minketa je napisao(la)::?
Je l' moze meni sad neko da kaze - kako da covek kupi normalan procesor?
npetar je napisao(la):...
O t'bred B ni ne razmisljaj jer ga nema nigde,bar u BG-u
npetar je napisao(la):...
Koliko sam shvatio,sa Barton jezgrom nema ovakvih problema ali nikad se ne zna
Netacno, ima i Bartona 2 kat.
Najverovatnije i on ima okrnjeno jezgro kao XP-ovi. Ispravi me ako gresim Sale.trx je napisao(la):Netacno, ima i Bartona 2 kat.
ok, sve je to lepo, ali hajde da malo argumentujete te vase izjave: kako razlikovati bartona druge kategorije od onog prve?
Trebalo bi da se ne razlikuje kao sto je slucaj sa XP-ovima!trx je napisao(la):da li se razlikuje u performansama, grejanju, bilo cemu bitnom ?
Sada samo ako imas pare pa da kupis Bartona 2500+.minketa je napisao(la)::?
Je l' moze meni sad neko da kaze - kako da covek kupi normalan procesor?
Sasa je napisao(la):Znaci, odgovore dobiti neces
Drugo, jel ti stalo, pa ti ga pogledaj prilikom kupovine, ako ti se ne svidi, otidji na drugo mesto.
Od malog kineza koji nije primio platu na vreme pa je pakosno kvrcnuo svaki CPU :mrgreen:vlasta je napisao(la):Kakvi su to krnjavi procesori, tj. odakle potice ostecenje?
Znas i sam da je jezgro procesora pravougaonog oblika. E pa stranice su malo "odronjene" tako da se vidi golim okom i to ti je to. Sada bas da skidam procesor i slikam, mrzi me.DS9 je napisao(la):Jel` bi neko `teo da da slika neki, ili par takvih okrnjenih procesora - pa da znam(o) kako to izgleda. Ovako, kapiram ja sta vi to pricate - al` nemam pojma na sta to lici.
Hvala
Naravno. Evo kao primer: jedino što trenutno možeš da kupiš kao fizičko lice u (ovde pominjanom) Imtelu (tj. prodavnici u holu zgrade) je AMD Athlon XP2000+ Box. Neotvorena kutija, dokumenti o uvozu i carinjenju, deklaracija na našem jeziku, 3-godišnja garancija, uredno ćeš dobiti overen račun sa propisno zaračunatim porezom na promet rezervnih delova (koji se predaje državi sa dnevnim pazarom).npetar je napisao(la):Necu da kupim skart proizvod,hocu da bude sve legalno pa makar procesor bio i OEM "pakovanje" i necu da slusam kojekakva opravdanja koja nemaju veze sa vezom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari