Šta je novo?

cryptsy.com i problemi sa (ne)radom diticnog

Znam da moze, ok ali moze i UNO i jos dosta coina. Stvar je u tome sto se nesto kuva ili pozitivno ili negativno?

Znam da moze, ok ali moze i UNO i jos dosta coina. Stvar je u tome sto se nesto kuva ili pozitivno ili negativno?

Trenutno ne moze nista...samo vrti reload dok te ne izbaci. Dakle ne radi podizanje bilo cega, od jutros 10h.

hmmm moze tu biti svega onda ne samo pucanje berze....

Evo ide UNO, ne mogu da editujem prethodnu poruku.

@student

fora je sto ni ti ni ja nismo probali niti mozemo da saljemo sve novcice. Cak verujem da tu postoji i dobar algoritam za zaradu, u kombinaciji novcica. Bice zanimljivo ako ugase deposit na cryptsy ;)

Na svim novcicima na kojima je cena 20%+ u odnosu na druge menjacnice ide withdraw to je sigurno. Ima i tajni nekih sigurno u svemu ovome :)

Poslednja izmena:
Razveo se čovek, žena ga tužila (priča se po internetu) :d
Oko btc se spore, a šiitovi mu ostali pa povlačenje ide :D

Edit: Gazda kripsija, Vern

Pa hebote zar iza svake budalestine stoji zhena. Dajte link da citam, ovo me sad zaista uznemirilo, moja zna da imam bruku FTC-a.

Na svim novcicima na kojima je cena 20%+ u odnosu na druge menjacnice ide withdraw to je sigurno. Ima i tajni nekih sigurno u svemu ovome :)

Poslao DASH jos jutros,nista nije stiglo..Jel jos neko probao?I kakva je situacija sa ETH?

Bio sam odsutan duze vreme pa nemam pojma sta se desava..

Sada je zvanicno...

Hi, Cryptsy ceases its activities in the wake of the theft of most of Bitcoins from the COLD storage.

You can start a refund procedure at the link:
https://cryptsy-refund.com/

Please accept our apologies.

Cryptsy

ali Vern se javio...

A new phishing attempt is out. It is not from cryptsy. Do not acknowledge it

Dakle definitivno ih je neko hakovao, cim ima mail adrese iz baze...sta je pokrao videce se...

Poslednja izmena:
SCAM!!! Nemojte se logovati. Jesu objavili da su imali napad ali sajt za refund je najvjerovtnije navlakusa.

Ali bas i to su iskoristili za klasicni phishing. Pojavile su se vijesti i na redditu, a i screenshot koji pokazuje pozadinu cryptsy-refund.com

You can speed up the processing of application for an additional fee..
http://imgur.com/2OlB1Eg

Poslednja izmena:
Nisam ni gledao link ali ahahaha bas su smesni, salji btc da bi dobio coine?! Glupost veka!

Jeste glupost ali siguran sam da ima onih koji ce platiti :)

Imaju i telefone za 2fa pa super... taj cryptsy refund sam dobio na mob.

edit: i to sa njihovog broja, sa kog obično šalju 2fa ludilo

Poslednja izmena:
Ajde email i broj telefona manje vise, a sta je sa korisnicima koji su verifikovali nalog i poslali kopiju licne karte ili pasosa? To je inace bas jako trazena roba na deep web-u.

@karanovicz upravo "priceless"

Poslednja izmena:
A jel se moze pomisliti da je to cryptsy uradio i onda objavio da je attack kako bi pokrili gasenje berze. Kao mi nismo krivi i to je to!

Naravno da se moze pomisliti. Moze biti stvarno napad, a moze biti jako dobra simulacija napada da bi kao sto si i ti rekao imali pokrice.

Big vern kao *diot sa losom istorijom po meni je spreman na sve...pa cak i na dogovornu rastavu sa zenom kao pokrice za koje mozda trenutno ne vidimo razlog.

To je to ispalio se covjek sa novcicima i cao, nema tu ni H od hakovanja, ko nije naucio od gox-a i ostali nece nikad, bilo je sanse neki 15-ak dana da se izvucete radilo je povlacenje uz neki 30% gubitak, ali bolje ista nego nista.
Sada cekamo neki novi scenario vjerovatno neke od najjaci berzi i to tamo pred polovljenje.

Naravno svi iskusniji su se izvukli, zato sam i napisao ko je naucio iz gox-a i ostali zna sta treba raditi ko nije za ubuduce ce znati.

Ja nisam uspuo sve da povucem. Neke novcici su mi ostale na pending. Neke sam prebacio u druge novcice i povlacio na sitno ali mi je ipak ostala vecina tamo. Ako ovaj stvarno zapali sa lovom onda ne vidim buducnost u kriptovalutama. Mislim ako svaka ****** moze da te opljacka i da se izvuce bez posljedica onda je bolje vrsiti transfer novca preko banke neko preko kripovaluta.

Ja nisam uspuo sve da povucem. Neke novcici su mi ostale na pending. Neke sam prebacio u druge novcice i povlacio na sitno ali mi je ipak ostala vecina tamo. Ako ovaj stvarno zapali sa lovom onda ne vidim buducnost u kriptovalutama. Mislim ako svaka ****** moze da te opljacka i da se izvuce bez posljedica onda je bolje vrsiti transfer novca preko banke neko preko kripovaluta.

Mislim da ovo nema veze sa kriptovalutama nego sa zeljom ljudi da trguju, i zeljom neljudi da im pored provizije otmu i sredstva. Ako hoces da trgujes imas i neki rizik, ako neces, rudari BTC ili investiraj u BTC i drzi u walletu. Tako te niko nece opljackati. Svi znamo da su menjacnice manje-vise nesigurne i sami prihvatamo rizik sto drzimo sredstva tamo. Ja cu svakako nastaviti dok se opasno ne opecem :) Iskreno mislio sam da je Cryptsy sigurna menjacnica jer ih prati FUD od samog pocetka, i verovao sam da je to samo namera nekih losih ljudi da ih diskredituju. Kad sam video da povlacenje ide malko teze, i kad su poceli da forsiraju KYC, setio sam se Gox-a i odmah pokupio sve bitno odatle...

Ajmo opet dubinski...mozda ali samo mozda BVern pokusava da se uhvati za slamku spasa tako da simulira napad i stvarno vrati sve na staro, mislim na mogucnost withdraw-a....ovo samo teorija.

Ponovo radi bioskop :) što se trgovine i depozita tiče. WD ne radi

ima neko m00da da uradi depozit i trguje :)

ili postavili da maznu jos malo

Poslednja izmena:
Vrh Dno