o tome ima cela nauka koji ljudi na jutjubu sigurno ne koriste...
Hwcooling koristi, saradjuje sa naucnicama iz avio industrije i drugih naucnih industrija, ... Experview isto saradjuje sa uber pametnim azijskim naucnima, ... To sto je prosek los, ne znaci da nema top ljudi sakrivenih u internetu xD
VSG svoje testo-ve radi na multi-milionskim masinama u laboratorijama koje se bave naucno-istrazivackim radom najvisih nivoa, ... (u pauzama dok se te masine ne koriste za svoju originalnu svrhu)
u svakom slučaju kada se sve sabere i oduzme ni jedno merenje sa velikom sigurnošću nije tačnije od +-5% (naravno to se odnosi na ove što testiraju po netu).
Diskriminatorna generalizacija
(Sve sto si rekao iako stoji generalno ne vazi u ovom slucaju, odnosn posto sam ja vec odradio selekcije reviewer-a, odnosno ako sam odradio sta mi je hobi zadnjih pola decenije (a sto sam kalio zanat jos 7 godina pre toga), a to je ocenjivanje i gradiranje onih sto se bave ocenjivanjem/testiranjem xD) ja nisam taj koji radi recenzije, ja sam taj koji ocenjuje recenzente xD, koji proverava one koji se bave testiranjem i naucnim radom i uporedjuje ih sa konkurencijom, i pravi tier liste, i gradira ih, kako njihovu opremu, tako njihove metodologije, tako njihove licnosti/verodostojnost i koliko su tu za pare/ a koliko su tu za svoju dusu, altruisticki za progres znanja i covecanstva. Koliko imaju dobar balans zivota-posla (manje verodostojni), a koliko im nesto fali u glavi, pa rade svakodnevno prekovremeno bez naknade {vise verodostojni, vise nalik Nikoli Tesli} ).
Mora neko i njih da drzi in-check /s, dok me ChatGPT-4, ChatGPT-5 ne zameni

(Takodje i ako se malo salim, salio bih se kad ne bih spomenuo da sam nabasao/nasao istomisljenike pripomogao/uticao/istrenirao delimicino/delimicno indirektno/bio mentor novoj generaciji klinaca, za koju sam zadovoljan da ce poneti baklju i nastavati ovo, i vec uveliko rade u odredjenim sferama tehnologija)
Mogu komotno da se penzionisem/smanjim intenzitet i predjem da over-achievujem i zalazim u sitna crevca necem sledecem, 12 godina je dosta (ionako imam povecanu motivaciju kad ne razumem nesto/ucim tek xD
GamersNexus tacnost je isto cak bolja od naucne industrije (racunajuci instrumente koji se koriste), i metodologija kvalitetnija, i imaju manje confirmation bias-a nego sto se provlaci/izlazi u naucnim zurnalima, ...