Amaterizam na svakom koraku, kao sto sam vec odavno rekao dok nekom "hackero" ne leti glava, sljam ce i dalje napadati crypto svet, sto i dalje ne opravdava sisteme koji su slabo zasticeni

MtGox stoji dok japansko korumpirani sud ne odradi svoje... a posto su sudovi kao i kod nas leglo lesinara advokata i lopova cilj im je da i zadnji dinar uzmu za svoj rad tako da ce na kraju mi biti duzni njima...

Poslednja izmena:
Izgleda da je to to od Cryptsy-a, vise ne mozes ni da se logujes na sajt.. :wave:

hehe ti kao da si pao sa Marsa :) vrati nazad i pogledaj

Nazad
Vrh Dno