Šta je novo?

Crni biseri

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

MaxXx

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2003
Poena
650
Svako je naleteo na po koji urnebesni oglas koji ga je skoro oborio sa stolice. Ideja mi je da se postuju takvi oglasi razonode radi, bez licnih imena, telefona, mail-ova i bilo cega sto bi narusilo neciju privatnost. Jednostavno samo text oglasa.

Za pocetak dva sveza primera:

PRODAJEM ATI RADEON X1800
Prodajem 2 potpuno nove graficke kartice kupljene u Moskvi (Rusija) nekoriscene, pod nazivom
ATI Radeon X1800 Pro, 256 MB RAM, PCI expert slot
Cena koju sam gore naveo je orijentaciona. Oko cene cemo se dogovoriti.
U nasoj zemlji najjevtiniju sam "sreo" u BG-u 1100 evra.

Cena: 900 EUR

Verovatno misli za obe :D

ili

FX 5900 ULTRA 256MB ASUS
FX 5900 ULTRA ASUS, FULL PACK, 256 BITA 256MB DDR2
CLOCKABILNA, MALO KORISCENA, PRODAJEM-MENJAM ZA PCI-X
GRAFICKU. CENA 190 EURA

...
:S:

Poslednja izmena:
Pre neki dan sam video negde oglas jednog od onih koji i dalje misle da su bogom dani vlasnici Bartona pa mogu da zacenjuju i dalje koliko hoce i oglas je ovako nekako glasio:
Barton 2500+ i valjda MB Asus A7N8X-X samo 130 evra!?Mora da je racunao Bartona oko 100 evra,da je bar 3000+ ili 3200+ pa i nekako a tek ploca... mislim da je bila jedna od problematicnijih po izbirljivosti memorije ako se ne varam a covek je bas lepo zacenio komplet,taman koliko mu treba! :D
A tek ovo sto sam video,necete verovati: PIII 633MHz valjda,neke gluposti najobicnije i 15" monitor za"svega"250 evra!Znaci nista narocito,sasvim obicna PIII a covek odvalio cenu... :p Nisam odoleo da mu ne posaljem poruku da pitam da nije mozda monitor TFT pa i da bude realno,ali nije,obican CRT,brzo ce to da proda! :d
Pozdrav ,)

Ovaj je za respekt!

Kratko i jasno, za poštovanje:

(obratite pažnju na prvu stavku :d , ovaj je luđi nego što sam mislio, eh živote, stara dobra PC berza, znači svoju ploču iz siga opušteno prodajem za 20 EUR :-devil-: )

MATICHNE PLOCHE!!! Oglas: 103675

Ponuda->Privatno lice->Koriscena roba

PENTIUM 2/3

CHAINTECH 6BTM0 SLOT 1...25EUR
GFXCEL SOCKET 370 AT FORMAT...25EUR

AMD ATHLON/DURON

ASUS A7V266-C SOCKET A...35EUR
ASUS A7V133-C SOCKET A...35EUR

GARANCIJA 3ODANA,ISPORUKA!

Informatika->Komponente (Postavljen: 11/02/2006 8:56:00)
...

Poslednja izmena od urednika:
ne to su one dobre stare fore koji komp imas izmedju cetvorke i petice, ali je vise petica.....hahaha

Sa PCBerze:

*** detaljnije u rublici Svastara ***

Trenitno najbolja klasicna PCI graficka kartica na nasem trzistu:
HIS Excalibur ATI Radeon 9200 128MB 128-bit(DVI,TV-out,S-video)full pakovanje -garancija-...110e

**
*

- donosim do BG -

Verovatno ti je promaklo da je rec o PCI grafickoj. Cena bi trebalo da je realna, naravno za onoga kome treba nesto tako...

ja mislim da je poenta u onome najbolja

Mislim da ćeš teško naći bolju grafiku za PCI slot, tako da je i sa te strane čovek u pravu.

@R_U_S

Napisao si covekovo ime i prezime, mail i telefon. Ideja thread-a je bila da se pisu smesni oglasi, ali bez licnih podataka.

Edit by moderator: ispravljeno

Poslednja izmena od urednika:
Pa sta sada da se radi ako je napisao!!!! Aj zovemo tog lika i da mu kazemo da je grdno pogresio i da se dogovorimo za neko vidjanje. A kada se vidimo sa njim, onda cemo posteno da ga :whip: :smash:

pazi
i ovo spada u crne najcrnje bisere. s posebnim naglaskom na cenu( edit: nije najjeftiniji !!??)
ADAPTACIJA aktivnih antivirus baza, adaptacija i instalacija operativnih sistema, Internet, LAN, servis, saveti, dolazim, 200 din/h.

Poslednja izmena:
SoSo je napisao(la):
Verovatno ti je promaklo da je rec o PCI grafickoj. Cena bi trebalo da je realna, naravno za onoga kome treba nesto tako...

Aha, samo sto bi taj neko mogao da kupi 9200agp, plocu i procesor pride za te pare (polovno, naravno, kao sto je i ova graficka, predpostavljam) ;)

MaxXx je napisao(la):
@R_U_S

Napisao si covekovo ime i prezime, mail i telefon. Ideja thread-a je bila da se pisu smesni oglasi, ali bez licnih podataka.

Izvinjavam se, bilo je ctrl+c ctrl+v na brzinu, totalni zaborav :S:
Ali brate za te pare ploča stara 7 godina koja može da rikne u svakoj sekundi :wall: (kao moja :d )

pa pogresi covek.E ja sam video oglas znaci:
Prodajem PALM HANDHELD V,2000 godiste, vrlo malo preso,cena 110 eura fiksno.MISLIM

Na prodaju sledece :

* MSI GeForce5900XT 128Mb ..... 120 e
* Creative Inspire T5900 zvucnici 5.1 ..... 100 e
* Procesor Celeron 1.1Ghz ...... 20 e
* Monitor Xenon 19" flat ...... 120 e

Sve komponente su 100% isptavne.
Ne odgovaram na mail.

Cena sitnica,
Kartica 5900XT koja jedva ide za 90e, Zvucnici koji novi kostaju 97e i monitor OEM proizvodjaca Elegreen za 120e a dva oglasa ispod sony 20" za 100e cisto radi poredjenja.

Mislim, sjajno :d

Tony je napisao(la):
Aha, samo sto bi taj neko mogao da kupi 9200agp, plocu i procesor pride za te pare (polovno, naravno, kao sto je i ova graficka, predpostavljam) ;)

Sa druge strane, ima dosta serverskih ploca bez AGP slota, tako da nekome taj PCI bas, bas znaci. Sve je relativno ;)

Pozdrav

Ma ne kazem ja da ona, kao takva, nikome ne treba...naprotiv. Samo da joj je cena preduvana. I to zestoko.
Za takav server bi bila dovoljna i npr. s3 virge pci ili slicna, koju mozes naci za 2l koka kole.
poz

p.s.
Sem ukoliko ti nije vazan tv-out na serveru :)

Vecina tih serverskih ploca vec ima neki (smesan) IGP.

Sve u svemu, zacin C. :D

Poslednja izmena:
e ovo bi moglo da bude POLL...

sa KGa oglasa od decembra 2005 (!!!), parafraziram al sustina je

"MSI Ti4800..trte/mrte...>>>150€" (!!!)

verovatno je i prodao

okmijun je napisao(la):
verovatno je i prodao

Tad i za te pare nije. :d
Odmah posle tog oglasa, nekoliko Kragujevcana (i ja ;) )
je okacilo oglase - upozorenja da je to preskupo.

Posle nedelju-dve sam video ponovljem oglas sa cenom spustenom na neverovatnih 100e, e sta je posle bilo,
ne znam, kad budem dokon prelistacu oglase. :p

Sasha je napisao(la):
....
Posle nedelju-dve sam video ponovljem oglas sa cenom spustenom na neverovatnih 100e, e sta je posle bilo,
ne znam, kad budem dokon prelistacu oglase. :p

kakav bre fanatik NE ODUSTAJE :zgran:

Model/Marka: INTEL
Novo/Korišćeno: Korišćeno
Cijena: 250 € FIXNO
Opis oglasa
Računar Pentium 3, ploča Intel, Proc Intel Celeron 600 MHz, chipset VIA, SDRAM 256 MB, HD 20GB, CD Rezač Novi, Monitor LG Flatron 17 inch Novi, Grafika TNT Riva 32 MB,...,sve lijepo i brzo radi,...internet,office,muzika i filmovi...garancija za monitor i rezač važi do septembra 2006-e

PROCESOR P2 FULL 2.8GHz/ 512/ 533.....140E
GRAFICKA ASUS A9550GE 128M...50E
GRAFICKA PCI TNT 32M...17E
ATHLON 950MHz+ASUS A7V-E...45E
PROCESOR P-3 866MHz...25E
GRAFICKE ATI/ INTEL/ RIVA 8M AGP.....5E
EPSON LQ-680…100E
EPSON LQ-570+...40E
EPSON LQ-550...30E
moze zamena za drugi hardver...

Obratite paznju i na oglase koji su "strucno" frizirani, tipa prvog oglasa kada lik koji prodaje robu ni ne zna sta prodaje "ATI Radeon X1800 Pro, 256 MB RAM, PCI expert slot"

evo vam jedan svez biser sa kg oglasa :d :
Prodajem:
CPU-INTEL500MHz
PLOCA-ABIT VH6
GRAFICKA-NVIDIA 32MB
HDD-20GGB.
RAM-128SDR
CD-LG52X
FLOPI,MIS,TASTATURA,MODEM
GRATIS-MONITOR14"
CENA;150e,moguc dogovor

Kad budem prodavao ovaj komp prvo cu ga nuditi u KG!!! :d :d :d
Mozda izvucem vise novaca :smash: :smash: :smash:

To sa cenama je smesno. Uvek je bilo (i bice) frikova koji cenu onoga sto prodaju racunaju po formuli Cena = Rc*D*M*G+Mp (Rc - Realna cena; D - Dan; M - Mesec; G - Godina; Mp - Moje potrebe) a razlike su samo u tome da li godinu pisu sa dve ili cetiri cifre :)
Meni su ovakvi oglasi mnogo zanimljiviji (PC Berza pre cc 2 god, bio je toliko dobar da sam zapisao):

"Prodajem vrlo povoljno AMD pentijum III Duron 850 sa originalnim kulerom i hladnjakom..."

Ima li neko komentar?

Evo ga jedan svez sa Pakom oglasa:
NA PRODAJU BARTON 2500 I PLOCA ASUS A7V8X-X. SAMO U KOMPLETU. CENA 130E :p :wall: :bottle:
Mislim stvarno... jedan od zescih,znaci covek je kupio,koristio par godina i sad hoce da povrati ulozeno,bez obzira sto to sada vredi DUPLO MANJE!!?? :zgran:
Pozdrav ,)

Dobro, ovoga zaista ima puno, medjutim niste ni svesni koliko ljudi ne moze da shvati koliko komponentama pada cena tokom godina, kada sam skoro nekom prijatelju objasnio da njegov 486 placen 2500 Dem sada vredi mozda 10e sa sve monitorom covek je mislio da ga zezam.

A tek kad nekom vlasniku celerona 600 pokusam da objasnim da to vise i nije high end vec nije low end (kao da je nekad i bilo ovo prvo al adj) i da nije cudno sto na tom komp avp skenira ceo hard 3 sata covek je u cudu.

Pa meni je komsija gastabarter inace sa odusevljenjem pricao kako ce mi pokloniti stari cerkin komp. Dobijem ja isti (u to vreme nisam imao nikakav, 97-e), kad ono XT, istina kao nov fizicki, ali u to vreme je vec P1 bio standard, zapravo vec sam i ocekivao tako nesto pa se potrefilo da sam i pre nego je to konacno stiglo (a pricao je o njemu par godina) i sam uzeo P1 par nedelja ranije... sve je relativno, samo mi je zao sto su kompjuteri postali nesto cime svako moze da se bavi. To je isto kao kada bi ja rekao da znam da operisem slepo crevo, ili ugradjujem silikone...

To su isit oni likovi koji nauce na od templejta naprave neki skrpljen sajt za pola sata i onda krenu da se oglasavaju po netu... zaista zalosno... ali takva smo zemlja... nije ni cudu zaista...

A sta kazete na 40GB hard 5400rpm za 30e, i to sve ovde kod nas.

P.S. Necu da spominjem da sam ovde pre jedno mesec dana bez spustanja cene kupio 80GB 7200rpm za 35e.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno