Šta je novo?

Cryptonite [XCN] (M7 PoW)

diff je definitivo pao od juče sad je 570k a juče je bio i 700k. Dal će da vredi neznam niti bilo ko može da zna.... samo znam da je novčić imao pošten start, nema premine, nijedan pump nije imao tako da ima velike šanse da poraste cena... Pokopaću još dokle god je koliko toliko isplativ....

meni sad pokazuje trenutno 108.4 novcica za 24h, a zar ti nije pametnije da kopas monero pa kupujes za njega xcn posto ovde cena ide na dole?

Ima novi Ati miner v2.0, oko 15% ubrzanja.... Pada cena, pada i diff...

nece da radi sa radeonima, stavio sam sve na default brzine probao samo sa istim kartama sa komandom -di xx ali uvek mi izbacuje warning linking two modules...triples.. bla bla radi li tebi ok?

Napisah da radi, samo da dodam da su drajveri 14.6 u pitanju, 14.7 nisu obavezni, možda daje veći hashrate na 14.7, al me mrzi da probam

Imaš lepo verziju i za 13.12 i za 14.7.

nije to u pitanju dobru sam skinuo verziju ali nema veze kopacu monero pa kupovati xcn, racunam da dodjem na isto ili slicno

Jel kopa jos neko xcn? Za 750-ice izgleda je ovo i dalje najisplativiji novcic?

kopam ja bez prekida sada sa dve nvidie trenutno 411 komada na dan, zavalio sam kad je skocio na 80 tu sam izvukao 0.1 btc pa sad opet kad se nakupi i skoci cena istovaricu prvom prilikom mada jednu sam propustio pre neki dan

Vrh Dno