Sve je ok, nisi nepristojan.vlada_o je napisao(la):A zasto tako mislis. Daj neku cinjenicu,tehnicki podatak,licno iskustvo.
Necu da budem nepristojan ali to je samo tvoje vidjenje stvari.
Ako vec iznozis tako nesto olako onda ga i podkrepi cinjenicama.
CamBieL je napisao(la):Brate, za te pare kupim novog juga...
Necu ja ziveti dovoljno dugo da bih brinuo o zdravlju (citaj: nemam novca da brinem o zdravlju, ali ko zna...), a to da je neprocenjivo, to jeste...
P.S. Molio bih moderatore da ubuduce ne stavljajuu ovakve slike, jer sam toliko izbalavio da sam sprzio pola kompa i sada spremam tuzbu protiv bencha na mojoj 286-ici... Hvala... :S: :S: :wall: :wall: :crash: :crash:
splintcell je napisao(la):CRT brate,za 100evrica kupis,flat 21" incha bruka monitor evo npm...dell1130(unutra ustvari,sony trinitron duotube)EIZO 21" incha isto tako mozes naci za 90evra...da ne nabrajam,ako ti prostor nije problem znaci CRT,ako jest,ee onda spremi minimum 350evra za tft koji ce priblizno da zadovolji tvoje gamerske zelje(naravno nemoj da racunas na 21" inacha za te pare)
igor2 je napisao(la):I dodatak...ugodjaj koji pruza vrhunski 21 crt je sigurno sjajan.
Ako zanemarimo sto greje ko furuna i zauzima mesta kao fiat seicento.
:trust: Kako?momsab je napisao(la):meni je jedna igrica bolje(brže) išla na ovom TFTu nego na nekom CRTu
Osetila grafulja nov (TFT) monitor, i odlepila od sreceB@K@ je napisao(la)::trust: Kako?
Ma ne pricaj gluposti... da ti rikne jedan, ne bi ni izvalio da je crk'o...isnogood je napisao(la):....ja bi poludeo da mi se sjebe neki pixel..
CAR je napisao(la):Ma ne pricaj gluposti... da ti rikne jedan, ne bi ni izvalio da je crk'o...
Pa ako pod "radom za kompjuterom" podrazumevas zevanje u belu pozadinu po ceo dan, onda ces primetiti...delimir je napisao(la):Ih sada, "ne bi ni izvalio"... Pa nije to bas toliko neprimetno. Ja uvek primetim kada nan ekom TFT-u postoji mrtav pixel.
Mozda si zreo za naocare![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari