D
Deleted member 46590
Guest
Bez thermal conductivity i viscosity podataka to ne znači ništa.
Ipak sam naručio, da ne idem u grad. Ionako nebih menjao pastu još neko vreme ali je ovu teško nabaviti pa za svaki slučaj. Moram da pretumbam kućište pa ču onda menjati i pastu.Grofe, uze li ti pastu danas?
Master Gel Maker nanosis aplikatorom pošto je sastavni deo tube.Je li koristio neko MasterGel Maker? Kako se nanosi, nema zezancija? Deluje mi gušća od ostalih pasti...
Planiram da kupim tubicu paste od nekih 4-5gr i razmišljam da li da uzmem MasterGel Maker, Hydronaut ili da se ispružim za Kryonaut...
Upravo to vidi sta je jeftinije i najmanje pakovanje da ti se ne vuce po kuci.NT-H1, MX-4, MX-5... klasika
Zadnje sto sam procitao je da su prestali sa proizvodnjom zauvek. Svejedno iako je best bang-for-buck za procesor, MX-5 je previse vodnjikava i previse laka za razmazivanje za Graficke (direct-die cooling)Ne vrede cekanja kakve god da su pored Arctic MX-5 koji kosta malo vise a proverena je pasta.
@Dogzilla povucen je los batch, ne sve zauvek
Yup, V2 PRO razbija na onom test-u sto si linkovao, a V3 je V2 PRO u fensi ravnom pakovanju. MGY-ZOSG-N15M-R3 je serijski, samo treba pripaziti da je taj serijski na pakovanje i/ili da pise 9W/mK za pastu. To je nova verzija. sve stare verzije su 8W/mK, kakvo god da je pakovanje nebitno, samo serijski+9W/mK xDNisam ni znao da Mastergel Pro ima nove verzije...imam onu sa ravnim špricom i ne dopada mi se, nezgodna mi je za nanošenje.
Koja graficka, koje kuciste, koliko provetreteno, koji procesor, i kolika temp sobeNa grafičkoj imam NT-H1, radi ok.
Nemamo pojma, nema testova solidnih. Isto ko sto za malu kintu ima ID-Cooling pasta kod madjara koja izgleda dobro, ali nema je na ovim velikim testovima. Isto tako novi Natec Genesis Silicone izgleda kao rebrand SYY-157, Thermalright TFX, ali opet ne znamo sigurno xD Ima takodje ova nova XIlence za 300 din u domacoj firmi za 1.5g al samo za +300 din slanja, isto je nema na testovima.Kakve su ove Aigo sa alija?
Pristojno da, ali sigurno beze skoro 2-3c od ovih top pasti sa test-a iznad. Za overclock i 500w graficke i 300w procesore, pogotovo na ivici mogucnosti vazdusnih kulera, prvi put u istoriji, nece biti uzimanje top pasti teranje maka na konac xDGD su pristojne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari