][V][ATRIX™
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2001
- Poena
- 679
Da jos onda i nju moram da uzimam! neka 'fala, ne uzimam za mene..
a ako bude problema, buldozer metod je uvek tu. :beat:
npetar je napisao(la):Dok god ljudi kod nas opravdavaju ovakve stvari,daleko cemo dogurati. Jel se zapita neko kada kaze:" I ti okrnjeni procesori rade a to je najbitnije". Ajd...
npetar je napisao(la):A ko garantuje da i u BOX-u nije radjena neka mutna radnja,posle svega nista me ne bi iznenadilo![]()
to, majstore!!!Posle malo ubedjivanja sa doticnom firmom,danas sam uspesno vratio svoj procesor.
E onda ce da kupi proc druge kategorije i mirno da spava!kjgkreek je napisao(la):E sada jedno pitanje za petra sta ces da radis ako kupis u inostranstvu CPU i sve to lepo nigde nije okrnjen platio si ga 15-25 e vise nego kod nas i dodjes konacno u bgd i stavis u masinu i shvatis da procesor ne radi ****** desava se znam da je to retko ali sta onda ponovo putovati ???
jaksa je napisao(la):Pade mi nesto na pamet, a mozda govori o poreklu okrnjenosti, za koju ne verujem da je nastala montiranjem/demontiranjem coolera na cpu vec mozda ovim:
Cime seku ppojedinacne procesore iz wafera?
Bonsekom? :djaksa je napisao(la):Cime seku ppojedinacne procesore iz wafera?
Sta niko ne remarkuje procesore , necu da kvarim ugled "uglednih" firmi ali sigurno bar 2 firme to rade.Sasa je napisao(la):Konacno, niko u YU niti krnji niti remarkuje procesore, tako da tesko da mozete optuzite prodavca koji 99% niti zna da je procesor remark. To ako zna, zna glavni dobavljac, ako, i to ako mu kaze "kinez/singapurac/..." ili ko, ali oni to dalje svojim dilerima i mp radnjama retko govore.
npetar je napisao(la):Necu da kupim skart proizvod,hocu da bude sve legalno pa makar procesor bio i OEM "pakovanje" i necu da slusam kojekakva opravdanja koja nemaju veze sa vezom.
delimir je napisao(la):Ali ja ne mogu da verujem i razumeme da je neko spreman da zbog 10-tak evra ustede kupi okrnjen procesor... Taj i ne treba da ima ispravan kompjuter![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari