Šta je novo?

CRT or LCD for the Gamers?

Pusher

Slavan
Učlanjen(a)
21.10.2004
Poena
304
Ok Shta je bolje uzeti za okorele gamere najbolji CRT flat monitor ili 4ms LCD?
Koje su dobre i loshe strane za obe vrste?

Mene interesuje kakvo je skaliranje na nize rezolucije kod Samsunga 244T, jer znam da necu moci svaku igru da poteram u 1900x1200

P.S Delimire, ponovio se se a? :)

Poslednja izmena:
ili sam ja umesto Okači poruku kliknuo Puni Editor ili je poruka (nebitna uglavnom) obrisana, ne znam, al' naiđoh, zahvaljujući jednoj temi na ovom forumu, na ovaj test između CRT i TFT 8ms u praxi

sta da dodam a da nije receno vec? nista...

Ma TFT je super... odlican! Ne nerviram se vise sto moram manuelno da razvlacim sliku... samo pritisnes Auto i on sam namesti kako treba.... 2D je jezivo dobar.... ali ne mogu da mu oprostim ruznocu slike kada koristis nizu rezoluciju od njegove native rezolucije... Jednostavno mi smeta i ne mogu da zivim sa tim i menjacu ga za CRT 21" ili 19" cim dodje prilika.... A inace monitor nije los (LG L1915S sa 12ms)....

Moje misljenje... nekima i ne smeta, ali ja jednostavno ne mogu da zivim sa tim!

Imao viewsonic p95f+ sa trinitron katodnom cevi. Nakon shto sam uzeo samsunga progledao sam. Da kazem da mi je bilo chudno svega 10 sekundi :)
Jedino mi je bio problem kod tft-a ,,shtimung" boja i kontrasta za vernost fotografije [930bf je vishe gejmerski monitor nego za profesionalnu upotrebu sa fotografijama]. Mada detaljnim podeshavanjem kontrasta i topline boja dobio sam zeljeni rezultat
[imao sam dual display sa crtom i uz pomoc njega podesio sam boje :) ]

Poslednja izmena:
nedavno sam postao ponosni vlasnik samsunga 940 BW
a sta reci nego da je strava monitor
e sad cijena od 330 eura koliko sam ga platio je mozda velika u s obzirom da je isti monitor vani 270 eura :(
ali tu nema pomoci posto nas trgovci deru

Vrh Dno