To je jako lepo, ali i jako skupo.Jedi_knight je napisao(la):Sta mislite o Wide TFT-ovima za gamere?
kako si to uspeo?borab je napisao(la):Bio sam protivnik igranja na tft monitorima, dok ga nisam probao.
globus je napisao(la):CRT je mnogo bolji za gejmere.
globus je napisao(la):CRT je mnogo bolji za gejmere.
Suvi je napisao(la):Tacno. svaki TFT je vezan za njegovu "prirodnu" rezoluciju. U ostalim rezolucijama slika je ocajna. To pogotovo vazi za igre. Znaci, TFT moze, pod uslovom da ga tera naka zverka od graficke, 6800GT ili brze.
Broz je napisao(la):Dokle se stiglo sa TFTovima mislim da CRT nema sta da trazi u ovakvim pricama.
Ko nije sedeo ispred recimo dell 24" i 20" moze da prica kako su CRT zakon i kako rulz i slicne gluposti. Nije ovaj dell jedini da je fenomenalan, daleko od toga.
Ja bih ti preporucio da biras monitor izmdju 6 i 12ms.
Izbegavaj ove nove Viewsonice sa ovim smesnim i istovremeno tuznim oznakama. Pre neki dan sam video neki satro novi VS sa 2ms. Eeeeeej, dve milisekunde?! Pa to je takvo smece da ja nemam rechi! To je najgora slika koja postoji medju monitorima koje sam ja ovde video.
n_131 je napisao(la):Ja mislim da je vreme CRT-a definitivno proslo, imao sam Compaq P910 19" Flat sa Mitsubishi NF katodnom cevi, znaci vrh slika, prelepe boje itd,itd i onda sam pazario Fujitsu Siemens B-17-2,jeste odziv 8ms,ali to primecujem samo dok broji ram memoriju, nema nikakvih duhova niti bilo cega slicnog, moj ortak ima Prestigio 17" TFT sa odzivom 16ms i Gf5900 Ultra i opet nema nikakvih duhova nigde ali bas nigde. Niske rezolucije istouopste nisu problem, ja ni jednu igru ne igram u razoluciji vecoj od 1024x768 i stvarno nemam nikakvih problema (cak ni u 640x480).
Jedina mana je nerelanost prikaza boja u nekoj meri,mada za igranje i svakodnevni rad to nista ne znaci.
Mislim da su TFT monitori stigli da se sasvim dovoljno razviju do sada, a i cena im je nikad povoljnija, tako da vise uopste nema smisla kupovati CRT.
Zracenje da ni ne pominjem...
Broz je napisao(la):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari