Šta je novo?

Crni biseri

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
HIS 9800pro IceQ...
Karta je neverovatna, overklokuje se iznad vrednosti 9800 XT koji je dosta skuplji od ove karte.

3D mark 2001 - 17800
3D mark 2003 - 6600
3D mark 2005 - 3000

Karta zauzima 2 slota, hladjenje je preko cele karte, a vruc vazduh se izbacuje napolje, sto je veoma vazno, jer se ne zadrzava u kucistu i tako ne zagreva dodatno procesor i ostale komponente.
Totalno je besumna, tako da nece da vam smeta pri radu.

Svaku noviju igru cete moci da igrate u 1280 x 1024 u najvecim detaljima bez ikakvog seckanja.

Razlog prodaje je prelazak 64-bitni procesor koji sa sobom donosi PCI EXPRESS, ali za vlasnike maticnih ploca sa AGP ovo je idealno resenje za duze vreme.

CENA 165 evra.

Moguca i razmena sa ostalim kompjuterskim komponentama.

:D

Poslednja izmena:
Pa da ne navodim primere (ko da i mogu da se setim), al ja sam već postao neprijatan kad zovem neku od firmi; pogotovo ako kupujem nešto od delova ili materijala za kater, ili za A3 kolor laser. Mislim, takve stvari i nisu konfekcija, al mi je već muka kad priučeni prodavci krenu da mi preporučuju razne stvari. Sad već prvo pitam:"Jel vi samo prodajete, ili i znate nešto o robi sa kojom radite?"
Poslednji biser je bio momak iz firme koja uvozi i prodaje raznorazne Xeroxove stvari, hardver i potrošni materijal, koji je navalio (prvi put smo se čuli u životu, ja krenuo sa dobar dan i strogo per si), da se kladi oko kvaliteta otiska...
Ili cura koja je krenula da mi objašnjava detalje oko rezolucije skeniranja...

To ipak nije za ovaj tread,ali ovo jeste,sveze sa Mobtelovog wap sajta:
Novi Sad. Gygabite nForce2... (karakteristike ploce)... 60e,nije fixno! :d Vazno da nije fixno,samo nezna jadan da ce morati da spusta cenu DUPLO da bi je prodao! :p
Skoro je neko ovde pitao za vrednost nekog osrednjeg AMD K6 Compaq Presaria bez baterije i ljudi mu preporucili 150-200 evra a sad ga videh (dal na PC Berzi,nisam siguran) za SAMO 320 evra! :wall:
Ocigledno je mislio da ga ljudi ovde lazu kad mu kazu da bez baterije ne vredi vise od 200-tinak evra jer je ipak osrednja K6 konfiguracija! :crash:
Pozdrav ,)

MaxXx je napisao(la):
HIS 9800pro IceQ...
Karta je neverovatna, overklokuje se iznad vrednosti 9800 XT koji je dosta skuplji od ove karte.

3D mark 2001 - 17800
3D mark 2003 - 6600
3D mark 2005 - 3000

Karta zauzima 2 slota, hladjenje je preko cele karte, a vruc vazduh se izbacuje napolje, sto je veoma vazno, jer se ne zadrzava u kucistu i tako ne zagreva dodatno procesor i ostale komponente.
Totalno je besumna, tako da nece da vam smeta pri radu.

Svaku noviju igru cete moci da igrate u 1280 x 1024 u najvecim detaljima bez ikakvog seckanja.

Razlog prodaje je prelazak 64-bitni procesor koji sa sobom donosi PCI EXPRESS, ali za vlasnike maticnih ploca sa AGP ovo je idealno resenje za duze vreme.

CENA 165 evra.

Moguca i razmena sa ostalim kompjuterskim komponentama.

:D
E pa daj telefon, evo ja cu mu ponuditi moj 4600 koji rastura zaista, a mislim da je i kvalitetnije izrade od bilo cega jer je made in USA i 30e doplate, mislim da je realno... :D :)

Ali ima ljudi koji i te kako padaju na te fore, pre par godina komsinica je za 300e uzela masinu koja je imala cpu oko 350 Mhz, a sve ostalo kao neki P1, nije ni divx radio, naravno pametno je izracunala da nov komp kosta 350e (u to vreme vec daleko preko 1 Ghz za te pare i mnogo vise memorije itd).

Moj drug uzme za 5e razlike u ceni 20 Gb hard na 5400 umesto 40 Gb na 7200 nov u prodavnici. Zbog par e uzeo je i MX200 i usrecio se, itd... uvek stedi par e, kupuje polovno isl. Ima takvih ljudi misle ako su ustedeli par e da su nevidjeno dobro prosli.

Neki ljudi kupuju stampace bez ketriza na 25e... itd.

Stara dobra PC Berza:

AMD DURON 650MHz + COOLER
MOTHERBOARD CHAINTECH 7AIA,3xpci,1XISA,2xsdram,int. Muzicka, Uputstvo, Drajveri
---> 52

AMD DURON 750MHz + COOLER
MOTHERBOARD ASROCK K7VT2,5xpci,2xsdram,2xddr, USB 2.0, ATA 133,int. Muzicka
---> 52

AMD Duron 1000MHz + COOLERS
MOTHERBOARD ELITE GROUP K7S5A PRO, 5xPCI,2XDDR,2XSDRAM,integ. muzicka
----> 65

INTEL PIII TUALATIN CELERON 1200MHz, 100MHZ BUS, 256KB CACHE + COOLER
MOTHERBOARD ASUS TUV4X VIA649X ATA100, 4X DIMM (SDRAM), 6XPCI
----> 75

Hehehe...jos se smejem - ovo je sa jubay-a:

Processor AMD Athlon 3200+ 64bitni socket 754 inzvanrednih karakteristika, veoma malo koriscen. CENA 185 EUR !!!

:)

Bar da je dao kuler uz "malo koristeni" procesor :)

ps. Aukcija traje jos 15 dana. POZURITE!!! :)

celeron 633
256ram
20 HDD
TNT 16Mb
CD + CDRW
CRT Philips 15"
250 evra
Ja upravo kucam u mom selu oglas, dao jedan tip ;)

Poslednja izmena:
Moguce da je to ta PIII koju sam video na Pakom oglasima pa postovao u svom prvom postu,mislim da su iste komponente i monitor a i cena je u"dinar"ista,jesi to tamo nasao ili...?
Pozdrav ,)

Evo nesto povoljno, naravno na PC berzi :)

ASUS TUSL2-c (intel815,tualatin,AGPX4,6XPCI....)
CPU intel tualatin 1200MHz(256kb cache) + cooler

Cena: 80 EUR

Prodaje covek Bartona i kaze :d

Da otkljucan je mnozilac! Procesor je box varijanta sa serijskim
brojem na sebi! Extra primerak!
Ne znam sta da ti kazem za cenu!
Van konfiguracije i bez ploce samo on 110 evra ti je zadnja cena!

Hellloooo braaaiiin :wave:

Poslednja izmena:
sikili je napisao(la):
Evo nesto povoljno, naravno na PC berzi :)

ASUS TUSL2-c (intel815,tualatin,AGPX4,6XPCI....)
CPU intel tualatin 1200MHz(256kb cache) + cooler

Cena: 80 EUR
Pa to je zbog cooler-a :D
P.S.
Ako još neko ikada pomene ASUS TUSL2-c biće svašta, ne mogu da slušam više o njoj, ispade najbolja ploča svih vremena :wall:
Kada se samo setim moga Duron 600@1000 na Abit KT7E i baš tog bogalja intel tualatin 1200MHz uvek se slatko nasmejem :d Beše pre par godina kada smo kod ortaka pravili Lan Party, pa smo malo provrteli 3D Mark i par testova.

Da ne dosadjujem vise, ali jos samo ovaj. Kome treba CoolViva jako povoljno ovde ima za samo .... :p

Cooler Master CoolViva VGA cooler 30€
Logitech G7 star mesec dana, baterije odlicne (moze zamena za MX1000, G7 i slicno) 110€

2 perce:
Moze se reci za takve koji nude to po tim cenama da im u glavama nema nikog za volanom!
Dobar je ovaj sto prodaje Barton za 110 ZADNjA CENA!! :p Jos nam kazi da je covek nudio 2500+ ili tako neki?
Pozdrav ,)

Evo ga jos jedan biser,i Mobtel-ovi wap oglasi su nepresusan izvor:
Barton 2500+
Epox 8RDA+
256MB DDR 400
SAMO 140 evra! :p
Ajd i da je Barton 50-55,ploca 30-35 i memorija 15 pa opet to dodje na 100,eventualno 110 ako nadje nekog indijanca ali decku je to malo! :wall:
Pozdrav ,)

PC Berza - BISERI !!!

Maxtor 20gb-30e Oglas: 107577
Ponuda->Privatno lice->Koriscena roba

Maxtor 20gb

Cena:30e
Ponude samo na mail

ili

Prodajem ASUS V9950Ultra 256MB! Oglas: 107736

ASUS V9950 Ultra, 256MB/256bita
GeForce FX5900 Ultra
Full pakovanje

Cena: 200 EUR

Niksa je napisao(la):
Prodajem ASUS V9950Ultra 256MB! Oglas: 107736

ASUS V9950 Ultra, 256MB/256bita
GeForce FX5900 Ultra
Full pakovanje

Cena: 200 EUR

:zgran: :zgran: :zgran:

iz 2004-e oglas? :p

Evo ga jedan svez sa Pakomovog sajta,naravno iz dela oglasi:

Na prodaju HDD WD 20G - 25E

Znaci... stvarno ljudi znaju da cene i rade biznis,a za 25-30 evra idu 40GB a ovaj...!
Pozdrav ,)

sikili je napisao(la):
Da ne dosadjujem vise, ali jos samo ovaj. Kome treba CoolViva jako povoljno ovde ima za samo .... :p

Cooler Master CoolViva VGA cooler 30€
Logitech G7 star mesec dana, baterije odlicne (moze zamena za MX1000, G7 i slicno) 110€
sikili, prijatelju, leba ti daj telefon tog lika da ga pozovem, baš mi treba cool vivo ga nabudžim na 9200 SE, pa zavalim za 100 evrića :d

A video sam i 9200SE za 50 evra! :p Sad si me ti podsetio,malopre sam zaboravio to da dodam!Doduse ima garanciju,to je jaaako vazno i obavezno duplira cenu! :d :wall:
Pozdrav ,)

Ma ljudi daju takve oglase ili zbog elementarnog nepoznavanja hardware-a i cena na trzistu ili po sistemu APP ( Ako prodje prodje). Toga je uvek bilo i uvek ce biti....

okmijun je napisao(la):
:zgran: :zgran: :zgran:

iz 2004-e oglas? :p

Zamisli najaktuelniji :) :) :) , video ga pre neki dan pa samo Copy-Paste sa sajta. :type:

Ako idu tako cene ocu i ja mog Batona 2500+@3200+ i Asusa A7N8X Deluxe/Gold da cenim 140evra :) - "jos zlatna ploca" pa za iste pare da kupim 64bita ;)

poz, Niksa

Poslednja izmena:
Opet Pakom,sta li ti ljudi rade nije mi jasno,a kao popularni oglasi i jos ih proveravaju pre pustanja na sajtu!?A pustaju ovo:
Prodajem konfiguraciju: AMD ATHLON XP 2500+ (Barton) ,...ASUS A7V600,...MAXTOR 80 Gb SATA,...MSI Gforce 4 TV OUT,...PQI 256 Mb DDR,...LG DVD ROM,...ADI monitor (17"),...kuciste,...tastatura,...mis (opticki),..... 360e
Ako ovo vredi vise od 240-50 evra,ruku secem!
Pozdrav ,)

pazi
meni je covek danas ponudio athlon xp 2400+ za samo 70€....

to kao samo procesor?mora da si se zbunio mozda je on davao i 512 neke dobre memorije uz njega..heheh

Filo je napisao(la):
pazi
meni je covek danas ponudio athlon xp 2400+ za samo 70€....
Ako ti se nesvidja taj, evo ti onda moj xp2500+ za samo 89.99 evra
:d :d ali bez memorije :bottle:

Poslednja izmena:
ne ne
ako imate neki barton za 100€ taj mi treba
ti vasi jeftiniji nisu dovoljno kvalitetni i birani primerci

Naleteh na neku interesantnu ponudu pre par dana... Neko doneo na papiru da pita kolko bi izaslo kod nas...

Znam samo da su sledece komponente bile u jednoj konfiguraciji:

MSI K8N Neo4-F
AMD Sempron 2800+
HIS ATi Radeon 9600XT

Moze neko ovo da sastavi? :eyebrows:

Naravno da moze :smash: :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno