Geble
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.09.2006
- Poena
- 360
@Geble: nije se poklopio TOD na tvojoj slici sa onom iz trejlera, ali nema veze, vidi se razlika i ovako.
Na ovoj sam pokusao da ih poklopim koliko je moguce.

@Geble: nije se poklopio TOD na tvojoj slici sa onom iz trejlera, ali nema veze, vidi se razlika i ovako.
^hehehe, ali PLIZ stavi r_TexturesStreaming = 0 u CVarGroups/Texture fajlu. Mnooogo lepse izgledaju teksture u daljini, a ne gubis performanseUzasava me ta brljava tekstura na planini
![]()
cenim da ce i PS4 biti takav u poredjenju sa PS3.
Doda se jos malo AA na teskture, i dobijes cudo sta moze da izvuce hardver od 200 dolara![]()
200$? do jaja, za te pare bih ga i ja kupio. dzabe konzola + rezanci deluje kao interesantna kombinacija. i da mi se ne svidi igranje na konzoli necu izgubiti previse para da daljoj prodaji![]()
Ne vidim zasto bi sony krajteku bilo sta dao. realno - ko su oni?! momci koji imaju odlican endzin koji niko ne kupuje, retko ko moze da ga potera i skup je ko djavo.
Kolko se secam iz prica, sony posalje dev konzole partnerima pre nego sto proizvod izadje i da im dovoljno vremena svima da pocnu sa radom. Ako Levat misli da je uhvatio boga za .... i da treba nesto da dobije pre drugih - vara se! :smash: Pre bi Joca Karamak dobio uvid u PS4 nego Levat. :type:
PS. nije mi namera da diskutujemo o eventualnim promenama u PS4 vec sam samo hteo da ukazem na to da je sasvim moguce da ce razlike biti velike i da ce crytek mozda morati da zasuce rukave.
200$? do jaja, za te pare bih ga i ja kupio. dzabe konzola + rezanci deluje kao interesantna kombinacija. i da mi se ne svidi igranje na konzoli necu izgubiti previse para da daljoj prodaji![]()
verovatno mislis na post br. 80 iz ovog threada? ali tu ne pise konzolu, vec Sony i to sam objasnio zasto. zato sto igra kosta boga i oca (50-70e bese?)Pre neki dan reče da konzolu ne bi uzeo ni za džabe?
da bih imao platformu za igranje u narednih nekoliko godina i to sve za 200$. koliko cu da ti para na upgrade sporeta u tom periodu?Sada bi platio konzolu koja 97% svojih igara (a 99% svojih najboljih, odnosno onih koje vredi igrati) deli sa PC-jem? Čemu to?
zar zajednicke igre na Xbox360 i PS3 ne izgledaju icenticno (bez trazenja dlake u jajetu)? na stranu Sony exkluzive, kojih svakako ima fantasticnih i nekoliko njih bih i ja vrlo rado presao (ako bih uopste umeo da ih igram na gamepadu), ali mi ne pada na pamet da dajem brdo para na njih. sto ne znaci da niko ne bi trebalo da da. govorim svoje misljenje.Naravno da će te XB360 dodatno razočarati (posebno što ima goru grafiku u odnosu na PC) jer ćeš skapirati da sve te igre imaš ili si ih probao/odigrao.
sve i da se to desi (a nece, jer nema nigde box za 200$) ne bih tako pricao vec bih rekao Xbox360 je krs (ukoliko dodjem do tog zakljucka)...Onda ćeš nastaviti da pričaš kako su konzole krš, "jer si probao"![]()
Ne verujem, pogotovo zato sto se CELL pokazao vrhunski, samo ce ga jos nabudziti, ne gube novce na novu proizvodnju, itd.. Jedino sto bi moglo, mozda da se promeni je neka forma memorijskih kartica umesto Blu-raya..
Sto se tice ove dve slike, kazem opet, treba sacekati neki direktni shot, a ne sa kompresovanog videa, jer ce voda biti plava, a ovako izgleda dosta slicno samo sto nije toliko plava. Doda se jos malo AA na teskture, i dobijes cudo sta moze da izvuce hardver od 200 dolara![]()
Na papiru Cell i jeste vrhunski. Ali game developeri se hvataju za glavu kada im spomenes 7 asimetricnih procesora, gdje se svaki mora posebno programirati, koristiti razlicite kompajlere i alate. Za sve to je takodjer potrebno 5 puta vise vremena i novca.
Istina, ali uz mukotrpan rad i gomilu novca dobijamo naslov poput KZ2 koji i ne koristi jos uvek platformu potpuno i kome posle Crysis-a nema premca u grafickom prikazu. I to sve na masini koja ima samo 256MB ram-a!Ehhhh da joj je 4-8GB koliko je potrebno za doticnu PC igru!
Kakva bi to paklena masina bila!
![]()
Istina, ali uz mukotrpan rad i gomilu novca dobijamo naslov poput KZ2 koji i ne koristi jos uvek platformu potpuno i kome posle Crysis-a nema premca u grafickom prikazu. I to sve na masini koja ima samo 256MB ram-a!Ehhhh da joj je 4-8GB koliko je potrebno za doticnu PC igru!
Kakva bi to paklena masina bila!
![]()
Mogu da se kladim da tih 256MB kosta vise nego 8GB jeftinoce na PC-ju![]()
kad vidim da su nabudzili sasvim pristojan Crysis na X360, ni u sta vise ne verujem unapred..
Mene samo zanima koji je odgovor EPIC-a, Valve-a, id Software-a, kao i ostalih developera dobrih Engine-a, na ovo.
Ne razumem raspravu uopste. Naravno da ce Pc verzija Crysis biti napucanija, da ce izgledati bolje imati bolju fiziku, zvuk itd. Ali lepota konzola je u lakoci i komforu koriscenja, stabilnije trziste garantuje kvalitetnije excluzive u koje se ulaze veca kinta, jednostavno, konzola je sistem za instant zabavu za razliku od PCja koji je masina za sve pa i gaming. Grafika nije jedini element igre, cak ni deo gameplaya koji je, po meni, sustina igre. Ono sto necete nikad videti na Pcju je visoka produkcija koja se ulaze u AAA excluzive. Crysis i sta jos je visokobudzetno izaslo za Pc zadnje dve godine? To sto se igre sa Xboxa portuju na Pc je samo zbog toga sto Ms vestacki pumpa steroide na to trziste koje je, ne lazimo se, nainteresantnije za njega. Cak sam siguran da je 'box osmisljen samo da bi podupro Pc gaming scenu koja je u rasulu. Ovako zarade kintu na kutiji i portuju na Pc. Da su neku AAA igru razvijali direktno za Pc pojela bi je piraterija i izgubili bi novac.
Mislim ovo sa crysisom na konzolama je bas nepotrebno.
Ne verujem da gresis![]()
A Starac sjajno sudi o KZ2 grafici preko Youtube filmicaNimalo fanboyizma ili kako bi vec nazvali nema moja konstatacija da je meni KZ2 najimpresivnija igra kako graficki, tako i po fizici... Znam da cete pricati o ostrvima i ogromnom open world svetu kakav je Crysis, sve je to divno i krasno, to ne menja cinjenicu.. Pricam po cistom vizuelnom dozivljaju... Ne znam da li bi KZ2 engine mogao da radi u prostranstvu kao Crysis, vi cete reci da ne moze, ja kazem da nisam siguran, kad vidim da su nabudzili sasvim pristojan Crysis na X360, ni u sta vise ne verujem unapred..
Ne razumem raspravu uopste. Naravno da ce Pc verzija Crysis biti napucanija, da ce izgledati bolje imati bolju fiziku, zvuk itd. Ali lepota konzola je u lakoci i komforu koriscenja, stabilnije trziste garantuje kvalitetnije excluzive u koje se ulaze veca kinta, jednostavno, konzola je sistem za instant zabavu za razliku od PCja koji je masina za sve pa i gaming. Grafika nije jedini element igre, cak ni deo gameplaya koji je, po meni, sustina igre. Ono sto necete nikad videti na Pcju je visoka produkcija koja se ulaze u AAA excluzive. Crysis i sta jos je visokobudzetno izaslo za Pc zadnje dve godine? To sto se igre sa Xboxa portuju na Pc je samo zbog toga sto Ms vestacki pumpa steroide na to trziste koje je, ne lazimo se, nainteresantnije za njega. Cak sam siguran da je 'box osmisljen samo da bi podupro Pc gaming scenu koja je u rasulu. Ovako zarade kintu na kutiji i portuju na Pc. Da su neku AAA igru razvijali direktno za Pc pojela bi je piraterija i izgubili bi novac.
EPIC (Unreal 4)
"It’s been coming for a while, if we’re honest. Epic have recently been taking it in turns to say disparaging things about the state of PC gaming, to the point that CliffyB’s now considered something of a Benedict Arnold figure in some of the more rabid PC camps.
And now they’re burning another bridge, further confirming that PC is no longer their most beloved (edit - for those misinterpreting, Epic are not abandoning the PC, just confirming they’re developing their next-gen engine for consoles first and foremost). It’s hardly a shock, but allow us a teary moment anyway."
A ovo oko piraterije je totalan nonsens. Piraterija postoji vec dugi niz godina, i odjednom je kao kriva za to sto neki manje zaradjuju. A s druge strane se igre sve vise prodavaju, a gaming trziste sve vise raste. Kvalitetne PC ekskluzive se i danas odlicno prodavaju.
a na Xbox360 nema piraterije?Ovako zarade kintu na kutiji i portuju na Pc. Da su neku AAA igru razvijali direktno za Pc pojela bi je piraterija i izgubili bi novac.
a na Xbox360 nema piraterije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari