Šta je novo?

Counter- Strike 2

Pa da. Znas na 4K koliko bi morali da lupaju misa po stolu ne bi li se crosshair mrdnuo 5 cm :LOL:
Mouse sensitivity im je uvek neka niska vrednost.
Mada igraci CS-a su posebna sorta. Prosecan PC im je inace iz proslog veka.

Ma da drugar moj igra na 1 sens, mislim se šta vitlas miša tako, kaže tvoje je brzo, a ja na 2.5.

Ma da drugar moj igra na 1 sens, mislim se šta vitlas miša tako, kaže tvoje je brzo, a ja na 2.5.
pa ne gleda se tako njegov sens 1 na 6400 je možda brži nego tvoji 2.5 na 1600, nego izmnožite ta 2 broja pa vidite... ali ukratko donji mimimum 180 okret za 30 cm podloge, neki maximum je oko 50-60, preko toga već nije prijatno za dužu igru...

ono lupanje nije prijatno uopste ni sa manjim potezima ruke. Oni ladno ostave 1metar kvadratni samo da landaraju dominantnom rukom a croshair se pomeri manje u igri nego njihova ruka u realnom svetu. Sve bi to jos bilo ok da oni stvarno igraju na tom profi nivou, ali kakvi. Blagi nadprosek u najbolju ruku.
Ako ih iznenadis i nacrtas se kojim slucajem iza njihovih ledja mozes kolo da odigras dok onaj izlupa sto i okrene se da proba da te resi.

pa ne gleda se tako njegov sens 1 na 6400 je možda brži nego tvoji 2.5 na 1600, nego izmnožite ta 2 broja pa vidite... ali ukratko donji mimimum 180 okret za 30 cm podloge, neki maximum je oko 50-60, preko toga već nije prijatno za dužu igru...
Igrao je kod mene, posto ima neki stari komp, a ja imam mnogo bolji, tastatura mis itd. Zato sam i rekao on je stavio na mojim podesavanjima 1600dpi na keca. Vitla misa samo tako :D

Evo bas za CS dok se jure dodatni frejmovi, i steze svaka milisekunda iz sistema - windows gusi mrezu djubretom na sve strane.

ono lupanje nije prijatno uopste ni sa manjim potezima ruke. Oni ladno ostave 1metar kvadratni samo da landaraju dominantnom rukom a croshair se pomeri manje u igri nego njihova ruka u realnom svetu. Sve bi to jos bilo ok da oni stvarno igraju na tom profi nivou, ali kakvi. Blagi nadprosek u najbolju ruku.
Ako ih iznenadis i nacrtas se kojim slucajem iza njihovih ledja mozes kolo da odigras dok onaj izlupa sto i okrene se da proba da te resi.
Sve to stoji, moj DPI je nege oko 35cm za 180, problem je što u solo queue ljudi pojma nemaju koje su pozicije, i kako se komunicra, naš A anchor, se popne u Palace na Mirage (oće da lurkuje na mid) i odjednom onaj ko je gledao conn/short dobije grupu iza leđa koja je prošla rampu... užas, tako da low DPI ako nemaš bar Level 7 FaceIt ili nege oko 15k Premier je više mučenje...

Klinac me cima za Faceit a kaže mi da mora lična karta za verifikaciju, da li je bezbedno?

pa ako ima licnu kartu

Ma nema nego me cima za moju a meni se to baš i ne radi.

Klinac me cima za Faceit a kaže mi da mora lična karta za verifikaciju, da li je bezbedno?
Koriste Daon KYC (jedan od najvećih koji nude ovu uslugu), isti se koristi u USA za najveće kompanije, u suštini FaceIt neće dobiti tvoje podatke, Daon će samo poslati da si verifikovan... naravno stvar ličnog izbora...

Poslednja izmena:
Ja sam svoju stavio za sebe, nije ništa nebezbedno u tom smislu, potrebno je da bi verifikovao nalog.
Mislim da negde i piše da nije dozvoljen tuđi dokument, ali to svi rade, tako da radi po svom izboru...

Nazad
Vrh Dno