Šta je novo?

Crni biseri

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ga "hit leta 2006" ali iz BiH.

CPU AMD 3500+ (tamo neki, ni taj sto prodaje ne zna model)
ploca ?!
17" TFT Sony
x700pro graficka
DVDRW
CDRW
HDD 250GB
2.5 GB RAM
Compaq kuciste

cena: 1100€

Ako je neko zainteresovan ponuda jos vazi :D
I pored svega ovoga, covek kaze da je povoljno.

Nocna ptica je napisao(la):
Evo ga "hit leta 2006" ali iz BiH.

CPU AMD 3500+ (tamo neki, ni taj sto prodaje ne zna model)
ploca ?!
17" TFT Sony
x700pro graficka
DVDRW
CDRW
HDD 250GB
2.5 GB RAM
Compaq kuciste

cena: 1100€

Ako je neko zainteresovan ponuda jos vazi :D
I pored svega ovoga, covek kaze da je povoljno.
hehe kako nije realna cena pa ima amd proc na 3.5ghz (verovatno bi ti to rekao kad bi ga zvao) a ovi fabricki (fx62) rade na samo 2.8 :D i kostaju 1000e a tu je jos i 2 ipo lol giga ram-a (svaka cast kako je dosao do ovog zbira) i sony ej bre sondza tft monitor :D ma malo trazi za tu zver :d

Pa dobro bre ljudi...pa to ne da nije hit leta, nego nije ni blizu:trust: . Napljuvaste čoveka čisto po inerciji. Jedan počeo, hajmo i mi. Ploču je verovatno zaboravio da upiše, kao i kućište...verovatno i modem, ali hajde da ne nagađam. I što je sada to hit leta? Šta, realna cena je kao 300€?! Ma daj. Pa imate X oglasa koji nude P3 za 200 i kusur €. E to vam je hit leta.
Realno, ta konfiguracija košta imeđu 380 i 450€, zavisno od brenda pojedinih komponenti. Ko ne veruje, neka proveri trenutne cene memorija (najava za 512PQI 45€ + PDV, dilerska!!!), hardova (takođe najavljeno poskupljenje). Miš MX700, ne da nije za bacanje, nego je odličan (sigurno bolji od ovih Genius ergo i A4Tech X710 modela, koji uzgred koštaju od 25-do 30€). HDD od 80 +160GB. VGA 9600Pro 256Mb (verovatno one "sporije" Gigabyte, ali opet šiju ove toliko hvaljene 9550GE/TD)...itd.
Odoh ja duboko u analizu. :D
Poenta, suviše brzate sa pritiskom na Reply. Ovo je Thread Crni biseri, a ovaj oglas to svakako nije.
NHF;)
Pozdrav.:wave:
edit:
Sada videh post Nocne Ptice. E to je oglas za ovaj thread!!!

Poslednja izmena:
Ivke76,pogledaj PS u Moorhuhn-ovom postu,nije mislio na ovaj zadnji post Nocne ptice!A ovo je,ili zesca prevara,ili sam ja tooootalno neupucen da ovo postoji...
Prodajem konfiguraciju: AMD Athlon XP2400+ Barton, Ploca Gigabyte GA-7VT600 , 5.1 Surround Sound, LAN,USB 2.0, 256MB PC400 DDR RAM , HDD 80GB 7200rpm, Graficka ATI Radeon 9250 128MB DDR 128bit TV-Out, CD Rezac LG 52,17`` monitor IBM E74, tastatura, mis.Cena sa monitorom 280 eura.Bez monitora za 225 eura.
Nekako me secanje vara da je bilo Barthon-a samo od 2500+ do 3200+,moguce je da gresim jer tada nisam bas pratio procesore,a mozda je decko nesto i modovao!? :d :p
Pozdrav ,)

Lomnica_city je napisao(la):
Ivke76,pogledaj PS u Moorhuhn-ovom postu,nije mislio na ovaj zadnji post Nocne ptice!
uh stvarno sam izgleda reply frenzy :d hvala lomnica sto si me uputio na vreme izbrisacu ovaj predhodni post a Moorhuhn-u (ako ga je video) se izvinjavam :wave:

Sto je najgore to je soc A ali je lepo napisano da se ne zna kao i za monitor. Plocu necu ni da spominjem. Kao ni on uostalom... :d

ivke76 je napisao(la):
uh stvarno sam izgleda reply frenzy :d hvala lomnica sto si me uputio na vreme izbrisacu ovaj predhodni post a Moorhuhn-u (ako ga je video) se izvinjavam :wave:
Nisam video.;) A i da jesam... nisam neki ljutiša.:D Naprotiv.
U svakom slučaju, sve je OK.
I da pojasnim još jednom. Nekako u crne bisere svrstavam, kada neko omane oko 50%, pa na gore. Znači VGA košta, realno 100€, a on traži 150€ ili 120 za polovnu.:zgran: Ili, ako konfiguracija vredi oko 400€, a neko zakida 600 i više €. :mad:
Ma onaj post o 486 koja je otišla za gomilu para, nekom liku sa sela je vrh. Mislim to ne vredi ni 10€, a otišlo za par 1000% više.:p
Pozdrav.:wave:

Koji crnjak...
Ne mogu da verujem koja je ovo seljačina rasistička. Sa pc berze oglas:

GAZDA MIHAJLO VAM PREDSTAVLJA

IBM-PIII800,128RAM,SB,AGP 32MB+AGP SLOT,FDD,HDD 10GB,CD,LAN,KEY+MIS 80E

TOSHIBA PIII450,64RAM,SB,AGP 4MB,FDD,CD,HDD 6.4GB,LAN,KEY+MIS 45E

FUJITSU SIEMENS PIII 500,64RAM,SB,AGP 4MB,FDD,CD,HDD 4.3GB,LAN,KEY+MIS 45E

COMPAQ SLIM PII350MHZ,64RAM,SB,AGP 4MB,FDD,CD,HDD 4.3GB,LAN,KEY+MIS 30E

Kada Crnkinja izbacuje dubre?Posle 9 meseci. :wall:

LAPTOPOVI PIII,PIV,MONITORI CRT 17-19,STAMPACI-MATRICNI,LASERSKI A4,A3,CD ROM ZA SLIM RACUNARE

:vomit:

Ako si radio copy/paste njegovog oglasa,zasto ovo za crnkinju nije CAPS-ovano ako je on napisao!?
Nego,jel postojao 2400+ Barton ili je onaj ****** (ispostavilo se da je to vec cuveni i ranije ovde pominjani Dragan) radio neko modovanje!? :D
Pozdrav ,)

Nije "CAPSOVANO" zato sto ga i nije "CAPSOVAO".
Oglas bas tako izgleda.

On svaki dan promeni "vic".

Pre neki dan je bilo:
Kako se na Arapskom kaze pcela? -muhamed.

A bilo je i serijal sovinistickih..

Nisam znao,znaci taj je neki zesci *******t,kakav lik,cccc!
Pozdrav ,)

Nisam znao,znaci taj je neki zesci *******t,kakav lik,cccc!
Pozdrav ,)

Ma jos kad bi znao...
Otisao u 14h da kupim neki kompic da sluzi kao router, otvara lik krvavih ociju
frizura "prao.kad.se.rodio" usr* sam se, masan, spale mu gace, pola dupeta mu viri i preti da izleti i druga polovina i zauzme pola stana, redja kompove ko glavice kupusa...
Al da je lik, jeste! I *******t takodje!
I sve sto sam ikad kod njega uzeo, radi ko zmaj.

Sve ima svoju cenu ;)

Pozdrav!

Poslednja izmena:
PC-berza je napisao(la):
PCI/PCI-E kartice - HIS (Excalibur)

VGA PCI-E 256MB GDDR3 1.4ns GeForce 7900GT Dual DVI, HDTV, TV-out, 256bit [24] 343.38
Jel video neko ovo? :lupko: Nisam namerno napisao ime firme ali bruka bre...

The Spinner je napisao(la):
Ma jos kad bi znao...
Otisao u 14h da kupim neki kompic da sluzi kao router, otvara lik krvavih ociju
frizura "prao.kad.se.rodio" usr* sam se, masan, spale mu gace, pola dupeta mu viri i preti da izleti i druga polovina i zauzme pola stana, redja kompove ko glavice kupusa...
Al da je lik, jeste! I *******t takodje!
I sve sto sam ikad kod njega uzeo, radi ko zmaj.

Sve ima svoju cenu ;)

Pozdrav!

Opisao si ga u dlaku tacno. :D Bio sam i ja kod njega (silom prilika) za neki router. Samo tada je imao samo Compaq masine (koje nisu mogle da vide WiFi karticu) i valjao ih je za 35E.

PC Berza strikes again

Intel 1.2 tualatin,intel 650ghz...
Harddisk:VD 80gb Maxtor,30gb ... MONITORI:19"Medion,17" Samsung...
GRAFICKE KARTE:ATI Radeon 9250 128bita,GF4 mx440,ATI-7500/64 DDR TVOUT DVI...
RAM MEMORIJE:SDR 64,128,256,512 NCP,Smart,Kingson
-I JOS MNOGO TOGA

Eh da mi je taj procesor od 650GHz !!! ,)

Nego,jel postojao 2400+ Barton ili je onaj ****** (ispostavilo se da je to vec cuveni i ranije ovde pominjani Dragan) radio neko modovanje!? :D
Pozdrav ,)

Postoje dve mogucnosti ili je mobilac koji postoji cak i u 2000+ varijanti ili je Athlon XP 2400+ sa Thorton jezgrom kome je otkljucan i ispravan celokupan cache. Desktop Athlon XP 2400+ sa Barton jezgrom ne postoji.

Evo jos jednog bisera sa PCBerze :lupko: :wall:

VGA ASUS ATI RADEON 9600 PRO GE/TD 256 MB RAM AGP 8x, fantasticna grafika; potpuno ispravna; jos u garanciji; CENA 95 EUR

- AGP Sapphire ATI Radeon 9200 VIVO 128MB 128-bit(DVI,TV-in/out,S-video) brza F-DDR, radi 8xAGP i Fast Write Cena: 50e

- AGP MSI FX5200-TDR128 nVidia GeForce FX5200 128MB DDR 128-bit,8xAGP,TV-out,PAL TV encoder, DVD&HDTV-ready,MPEG-2 decoding,daljinski,originalni veliki full pack...60e

Poslednja izmena:
Ali on prodaje desktop masinu i sumnjam da bi ona Gigabyte GA-7VT600 ploca mogla da podrzi mobilca a i ne pise da je mobilac,znaci da lik verovatno LAZE ali racuna sto da ne ako ce mu to doneti jos 10-15-20 eura,sto mrzim takve prevarante!!
Pozdrav ,)

bojsa je napisao(la):
Evo jos jednog bisera sa PCBerze :lupko: :wall:

VGA ASUS ATI RADEON 9600 PRO GE/TD 256 MB RAM AGP 8x, fantasticna grafika; potpuno ispravna; jos u garanciji; CENA 95 EUR

- AGP Sapphire ATI Radeon 9200 VIVO 128MB 128-bit(DVI,TV-in/out,S-video) brza F-DDR, radi 8xAGP i Fast Write Cena: 50e

- AGP MSI FX5200-TDR128 nVidia GeForce FX5200 128MB DDR 128-bit,8xAGP,TV-out,PAL TV encoder, DVD&HDTV-ready,MPEG-2 decoding,daljinski,originalni veliki full pack...60e

Ovde nema jednog bisera vec vise njih.
Nego bilo bi fora da neko iscima ovog sa 9600pro i da mu kaze nesto u stilu: "Ne zivim u Beogradu, ali zarko zelim bas tu kartu.Dolazim za nedelju dana, i dacu ti 120€ samo da me sacekas".
E sada ako je halapljiv on ce sacekati, i u medjuvremenu ce odbiti neke ponude(mada ne znam ko ce da mu se javi i da prihvati ovu cenu)...

Danas novi vic kod gazda Mihajla:
Koja je razlika izmadu prodavca kompjutera i prodavca kola?Prodavac kola je svestan kad laze.
hahahaha.gif

The pocetnik je napisao(la):
Ovde nema jednog bisera vec vise njih.
Nego bilo bi fora da neko iscima ovog sa 9600pro i da mu kaze nesto u stilu: "Ne zivim u Beogradu, ali zarko zelim bas tu kartu.Dolazim za nedelju dana, i dacu ti 120€ samo da me sacekas".
E sada ako je halapljiv on ce sacekati, i u medjuvremenu ce odbiti neke ponude(mada ne znam ko ce da mu se javi i da prihvati ovu cenu)...

Znam da ima vise bisera, al' 9600pro je od jednog lika, a druge dve su od drugog, a njih sam naknadno dodao, pa sam zaboravio da prepravim...
A sto se 9200 tice to je najace ima brzu f-ddr memoriju i fastwrite :S:

@Moorhuhn

Zivim na granici S BiH, a tamo zaista ima svakakvih ljudi, cak mnogo vecih pacijenata nego na PC berzi.

Sad se setih kada je jedan lik trazio da mu neko umrezi dva racunara (tj. laptop i desktop, dosao mu brat, a on hteo nesto da prebaci).
I tu na scenu stupa lik koji pocinje da objasnjava od Kulina Bana kako se postavlja mreza (a taj u zivotu nije umrezio vise od 10 racunara, a i to nikad ne radi kako treba) i na kraju dolazi do zakljucka da mu trebaju 2 mrezne, router i odgovarajuci kablovi. Na to sam mu uputio sugestiju da moze sa crossover kablovima da se izvede bez routera, a on me je samo zalosno pogledao i rekao: "Ali ti kablovi brzo crkavaju".

Evo jos jedne "povoljne prilike" pa ako nekog interesuje neka pogleda na PCBERZI:
ABIT NF7-S v2.0
BARTON 2500+ SA KULEROM
-----------------------------
Cena:130evra
-----------------------------
ATI RADEON 9600 128Mb 128-bit
----------------------------------------------------
Cena:50evra
------------------------------------------------------
ATI RADEON 9250 128Mb 128-bit
------------------------------------------------------
Cena:30evra

Poslednja izmena:
[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):
Ti bas ne znas o cemu pricas... Ja sa 6800GS cupam 6500 u 2K5... X800 je stara grafika koja podrzava samo 2.0 shadere covece!!! O cemu pricamo?
Hoces da kazes da bi neko pre dao 150e za 1600XT nego za 6800GS?!? Taj je onda pajsercina kakve nema!!! 7600GS sa DDR3 je vec mnogo bolja stvar ali pitanje je samo koja je memorija i koliko ce se clockovati posto je downvoltovan GPU. Bojsa je imao lep primerak... Sto 6800GS i 7600GT ne mogu da se porede? Kao mnogo je brza a? Odvrni AA i AF pa da vidis kolika je razlika... A sad trk kod prijatelja pa da probas grafiku i onda mozemo da pricamo. U svakom slucaju u pravom si threadu: "Biseri" ;)
I odgovori mi vec jednom... Da nisi mislio da ce je prodati za 120e? To je bre uvreda. Necu da gusim thread vise glupostima postoji PM

Samo jedan mali info covek koji mi je nudio MSI 6800GS za 160E, ladno je pristao na 120E, svhatio covek koliko to vredi kupio drugu graficku 7600GT za neznatno vise para, jos samo da prodam moj 6200GE @ 6600 i eto meni solidne graficke za ne mnogo para (naravno ako se dotad neproda). Ovo je konkretan dokaz da svako pokusava da izvuce sto vise para od brzopletih i neobavestenih kupaca, pa ako tako neide daj koliko vredi 6800GS za 120E i to je tako svidjalo se to tebi ili ne.

a c a je napisao(la):
Danas novi vic kod gazda Mihajla:
Koja je razlika izmadu prodavca kompjutera i prodavca kola?Prodavac kola je svestan kad laze.
hahahaha.gif
Gazda Mihajlo promenio vic za danas... pogledaj...:wall:

Samo sto sem prešaltao na sledeću stranu mali oglasa PC Berze,čovek koga ste verovatno citirali već,ali da li je on stvarno sa ove planete i koga je on mislio da zezne sa ovom izvarednom Grafickom kartom???

Citiram čovu:D

**detaljnije u rublici Svastara**

Trenitno najbolja klasicna PCI graficka kartica:
HIS Excalibur ATI Radeon 9200 128MB 128-bit(DVI,TV-out,S-video)full pack-garancija-...110e)

Ovo je neka zverina:mad: o grafe i kada ce to trenutno da se zavrsi za njegovu 9200 koja u maloprodaji kosta 3500Dinara -Nova!

Poslednja izmena od urednika:
To ti je PCI kartica koja je namenjena drugoj platformi. Pogledaj malo cene napolju koliko kostaju...

Ako imas neku serversku plocu koja ima PCI slot na primer,onda ti treba tako nesto a skoro niko ih vise ne pravi pa... mada mislim da je ipak skupo!
Pozdrav ,)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno