golub
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.12.2001
- Poena
- 630
Rockstar lek na ranu:
Slicna stvar, lek za oci:
Slicna stvar, lek za oci:
Poslednja izmena:
Ovo za gamepad treba uvesti u sve igre, najvise ne koristim gamepad zbog toga sto moram da stisnem thumbstick svaki put kada hocu da trcim, sto je 90% vremena.Što su ti moderi, još da se razvojni tim dozove pameti, da ne budu ko raspala Bethesda.
Inače igra mnogo normalnije deluje iz prvog lica, ne deluje toliko usporeno kretanje.
Možda su u nekom momentu imali tu ideju da kopiraju Skyrim pa na kraju prebacili u TPS kao default.
Vole konzolaši motion blur, navikli. Tvrde da postoji neki cinematic grade motion blur koji dodaje nešto ekstra grafici, ja gasim pa makar ga Kurosava režiro, da ne znam kako kvalitetan svi grejnovi, aberacije, mošon blurovi, vinjete, sve to ide na OFF.Blur,film grain,chromatic aberattion,lens flare....ko je to sve izmislio treba mu dići spomenik.
Koliko vas uopšte to koristi,težim tome da mi igra izgleda na RL,a neki bakraći.
Igra nije savršena ali je bolja od:
- Skyrim i svake Bethesda igre u zadnjih 15 godina

Za sada koliko se da primetiti, pored ljudi kojima ovaj tip igara jednostavno ne odgovara, najveća zamerka je visoka cena. Da je 49.99 bila bi druga priča, a da je 39.99 hvalili bi igru na sva zvona. Ali košta 69.99 i to je razlog za hejt uglavnom, baš skupa igra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari