Šta je novo?

cryptsy.com i problemi sa (ne)radom diticnog

Cryptsy zasigurno ima problema sa support-om koji odrzava shit novcanike koji su offline to je sigurno tu zakopano ;)
Generalno jedino zabrinjava povlacenje ltc/btc jer tu jedini razlog moze biti nelikvidnost

Ma ja mislim da je njih neko pokrao pa sad pokusavaju na sve nacine da se iscupaju, ali s obzirom da je cjena svi shitova manje vise veca nego na drugim mjenjacnicama meni govori da ljudi posto/poto zele da se izvuku sa cryptsija mozda ce preziviti, ali bez volume-a ne mogu dugo.
Tesko ce vratiti povjerenje ljudi, sada ko se uspije izvuci tesko da ce se tamo vratiti.

I meni se cini da je tako. Ne vidim drugi razlog.

Da radi nebi cijena otisla ovoliko dole.
Mada nisam probao pa ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim.

ne funkcionise UTC, ja sam izvukao 120k kroz FTC to mi je,po proracunu bilo najbezbolnije, a onih 10 LTC i 0.2 BTC stoji zakucano od 25.11, sinoc sam im pisao, ali jos uvek nemam odgovor

na koju jos menjacnicu moze da se kupi utc?

ili nek stoji na shitsiju, imam 20k utc

Poslednja izmena:
Nešiću, ako si planirao da prebaciš UTC sa shitsy-ja negde drugde neće da može jer im je wallet pod "maintenance" i ne ferceraju transakcije...

Stigao mi i LTC sa cryptsia nisam otvarao ticket ni nista, stojalo pending ~2 dana i veceras stigla 22 LTC-a (dumpovao sam UTC jer ne radi wallet jer su ga *****i dev-vi opet forkovali)
Izgleda kako se hot wallet puni, pa po redu salju sta imaju...

meni realno ne izgleda na nameru da pobegnu, ali opet na kraju je sve isto za korisnike ako ih neko opljacka..... na kraju je sve jedno

Poslednja izmena:
Ja ne menjam utc sa nadom da ce da ga oprave

Ja isto verujem da nece pobeci, ali ipak vise volim mesto gde nemam ogranicenja. Cim krenu ti limiti podizanja to mi ne mirise na dobro...

Sta posto su u buli, ja racunam da im bar 1000 BTC fali po mojoj proceni, da li ce uspeti da nadju nekog da ih sponzoriste to je vec pitanje, da li su opljackani ili su previse trosili, nesto od ta dva je sigurno

jel se postize nesto registracijom na kriptsy?
stoji mi u pending btc i dash za povlacenje a eth za depozit
za oba mi je trebalo prosli put 3 i 5 dana da ih dobijem

Ne bi rekao, ja sam tier 1...
ja sam probao da predjem sa tir 0 na tier jedan pre mesec ipo dana i registracija mi nije uspela .. probao sam jos jednom pre par dana opet nisam .. uvek mi prijavi neki glupi eror sta je u pitanju ko ce ga znati , a da ih cimam za to je .... y, x. y ... cryptsy pao na tako niske grane..

Ja imam 10 accounta na šištiju i uzimam doge na poloniexu saljem na vise acc na criptsi tamo mjenjam za svasta sto se moze povuci i u ovoj zbrci izvuko sam nacisto 0.1BTC dosta mi 50$ :d
Igrajte se ako ste spremni da izgubite :d
Dosta su velike razlike u cjenama, samo je problem sto nema volumea na criptsiju i sto se ne mogu vece kolicine prebacit sitno prolazi ali zato u igru uskace 10 accounta i onda i ovo sitno nakupi se :)

BTC mi je prosao posle 5 dana...Pustio 7.12, stiglo 12.12. U pitanju je bilo 0.45 BTC-a...MZC, START, UNO jos uvek idu odmah, zapravo mislim da sve gde je ogromna razlika u ceni ide odmah. Predpostavljam da su izgubili neka sredstva pa sad arbitrazom pokusavaju da nadomeste gubitak. Namerno su pustili neke novcice koje mozda sami kupuju na drugim menjacnicama a ocajnim withdraverima prodaju kod "kuce"

Ja prebacao u Dnotes i SILk i doslo odmah samo sve sam sitno prebacao po 0.05 izrazeno u BTC vrjednosti.
Moze se nesto i zaradit na ovim razlikama ;)

Isto mislim iscupace se vjerovatno, ako ne uspiju otice puno sitova u zaborav.

A koja količina? I koji si Tier?

13 dana je vec lose... mislim da sve manje njih ubacuje zdrav coin BTC/LTC... a verujem da nisu nasli donatora da ih iscupa jer da jesu, isplate bi krenule momentalno

Vrh Dno