Šta je novo?

cryptsy.com i problemi sa (ne)radom diticnog

Dobio sam odgovor 6 dana nakon sto sam otvorio tiket vezano za povlacenje novca "$" sa cryptsy u nase zemlje. Djeluje mi kao da me nisu razumjeli ali uglavnom su rekli da rade na tome da uvedu isplate i u evropu i da ce sve korisnike odjednom obavjestiti o tome cim bude dostupno.
Nego, jutros sam otvorio tiket i za LTC Withdrawal posto cekam vise od 15 sati da mi procesuiraju isplati. Za divno cudo brzo su odgovorili. Rekose da su upoznati sa problemom sa obradom LTC transakcija i da njihovi strucnjati rade na rjesavanju problema.

25.11.2015. 11:25
www cryptsy.com -Connection failed
hm da li je to cryptsty crepAO na4isto:p ?

Kaze big vern da je neki napad pa je migracija sistema

Nije iskljuceno, winter is coming! :D
Sreca je sto nemam nista tamo. Jedan od retkih puta da nisam prsao nista :d

^^
Jeste, al' su mnogi novčanici pod "maintenance" ( UTC je jedan od njih :D).... izgleda mi da ćemo još jednu berzu dodati na listu "zatvorenih"...

Poslednja izmena:
Ne bih rekao, cryptsy nece puci tako lako sumnjam bas iako istina je da je zadnjih pola do godine bas pao pod noge poloniexu

Jel ima neko problema sa povlacenjem LTC i BTC-a, pre tri dana probam da povucem neku malu kolicinu, cisto da proverim kako radi, 0.01 BTC i 1 ltc, prodje bez problema u roku od sat vremena, cim sam stavio 0.2 BTC i 10 LTC-a zakucalo, ovo je treci dan da cekam, jos uvek pise pending!

ja 3 dana cekao da iz pending predje u confimed
i sad stoji na 0 konfirmacija
0.065btc sa cryptsy
do sutra ce valjda

Sad na prvi problem dizu se novcici.... ko ce znati sta se desava... ja isto imam neke teske shitine, UTC pa sad ako pukne odose i oni niz vodu :)

Kazemo sebi uvek da se treba kloniti tih shitova ali SVI gresimo iako znamo bolje ....

Mada je se generalno nadam da je problem prolazni ali ipak ko ima "vrednost" tamo nek povuce a za shitove sta ces

Ma bas vas briga. Shitovi sluze da se rizikuje, nije tolika steta ako se pukne. Obicno to nisu neke ozbiljne kolicine.
Na srecu nisam imao nista tamo ali nije dobro da bilo koja menjacnica puca.
Ko je sledeci na redu?

Ja sam prije par dana povukao 4,6 ltc i stiglo je sledeci dan. Poslije sam povukao 30 i vec cetvrti dan nista. Nema novcica u exploreru a nema ni na mjenjacnici. I jos mi acc ima neki bug pa ne prikazuje nista u pending. Imam jos raznog shita tamo i to u vrijednosti mog kopanja za 2 mjeseca. Nisam nikad imao problem sa cryptsyjem ali sad me po malo brine. Na njemu sam vadio trgovinom ono sto sam izgubio na drugim mjenjacnicama (mintpal) .

Ma za cryptsy se prica o problemima od kad je otvorena ta mjenjacnica ali se na kraju uvjek ispostavilo da je trolovanje u pitanju. Nikad nisam imao problema sa njima do sad. *** ako hoce da trgujes moras drzati novcice na berzi a on je jedini koji ima brdo shitova pogodnih za trgovanje.

Poslednja izmena:
meni od 29og nedolazi eth na menjacnicu,a pre toga mu trebalo 3 dana da prebaci btc
sad gledam stoji na nanopool u balansu
kako odatle da izvadim?nevidim manual payaout

Poslednja izmena:
Cek' nakon 3 dana si dobio btc koji si povukao sa mjenjacnice? Da li je u pitanju iznos manji od 0.5 btc? Probaj da stavis drugu adresu trebalo bi prilikom sledece isplate da dobijes sve.

da manji i od 0.1
sad se seljakam sa nano na cryptsy da vidim gde nesto eth u zadnja 2-3 dana

Neke shitove sam prebacio bez problema, ali DASH je klopka teska...Pokusao sam da prebacim 500 komada ali dobih lep mail od supporta nakon par sati nicega. MZC wallet ne radi vec mesec i vise dana...

I am really sorry for any inconvenience this may have cause you. However, we are seeing a delay when it comes to processing DASH transactions. Our technical support team is aware of this issue and they are working on a fix.

We greatly appreciate your understanding and patience.

Sincerely,
Stephanie
Cryptsy.com

2015-11-29 16:01:44 ETH 0x8da49a9554b48f282215711581d6500b3045020f 1.19258303 349 out of 750
sa kriptsy-ja
a posle te transakcije nove se nepojavljuju

To me ne zanima, imam negde oko 15K i moze i da mi propadne sto se mene tice...Uno ide bez problema ali ga je tesko kupiti, VIA ide isto ali ne znam koliko je i to lako kupiti. START ide isto. Ostavio sam mzc-ne radi wallet, FTC-bezvredna kolicina, CAT takodje nikakva kolicina. Sve u svemu ostalo mi je manje od 1BTC shitova tamo pa me to ne zanima i ako propadne...Jedino me 500 DASH-ova brine jer su ni tu ni tamo. Nemam ih u balances a nema ni transaction ID. Samo pise pending. Support je napisao vrhunski odgovor. Proslo je sad vec 36 sati. Sutra cu ih smoriti ponovo.

Tako je meni za ltc. Samo pise pending i evo sesti dan kako cekam. Izgleda da povlacenje manjih kolicina prolazi ali to se ne isplati.

Na poloniex-u doge 34 satoshija na cryptsi-ju 39, ko je spraman na rizik moze se nesto i zaraditi, a sve izgubiti :p

Vrh Dno