Šta je novo?

Counter- Strike 2

zezas? pa nije CS 1.6 :)
Ja igram na QHD i sve high, i izvlaci negde 250-300 fps. Aj okaci screenshot podesavanja u video settings :)
1280x960 kao i 90 posto igraca. :) ali 7800x3d je prevara od procesora koliko je dobar!

1280x960 kao i 90 posto igraca. :) ali 7800x3d je prevara od procesora koliko je dobar!
Pa kad igraš sub FullHD na low pretpostavljam, naravno da ti je CPU bottleneck. Ne znam koliko ljudi igra na tim malim rezolucijama, ja igram native oduvek.

Pa kad igraš sub FullHD na low pretpostavljam, naravno da ti je CPU bottleneck. Ne znam koliko ljudi igra na tim malim rezolucijama, ja igram native oduvek.
Primetan broj ljudi, cak znam samo jednu dve od 20ak osoba sa kojima igram da igraju native.

Комедија претходних дана са баговима и читерима. Прво у сред партије видљив "дух" пушке, који се померао кад је неко узео и бацио.
1710781673449.png

Следећа партија лик гледа у небо и ређа хедшотове.
1710781750922.png

Срећа па играм само Даст 2 из разоноде, могу мислити како је са оваквима у компетитиву...

Ja ne znam da li je do mog trust factora, ali u zadnjih mjesec dana igram 4-5 competitive partija sedmično i uglavno igram sa likovima koji imaju Loyalty badge kao i ja i uglavnom su OK što se tiče (ne)komunikacije i samo dvojicu sam prijavio za cheat.

Ako neko zna šta je ovaj error za faceit,poslaću snimak celog errora jer ovde nešto neće ako ima neko da se razume.Krene da učitava server u igri i ništa onda.U igri dosad nisam imao crash igre samo kad mi grafička crashuje zbog amd overclocka ali to nema veze sa igrom već AMD krš...

Prilozi

• Screenshot_20240827-164510.png
    Screenshot_20240827-164510.png
    757.2 KB · Pregleda: 43
Kakva je situacija sa community mapama i serverima za CS2?
Na CS:GO ih je bilo dosta, i dosta sam na njima igrao jer su mi mape bile zanimljivije od nekolicine zvaničnih mapa.
Kako mi se čini, CS2 se igra gotovo isključivo na Valve serverima i broj mapa je izuzetno ograničen.
Free for all deathmatch mi je takođe žešći smor, mnogo sam više voleo team deathmatch sa cs:go.

sta raditi...prebacio sam grafu na drugi pc..sa starim drajverom normalno uso unutra..promjenim rezoluciju i onu opciju performance core, restartujem i onda jednostavno sipak..odradio ddu, novi drajver, opet isto..u pozadini cujem zvuk cs..

Screenshot (43).png

sta raditi...prebacio sam grafu na drugi pc..sa starim drajverom normalno uso unutra..promjenim rezoluciju i onu opciju performance core, restartujem i onda jednostavno sipak..odradio ddu, novi drajver, opet isto..u pozadini cujem zvuk cs..

Pogledajte prilog 489094
U Steam-u properties , launch options napisi -autoconfig . Trebalo bi da proradi .

Kakva je situacija sa community mapama i serverima za CS2?
Na CS:GO ih je bilo dosta, i dosta sam na njima igrao jer su mi mape bile zanimljivije od nekolicine zvaničnih mapa.
Kako mi se čini, CS2 se igra gotovo isključivo na Valve serverima i broj mapa je izuzetno ograničen.
Free for all deathmatch mi je takođe žešći smor, mnogo sam više voleo team deathmatch sa cs:go.

Kasno odgovaram no čini(lo) ti se. Imaš i CS2 community servere. Opciju za igranje na istim sam označio strelicom jer nije jasno uočljiva.

Prilozi

• 1745264201223.png
    1745264201223.png
    2.4 MB · Pregleda: 31
Kasno odgovaram no čini(lo) ti se. Imaš i CS2 community servere. Opciju za igranje na istim sam označio strelicom jer nije jasno uočljiva.
Našao sam gde su serveri, ali mi se čini da su u januaru gotovo svi ti naši comunity serveri bili prazni. Baš sam sada za praznik odigrao nekoliko partija. Nadao sam se da ću negde pronaći i novi Cache ali nisam nigde našao da se igra.

U Steam-u properties , launch options napisi -autoconfig . Trebalo bi da proradi .
radi..hvala..

cache sam pronaso u workshop..brutalno dobro izgleda..volio bi da je ubace u casual..

Pozdrav ljudi, zanima me da li je cs2 igriv na sledecoj Pc konfiguraciji :
Ram: 16 gb
Cpu : ryzen 3 3200 g
Gpu: rx570 4gb
Da li bih mozda mogao na low spec da izvucem nekih 100 - 120 fps
imate li neki savet sta bih mogao da uradim da povecam fps softverski unapred hvala 😁

Igrivo je definitivno, imaces oko 100, 110, 120, na nekim mapama ce mozda pasti i ispod 100 na nekim delovima. Pogledaj one YT klipove kako pro igraci podese grafiku i sve za najvise FPS, rezoluciju neku od 4:3 stretched (kod mene je 1280x960).. Inace i treba igrati na low po meni, jer je bitno sto vise fps izvuci, a ne izgleda stvarno toliko losije.

Moj brat ima r5 5600x, istu grafu i isto rama.
Njemu je u competitiv mečevima fps između 150 i 200fps, što znači da ti možeš očekivati ispod toga, samo ne znam koliko.
Očekuj da, ako igraš public servere sa mnogo više igrača tu će biti još lošija situacija.

Pozdrav ljudi, zanima me da li je cs2 igriv na sledecoj Pc konfiguraciji :
Ram: 16 gb
Cpu : ryzen 3 3200 g
Gpu: rx570 4gb
Da li bih mozda mogao na low spec da izvucem nekih 100 - 120 fps
imate li neki savet sta bih mogao da uradim da povecam fps softverski unapred hvala 😁

Hvala ljudi na korisnim informacijama zaista, kad instaliram siatem javljam utiske 😁

Meni je na 1600AF vrteo oko 120 fps itd, ali kad sam ubacio 5600 ide na 200 lagano, sve nafurano na max ( *** volim tako ) :)
1600 i 5600 oba su 6/12 al eto, na 5600 radi dosta bolje.
3200 je 4/4 bice tu oko 110

Ako nekom znači i matori Sandy i7 2600k na 4200 tera oko 140 fps bez problema (5v5)... tako da svaki iole normalan procesor tera ok za amatersku igru, za 200+ tu već treba Zen3 ili noviji Intel....

Pff...bez 500 fps nista..
I to da se sroza ionako nikakva grafika jer ne zelite da vam kill pokvari dobro renderovan dim recimo ili neka biljka.

Pff...bez 500 fps nista..
I to da se sroza ionako nikakva grafika jer ne zelite da vam kill pokvari dobro renderovan dim recimo ili neka biljka.
Sve je to tačno... ali za to treba x3d procesor, za ove sirotinjske varijante koje nemaju 3d keš to je od 120 do ~350 zavisno od generacije (možda i više na 9000 seriji)... :D , možeš da staviš sve na low pa i niže i opet nema više od toga, igra je uglavnom CPU limitirana, sa skoro bilo kojom grafičkom.

Ako nekom znači i matori Sandy i7 2600k na 4200 tera oko 140 fps bez problema (5v5)... tako da svaki iole normalan procesor tera ok za amatersku igru, za 200+ tu već treba Zen3 ili noviji Intel....
Da znas da za 2600k nije limit 140fps... pricam za low ( jer se cs 2 igra generalno u low )
sa Rx580 na 4.5ghz gura 200fps... limit mu je grafika...

Nazad
Vrh Dno