Šta je novo?

Crni biseri

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vise puta sam saradjivao sa ljudima sa PC berze i mogu reci da su ok momci, reklama na njihovom sajtu kosta oko 7000 dinara (bar ona koju ja placam)
Dosta ljudi posecuje sajt posao je dobar i cini mi se da je prava stvar za ljude koji se bave malim biznisom. Ljudi su uspeli i svaka im cast.
Da li znate koliko kosta banner na ovom sajtu?
Onaj gore, ja mislim negde oko 400e, ej ljudi 400e pa sta cemo sad jel malo ili mnogo.Ako ima ljudi koji ce da plate onda nije mnogo. I sta sad treba i to da stavimo u crne bisere. Sta cemo sad sa forum racunarima? Deru deru, al baba iz Kastrata ( selo kod Kursumlije) oce da kupi PC unuku u Suvom kolu kod blaca komp a ne moze da sidje u Kursumliju da ode u jedinu prodavnicu racunara da racunar plati isto tako skupo i da ne moze da uzme na rate jer ne moze da ode u banku jer ne zna kako se popunjava menica ili zahtev za kredit....
Ona vidi na tv-u okrene telefon i zavrsi posao.
Kaze prodaje lik disk 80Gb za 40e na berzi. A nov u XXXXX kosta 41. Baraba raskinko ga Lomnica....
A cekaj u Holandiji disk od 80giga 31e. A ovaj XXXXX ga valja po 41 ej 41 raskrinkaj ga.... pu pu raskrink raskrink izvrni ga na postavu.
Cekaj bre malo ko je tebi dao za pravo da pljujes nekog ( svi uopsteno ne Lomnica ). Mene pljuju da popravljam diskove za 300e a kod mene je popravka 10-15e a niko da pita, svi znaju.
Kad vidis oglas tipa prevarant prodaje disk po 40e ti ga okreni reci mu da je djubre a ne ko neke zene razvlacute pitu na 24 strane.
E sad kome se ne svidja ne mora da cita. Evo otvaram temu , koji budala vas je nepravedno optuzila.
E sad kome se ne sivdja ne mora da cita.
Cela stvar koju sam pokusao da naglasim je da je ovo postojalo u rubrici mali oglasi. I po meni to je bila ok rubrika. E sad ako su moderatori zabranili komentar oglasa , cemu sada ovakva tema. Zasto je dozvoljeno komentarisati ljude koji nisu tu?
Niko nije bogom dan da sve zna. Bez euforije. Nikom nije bogom dato da vredja i pljuje a bez da sazna sve o coveku o tome gde se nalazi sta prodaje i zasto prodaje......
Najvise volim ono , posto je ...... toliko......pa covece ima za xxxx toga po xxxx ceni.
I sta sad, pa idi trci dok ima sta mene zoves!!!!!
Pozdrav i oprez kad te neko pita posto je nesto , je nikad neces znati da li je taj neko iz tajne organizacije MNOGO JE KUME!
Nikola

Vise puta sam saradjivao sa ljudima sa PC berze i mogu reci da su ok momci, reklama na njihovom sajtu kosta oko 7000 dinara (bar ona koju ja placam)
Dosta ljudi posecuje sajt posao je dobar i cini mi se da je prava stvar za ljude koji se bave malim biznisom. Ljudi su uspeli i svaka im cast.
Da li znate koliko kosta banner na ovom sajtu?
Onaj gore, ja mislim negde oko 400e, ej ljudi 400e pa sta cemo sad jel malo ili mnogo.Ako ima ljudi koji ce da plate onda nije mnogo. I sta sad treba i to da stavimo u crne bisere. Sta cemo sad sa forum racunarima? Deru deru, al baba iz Kastrata ( selo kod Kursumlije) oce da kupi PC unuku u Suvom kolu kod blaca komp a ne moze da sidje u Kursumliju da ode u jedinu prodavnicu racunara da racunar plati isto tako skupo i da ne moze da uzme na rate jer ne moze da ode u banku jer ne zna kako se popunjava menica ili zahtev za kredit....
Ona vidi na tv-u okrene telefon i zavrsi posao.
Ne vidim u cemu je fora da navodis"statisticke"mogucnosti kao nesto sto se najnormalnije desava svaki dan po nekoliko puta da opravdas laganje kupaca,jer ako IMA zakon protiv takvog obmanjivanja kupaca onda to sigurno NIJE u redi ma sta ti rekao!!
Jer ako napisu"to i to kao poklon uz konfiguraciju"a ostatak konfiguracije kosta 70 000 (a vredi 40 000) onda se postavlja pitanje da im nisu cene komponenti konfiguracije mozda u KUVAJTSKIM dinarima pa otud tolika razlika,jer ako si dobio poklon kako mogu da ti naplate (i koji bre ljudi 17"TFT kosta 30 000 sada,to skoro SIGURNO nije onaj koji oni daju)!

Kaze prodaje lik disk 80Gb za 40e na berzi. A nov u XXXXX kosta 41. Baraba raskinko ga Lomnica....
A cekaj u Holandiji disk od 80giga 31e. A ovaj XXXXX ga valja po 41 ej 41 raskrinkaj ga.... pu pu raskrink raskrink izvrni ga na postavu.
Cekaj bre malo ko je tebi dao za pravo da pljujes nekog ( svi uopsteno ne Lomnica ). Mene pljuju da popravljam diskove za 300e a kod mene je popravka 10-15e a niko da pita, svi znaju.
Pozdrav i oprez kad te neko pita posto je nesto , je nikad neces znati da li je taj neko iz tajne organizacije MNOGO JE KUME!
Nikola
Prvo,nisi uzeo dobar"primer"za mene,sumnjam da sam i dao ovde takav oglas,ali sam nedavno dao ovde oglas lika koji je ponudio ORIGINAL HP hard disk od 20GB za 50eura,pre toga NARAVNO poslao coveku SMS da je to previse jer za 10-ak eura vise ima da se uzme NOV OD 40GB i to brzi i to sa garancijom!!!A dobio sam odgovor da je to,zamisli cuda,ORIGINAL HP iz laptopa i samo je on preziveo iz crknutog laptopa,znas koliko je onda dobar kad je to uspeo (sad se postavlja pitanje sta se desilo tom laptopu pa je samo HD preziveo i DA LI je uopste on preziveo skroz),a posto je original ako si kupac onda moze za 50 eura,ja sam samo lupio okvirnu cenu (koja i JESTE bila 50 eura,jedino da nije mislio da je stavio cenu 60 eura) jer to toliko vredi bez obzira koliko kosta nov!?!?
KAKO onda takvom utuviti u glavu da nije normalno i realno tako nesto raditi i drati tako ljude?NIKAKO!!!Evo sad se pojavio opet i promenio mu model,marku,cenu,ali oglas je identican proslom,jer takodje nudi opet onaj Sempron za 50 eura (toliko neki sada ne bi dali ni za cuveni Barthon a kamoli za Sempron 2200+)!!
A sto se tebe tice,bas si elegantno to pitanje ogovaranja tvoje malenkosti ubacio ovde,a znas da NIJE tako i da si sam negde postavio cene i ljudi su se samo smejali tome da izvlacis podatke sa flopy-a za 50 eura i slicno,nigde nisu rekli da trazis 300 eura,nemoj da se potresas i preuvelicavas,to utice na lepotu!! :d Stvarno,ako ti je neko tako nesto rekao ti mu odgovori na PP ili objasni zasto mora toliko da kosta i koliko ide tebi,ja licno ne znam pa nisam ni rekao nista za tebe CAK sam ti nasao i jedan poslic za jednog servisera,jel tako?
Pozdrav ,)

E sad ako su moderatori zabranili komentar oglasa , cemu sada ovakva tema. Zasto je dozvoljeno komentarisati ljude koji nisu tu?
Niko nije bogom dan da sve zna. Bez euforije. Nikom nije bogom dato da vredja i pljuje a bez da sazna sve o coveku o tome gde se nalazi sta prodaje i zasto prodaje......
Najvise volim ono , posto je ...... toliko......pa covece ima za xxxx toga po xxxx ceni.
I sta sad, pa idi trci dok ima sta mene zoves!!!!!
Nikola

Ponovo te pozvam da procitas objasnjenje naslova sobe i ove teme. Tema je otvorena pre ravno 7 meseci sto se tad nisi bunio. Sad si se pojavio ovde i dusebriznicki branis "neopravdano" prozvane, i odmah se prilepe jos dvojica trojica da te podrzavaju jer imate slicno misljenje. Samim tim ste udaljili nas od teme i doveli do situacije da tema moze da dobije i lock. To da ovo ima veze sa starim oglasima gde je postojao reply je najobicnija glupost, ovo je udaljena tema, nije u sobi mali oglasi pa nekom da pokvarimo posao. Predlazem vama drvenim advokatima da lepo napisete molbu administratorima i moderatorima pa nek nas gase ili ne.

pazi aj mi reci kako covek DERE ljude ako prodaje ORIGINAL disk za 50e tri nedelje. Koliko je on ljudi odrao i sto zoves njega da kupis disk , pa zovi one koji ne deru. I onda mi reci zasto sam ja drveni advokat branim nekog ko ima ime a ti branis nepostojece kupce od nepostojecih prodavaca. Ovde imas samo kategoriju potencijalnih prodavaca koji mozda nekom prodaju robu i tek onda ce biti derazdije.
Sto se tice spasavanja podataka sa floppy-a Mashinski fakulet u beogradu je imao proracun Necega na 5 floppy diskova 5,25" . Software je placen preko 10 000 DM u vreme kad si ima novcanice sa 2exp8 nula . I sta . Posle svih inzinjera na fakultetu i o ostalih ljudi su doneli diskete kod nas i mi smo izvukli podatke za 50e plus pdv posle 6 sati rada. Bas sam ih ODRAO , i moja firma je mogla da avanzuje ovim , vidis tvoje prozivanje moze da dovede samo do stete. Da sam u cenovniku stavio 10e da li bi musterija kojoj trebaju podaci mogla da ima vise od 10 minuta mog vremena, ne. Tj vreme koje provedem na uredjaju jednako je vecoj mogucnosti da se podaci izvuku jednako je vise delova ( glava i ostalog ) koji mogu da se iskoriste jednako vecoj ceni koja ako ne odgovara kupcu jeste samo moj trosak. Povrh svega cena smesna ( hahah smesna) za recimo Zagreb ili Ljubljanu tako da se ja ne brinem smeta mi samo sto se prica o ljudima koji nisu tu i to nije lepo. Kakvi smo mi to ljudi ako nismo fer.
Nikola

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno