Šta je novo?

Corsair Graphite Series 600T

Još uvek ne. Šaljem mail sada da vidim šta se dešava.

Edit: Ništa do sredine oktobra.

Poslednja izmena:
mislis stici ce u Srbiju za 3 nedelje, i ce tad znati informaciju?

Ne. Tada ce imati informaciju da li ce moci da nabave a verovatno cu tada saznati i cenu.

Pa gledajuci cene kosta oko 150$-160$ dolara a to je odma kod nas srba ekvivalentno 150 eura :). Sto je zalosno naravno :(

Extra kuciste, kombinacija TT Elements i CM 690 II Adv.
Samo dal ima dust filtere kao 690 II ?

Ima.

MNogo je dobra stvar sto ima siri prostor za kabliranje, i sto ima ove gume, da se kablovi min vide. Plus fora sa fan kontrolerom je extra. Takodje, dosta je duze od 690 II sto je odlicno za neke stvari.
Sve u svemu mozda ovo kuciste i vredi 50e vise od 690 II, zbog tih nekih dodataka.
Sad se bacam malo u dilemu dal da sleeaving radim uopste na 690 II ili da odem ovo uzivo da vidim kog nekog kad se pojavi kod nas.
Javi obavezno dal je Emmi nabavio.

Sigurno da je kvalitet kod Corsaira iznad pomenutog TTa i CM 690 II. ;)

Sigurno da je kvalitet kod Corsaira iznad pomenutog TTa i CM 690 II. ;)

Ne znam u cemu bi moglo biti kvalitetnije od 690 II ? Jer je 690 II stvarno uradjen svetski kvalitetno, nisam mu nasao nijednu slabu tacku do sad. Steta sto nema fan kontroler, moracu to da ugradim ako ostanem na 690 II.
Svidja mi se ovaj 600T ali smor je menjati cesto kuciste, najbolje ga je negde zaturiti ispod stola da ga ni ne gledas.
Corasair se izdvaja sa ovim modelom sa tim dodatcima koje poseduje, fan kotntroler, vise mesta za kablove, sire i duze kuciste.
Vrlo moguce da vredi te pare, jer recimo Cosomos Pure je wicked shit, ali 230e je mnooogo !

Ne znam u cemu bi moglo biti kvalitetnije od 690 II ? Jer je 690 II stvarno uradjen svetski kvalitetno, nisam mu nasao nijednu slabu tacku do sad.

Kvalitet materijala, izrade, zavrsna obrada.;) Ko misli da je 690 II vrh, ocigledno nije video ATC840, Lian Li itd.
690 II je budzetski gaming case, nemojmo preterivati.;)

Zavisi ko sta trazi. ;) Ne verujem dok ne vidim uzivo 600T.
Meni je 690 II vrh posle 20kg teskog Dragona.
Lian Li verujem da je kvalitet, ali dizajn za moj ukus je uzas, ali o tome ne vredi ni pricati.

I nema nikakav prostor unutra.

Za sta nema mesta ? :p Za susenje mesa ? :D

Bob jel ti to pričaš iz iskustva ili nabadaš bzvz. Porediti CM i Corsair je čista ludost.
Moje iskustvo sa CM kućištima je katastrofalno. A isto sam ze zaletao i palio čitajući razne reviewove na netu i korisničke opise koji su pisali ljudi emotivno vezani za taj brend.

Kroz moje ruke je prošlo mnogo CM kućišta. Od top modela pa do onih slabijih. Nedavno je moj drugar pazario Armor. Unutrašnjost je katstrofalno urađena. Kućište unutra ima mesta za hard diskove sa donje strane. Obe donje fioke su tačkasto zavarene i obe fioke su se odvalile od podnožja kućišta posle 5 vađenja diskova. Ivice limova nisu obrađene i čovek lako može da se poseče ako nije oprezan. Kućište takođe ima *****an način za pričvršćivanje kartica sa onim plastičnim osiguračima. Stacker pati od istih boljki, stim da se kod njega problem ogleda u tome da je u neka podnožja moguće staviti hard disk i izvaditi ga bez problema, dok je u nekim podnožijima za montažu potreban čekić, a za demontažu pajser. Moj Centurion kao predstavnik slabije serije je tek priča za sebe.

Corsair me do sada nikada nije izneverio. I upravo zbog toga samo 600T dolazi u obzir i ništa više. Krivo mi je samo što nemam para za Obsidian-a.

800D je vise za vodeno hladjenje dok je 600T za vazdusno koliko sam ja skontao, takodje imam zamerke na CM

Ne znam nista o Corsair kucistima, nikad nisam ni video neko osim na slikama.
Reci za Cm 690 II da je trash je krajnje neozbiljno jer je to izuzetno kvalitetno kuciste, najbolje ubedljivo za 90e.
Mora 600T da bude bolji, ipak je cifra 150-180e.

Verujem da ni ti do sad nisi imao Corsair kuciste, kao ni 99,9% ljudi ovde, tako da sve sto znamo je na osnovu slika, testova.

Poslednja izmena:
Da. Ali sam imao jako loša iskustva sa CM kućištima. Tako da znam o čemu pričam. To što CM 690 II toliko košta apsolutno ne znači da je kvalitetno. Ako je toliki broj kućišta pre njega bio toliko loš, zašto misliš da je ovo drugačije? Mene kada neko jednom izneveri, ja mu više ne verujem. A CM je to uspeo i to više puta. Pa čak i da je kvalitetnije i bolje, ja opet neću da ga kupim.

Corsair jeste skup, ali me nikada do sada nije izneverio.

Da. Ali sam imao jako loša iskustva sa CM kućištima. Tako da znam o čemu pričam...
...Kroz moje ruke je prošlo mnogo CM kućišta. Od top modela pa do onih slabijih. Nedavno je moj drugar pazario Armor. Unutrašnjost je katstrofalno urađena...
Armor nije CM kućište.

...A isto sam ze zaletao i palio čitajući razne reviewove na netu i korisničke opise koji su pisali ljudi emotivno vezani za taj brend.
i corsair mu nekako dođe jako zgodan za to ;)

hehe, to mi je promaklo da je Armor CM kuciste.

Druze recicu ti samo jednu stvar, pojma nemas! ;)
CM 690 II je mnogo dobro kuciste, dobre izrade, sa nekim sjajnim funkcijama i nekim sitnim nedostatcima. Verovatno si na osnovu video review-a zakljucio da je 690 shit i sad propsipas pamet, kudeci 690 II na osnovu neki CM kucista od 40,50e. :)
600T je nesto novo sto tek treba da se dokaze kod korisnika.

Da da ja sam sada ispao ultra glup jer sam pobrkao TT i CM.
icon_rolleyes.gif
Najviše volim kad mi neko nađe ovakvu grešku pa onda stekne samopouzdanje za kontra napad i automatski sve što sam ja rekao pada u vodu. Nemoj sebe da izdižeš iznad mene i da prerano donosiš zaključke. Ja i dalje stojim iza svega što sam rekao. A ti kad budes kupio CM onda se javi.

Što se Corsair-a tiče. Ako uspem da ga nabavim odradiću full review propraćen slikama, i napokon ću sam da utvrdim da li je ovo kućište stvarno toliko dobro i kvalitetno ili su to priče i bajke.

Sta ti pijes ?! :D
Pogledaj u potpisu koje kuciste imam. :d

Auuu. Znači fanboy. :D Ova rasprava je onda završena.

Nisam fanboy, kako to uopste neko moze biti za kucista ? Nije to Intel/AMD, nVidia/ATI. :D

Nego ne mozes ti da pljujes po necemu,o cemu ne znas nista sem slika.
Iskljucivo govorim o CM 690 II modelu, mada znam da CM ima jos vrhunskih kucista, Stacker, Cosmos, Pure.

Nisam fanboy, kako to uopste neko moze biti za kucista ? Nije to Intel/AMD, nVidia/ATI. :D

Nego ne mozes ti da pljujes po necemu,o cemu ne znas nista sem slika.
Iskljucivo govorim o CM 690 II modelu, mada znam da CM ima jos vrhunskih kucista, Stacker, Cosmos, Pure.

Jel' CM690 II ima deblji lim od CM 690?

Jel' CM690 II ima deblji lim od CM 690?

Otkud znam ! Nikad nisam video Cm690 uzivo. Posto se slucajno bavim poslom koji ima veze sa limovima, mogu da kazem da bi voleo da je 0,1mm min deblji, posto stranice nisu onog kvaliteta kao na mom prstarom Dragonu.

Ima. Rekli su da su poslali narudžbenicu ali kućište nisu videli na stanju dobavljača. Roba im stiže za 7 dana i ako stigne javiće mi ako ne, ***.

gledam malo sta je stiglo i moracu da te razocaram, nista ovog puta od 600T. ako ti je za utehu, stigao je crni NZXT Phantom :p

:wave:

Vrh Dno