Šta je novo?

Counter- Strike 2

Pa da. Znas na 4K koliko bi morali da lupaju misa po stolu ne bi li se crosshair mrdnuo 5 cm :LOL:
Mouse sensitivity im je uvek neka niska vrednost.
Mada igraci CS-a su posebna sorta. Prosecan PC im je inace iz proslog veka.

Ma da drugar moj igra na 1 sens, mislim se šta vitlas miša tako, kaže tvoje je brzo, a ja na 2.5.

Ma da drugar moj igra na 1 sens, mislim se šta vitlas miša tako, kaže tvoje je brzo, a ja na 2.5.
pa ne gleda se tako njegov sens 1 na 6400 je možda brži nego tvoji 2.5 na 1600, nego izmnožite ta 2 broja pa vidite... ali ukratko donji mimimum 180 okret za 30 cm podloge, neki maximum je oko 50-60, preko toga već nije prijatno za dužu igru...

ono lupanje nije prijatno uopste ni sa manjim potezima ruke. Oni ladno ostave 1metar kvadratni samo da landaraju dominantnom rukom a croshair se pomeri manje u igri nego njihova ruka u realnom svetu. Sve bi to jos bilo ok da oni stvarno igraju na tom profi nivou, ali kakvi. Blagi nadprosek u najbolju ruku.
Ako ih iznenadis i nacrtas se kojim slucajem iza njihovih ledja mozes kolo da odigras dok onaj izlupa sto i okrene se da proba da te resi.

pa ne gleda se tako njegov sens 1 na 6400 je možda brži nego tvoji 2.5 na 1600, nego izmnožite ta 2 broja pa vidite... ali ukratko donji mimimum 180 okret za 30 cm podloge, neki maximum je oko 50-60, preko toga već nije prijatno za dužu igru...
Igrao je kod mene, posto ima neki stari komp, a ja imam mnogo bolji, tastatura mis itd. Zato sam i rekao on je stavio na mojim podesavanjima 1600dpi na keca. Vitla misa samo tako :D

Evo bas za CS dok se jure dodatni frejmovi, i steze svaka milisekunda iz sistema - windows gusi mrezu djubretom na sve strane.

ono lupanje nije prijatno uopste ni sa manjim potezima ruke. Oni ladno ostave 1metar kvadratni samo da landaraju dominantnom rukom a croshair se pomeri manje u igri nego njihova ruka u realnom svetu. Sve bi to jos bilo ok da oni stvarno igraju na tom profi nivou, ali kakvi. Blagi nadprosek u najbolju ruku.
Ako ih iznenadis i nacrtas se kojim slucajem iza njihovih ledja mozes kolo da odigras dok onaj izlupa sto i okrene se da proba da te resi.
Sve to stoji, moj DPI je nege oko 35cm za 180, problem je što u solo queue ljudi pojma nemaju koje su pozicije, i kako se komunicra, naš A anchor, se popne u Palace na Mirage (oće da lurkuje na mid) i odjednom onaj ko je gledao conn/short dobije grupu iza leđa koja je prošla rampu... užas, tako da low DPI ako nemaš bar Level 7 FaceIt ili nege oko 15k Premier je više mučenje...

Klinac me cima za Faceit a kaže mi da mora lična karta za verifikaciju, da li je bezbedno?

pa ako ima licnu kartu

Ma nema nego me cima za moju a meni se to baš i ne radi.

Klinac me cima za Faceit a kaže mi da mora lična karta za verifikaciju, da li je bezbedno?
Koriste Daon KYC (jedan od najvećih koji nude ovu uslugu), isti se koristi u USA za najveće kompanije, u suštini FaceIt neće dobiti tvoje podatke, Daon će samo poslati da si verifikovan... naravno stvar ličnog izbora...

Poslednja izmena:
Ja sam svoju stavio za sebe, nije ništa nebezbedno u tom smislu, potrebno je da bi verifikovao nalog.
Mislim da negde i piše da nije dozvoljen tuđi dokument, ali to svi rade, tako da radi po svom izboru...

Videću, ne smara ne puno pa mi nije problem, za sad.
Drugo pitanje, juče mu uzeh neki monitor 180Hz, FPS sa botovima practice mi se vrti oko 120FPS average, rezolucija je 1080P, masina je Ryzen 2600 (menjacu uskoro na 5600 ili 5700), 16GB RAM, RX5700. CPU je na 50%, GPU ne prelazi 70% usage, smanjujem detalje ali je uvek isto, ne dobija se viši FPS, gde grešim? Nisam probao nižu rezoluciju ali računam da nije do toga jer ništa ne ide u 100%.

koliko znam cs2 dosta zavisi od brzog procesora, tako da bi morao da imas malo ozbiljiju masinu. Ne previse ali ako hoces da se to vrti oko 180hz taj novi procesor bi to trebalo da resi za tu rezoluciju, bez obzira sto ti na ovom pokazuje usage od oko 50%. Ostaje pitanje graficke, ali prvo vidi sa procesorom sta ces dobiti. Ocekuj veliku razliku.

Nazad
Vrh Dno