Šta je novo?

Cryostasis

To bi bilo super ako postoji tako nesto, posto ne mogu da slusam onaj odvratni ruski, kad sam cuo onu naratorku na pocetku doslo mi da :vomit:

Ti si lood coek :smoke:.
Taj glas pun neizvesnosti, osecajnosti, mudrosti,...(da ne ke... previse :D), tako nesto nece moci kopirati u eng verziji, al ozbiljno ;).

kada izlazi engleska verzija igre?

Meni je ova igra bas krsh, veliki sam fan condemned-a ali ovo mi lici na neku bledu kopiju. Mehanika borbe je smesna, u condemned kad pogodim kako treba narkos odleti 2 metra u nazad shodno snazi udarca i samog oruzja a sve je to propraceno fenomenalnom animacijom i zvukom i stvara osecaj da se stvarno bijes sa njim sto neverovatno dize adrenalin dok je fajt u cryostasis-u (po meni) smesno-tuzan i to je najveca zamerka igri, k'o da udaram u drvo a ne u (polu) zivo bice. Takodje me nevidjeno smara spasavanje onih leseva u crno-beloj tehnici koje se svodi na besmisleno skakutanje. Da ne spominjem konstantno opadanje frejmova u 16*10 rezoluciji pri medium podesavanjima kada igra izgleda prosecno. Sto se mene tice igra ne dobija ni prolaznu ocenu i stoga je brisem, svaka cast ko ima stomak da istera do kraja, ja cu radije izvrteti jos jednom dead space na nekoj suludoj tezini ;)

Dajte ljudi jel igra ko ovu igru ja nikako da predjem taj deo kad dodjem do tog lika tj lesa koji je pokuso da pobegne a pukla je jedna kvacica na vratima probo sam vec 20 puta nikako da predjem, aj molim vas ako neko zna sta kako nek javi trazio sam na you tube nema nigde ****m li ga i ovi rusi sto zakuvaju niko odmrsit ne moze.

Poslednja izmena:
Dajte ljudi jel igra ko ovu igru ja nikako da predjem taj deo kad dodjem do tog lika tj lesa koji je pokuso da pobegne a pukla je jedna kvacica na vratima probo sam vec 20 puta nikako da predjem, aj molim vas ako neko zna sta kako nek javi trazio sam na you tube nema nigde ****m li ga i ovi rusi sto zakuvaju niko odmrsit ne moze.

Na tim vratima pored kojih lezi mrtvi baya,sa desne strane vrata imas jednu kvaku koju mozes da skines,kad je skines otrcis do onih odakle krene ona silna vodurina koja te ubije i zabodes je u ta vrata (kliknes na taster za akciju),pre nego se vrata razvale i to je to.
Nadam se da sam pomogao.

Poslednja izmena:
Na tim vratima pored kojih lezi mrtvi baya,sa desne strane vrata imas jednu kvaku koju mozes da skines,kad je skines otrcis do onih odakle krene ona silna vodurina koja te ubije i zabodes je u ta vrata (kliknes na taster za akciju),pre nego se vrata razvale i to je to.
Nadam se da sam pomogao.

Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaa idem probatiiiiiiii legendooooo imas pivooooooooooooooooo:d
Uspeoo a jesam bot ja se uvatio vrata onih ni da mrdnem levo desno hvala jos jednom au dobra igra

Poslednja izmena:
Vreme je da naslov dobije nastavak - spoiler alert :D

Kako preci onaj deo, kada neki narednik pocne da puca, kada se neki lik pocinje penjati stepenicama.
Znam da treba uzeti sa zemlje kljuc, spustiti stepenice, popeti se, pa jos jedan put se popeti (na narednikov nivo), e sad kad potrcime prema njemu, rafal i ubije me. ima i neki prekidac odmah levo, posle drugih stepenica, stignem ja na vreme (pre nego sto ovaj pocne da puca, ali ne mogu da aktiviram, jer se ne ispruzi ruka lika kojeg vodim(o)).

Ajd, pomozite. :wall:

Poslednja izmena od urednika:
^Neko koristi drugi skin, pa moze ovo da procita. ;)

Poslednja izmena:
Ja zaglavio odmah na pocetku a nigde ne mogu da nadjem resenje za ovo,naime kad udjem u secanja prvih leseva ja samo mogu da pratim tj gledam ceo dogadjaj a ne mogu da reagujem uopste,komande ne reaguju samo u secanjima..prvi,drugi,treci lesh secanja idem sa sankama,otvara se pukotina i odem u provaliju bez da mogu ista da preduzmem povodom toga,umirem and all over again :wall: !Da li ima neka caka ili je neki game bug?upravo skidam 1.0.1.0 patch,nadam se da ce to pomoci

Ja zaglavio odmah na pocetku a nigde ne mogu da nadjem resenje za ovo,naime kad udjem u secanja prvih leseva ja samo mogu da pratim tj gledam ceo dogadjaj a ne mogu da reagujem uopste,komande ne reaguju samo u secanjima..prvi,drugi,treci lesh secanja idem sa sankama,otvara se pukotina i odem u provaliju bez da mogu ista da preduzmem povodom toga,umirem and all over again :wall: !Da li ima neka caka ili je neki game bug?upravo skidam 1.0.1.0 patch,nadam se da ce to pomoci

Neki bug sigurno, u tim sekvencama i ne moze nista da se uradi, samo moze da se gleda levo desno, i onda kad prodje scena, onda se moze upravljati likom, zato kazem da je neki bug sigurno.

Nego, oce li meni neko odgovoriti na pitanje (gore na pocetku strane, u spolier).

Za Zdravka
trebas uzeti kljuc sa poda,odvrnuti onu cev desno od tebe NE penjes se gore,odvrnes tu cev i odes ispod onog mosta gde je onaj oficir sto puca...gledas kako onaj lik sto se penje spusta stepenice i to je to ;)

Hvala, vec sam i sam provalio, od mooke :D. Ja sam se stalno pentrao gore, posle sam izvalio ventil u cosku...

Odlicna igra, samo su je dosta produzili, i previse. Kapiram da je brod velik, al nisu morali da naprave da se bas u svaku prostoriju ulazi :d.

Slazem se...dobra igra,grafika,prica,...u duhu Bioshocka i neko je pomenuo slicnost sa Condemned,slicnost postoji ali iako mi se igra svidja moram priznati da je daleko iza Bioshocka i Condemned na zalost.

Al atmosfera je iznad, pogotovo Condemned-a, i u odnosu na (grubo) drugu polovinu Bioshock-a :D, al ozbiljno. Drzi sve vreme, bas me zanima kako i da li ce se uopste :D uklopiti prica naratorke, prica o "brodu" i prica glavnog lika u igri :).

Ima neki shmek ..navlakusa teska...drzi sve vreme,ne mogu da prekinem sa igrom...malo da se rasvetli story u vezi Danka i svega.Generalno vredi igrati ovo,preporuka.

Moguce da je Danko nasao put iz sume, uzeo sanke i naleteo na brod :), tj. da je on glavni lik koga vodimo.
Bolje da je ostao u sumi :D.

:zgran:

Zdravko moras prestati da pijes :D

Ocu, eo obecajem da cu, sta be hik ono, da prestanem da igram igre, ma neeeeeeeeeeeeeee nije to :d.

Ozbiljno, nivo(i), iako veoma jednolicni (mada ni u Condemned-u po ovom pitanju nisu bili bolji), privlace, brod, napusten al nastanjen :D. Mnogo jezivije do bilo koje igre...
Ma ko ne pije votku ne moze da s'vati ovu igru :smoke: :-devil-:.

Evo ja pijem Smirnoff i kapiram potpuno ovu igru ali mi se ne svidja :) Necu vise da vas smaram, uzivajte ali sam mor'o da reagujem na onu opasku o boljoj atmosferi nego u condemned, odigraj ti to ponovo, zaboravio si ;) :wave:

Covek je u pravu..atmosfera u Condemned je neponovljiva,i sada se najezim kad se setim onih delova po kanalizacijama!anw moguce je da je Danko glavni lik...

Onda sam definitivno zaboravio :D.
Secam se da mi se kraj nije dopao :trust:.

E ***, sad mesam Condemned sa Cthulhhu Dark Corners Of The Earth, 'bes ga toliko igara odigrao, ko ce to sve popamtiti... :d.

Za Zdravka
zaglavio u nekoj mrtvacnici u bolnickom odeljenju,izlaze kreveti sa lesevima,oni ispare sa tih lezajeva i ja imam opciju da izadjem iz te sobe kroz neka vrata od resetaka i tu me odma baci u glavni meni igre..mogu da nastavim ali me vrati kod zadnjeg savea:wall:...nadam se da nije kraj :trust:

Mislim da je i tu mene igra izbacila na desktop, da, ona mrtvacnica.
Nije to kraj ;). Ucitaj poslednji autosave, sta je problem :) ?
I redovnije sacuvavaj rucno -> quick save -> F5 ;).

Poslednja izmena od urednika:
Provericu ja to izbacivanje detaljnije...onaj celavi debeli dekica sa sekirom mnogo podseca na jednog mestanina iz Call of Cthulhu Gradica...

Ovo je TItanik ja vam kazem titanik nije potonuo on je napadnut od strane zombija napokon istina o titaniku vec znam kraj Ja i Ana Kurnjikova na brodu rasirenih ruku :D:D:D:D:D::D:D:banana::banana::banana:

Poslednja izmena:
Vrh Dno