alex303 ima li sta novo?
Sigurno da je kvalitet kod Corsaira iznad pomenutog TTa i CM 690 II.![]()
Ne znam u cemu bi moglo biti kvalitetnije od 690 II ? Jer je 690 II stvarno uradjen svetski kvalitetno, nisam mu nasao nijednu slabu tacku do sad.
Kvalitet materijala, izrade, zavrsna obrada.Ko misli da je 690 II vrh, ocigledno nije video ATC840, Lian Li itd.
690 II je budzetski gaming case, nemojmo preterivati.![]()
I nema nikakav prostor unutra.
Da. Ali sam imao jako loša iskustva sa CM kućištima. Tako da znam o čemu pričam...
Armor nije CM kućište....Kroz moje ruke je prošlo mnogo CM kućišta. Od top modela pa do onih slabijih. Nedavno je moj drugar pazario Armor. Unutrašnjost je katstrofalno urađena...
i corsair mu nekako dođe jako zgodan za to...A isto sam ze zaletao i palio čitajući razne reviewove na netu i korisničke opise koji su pisali ljudi emotivno vezani za taj brend.
Nisam fanboy, kako to uopste neko moze biti za kucista ? Nije to Intel/AMD, nVidia/ATI.
Nego ne mozes ti da pljujes po necemu,o cemu ne znas nista sem slika.
Iskljucivo govorim o CM 690 II modelu, mada znam da CM ima jos vrhunskih kucista, Stacker, Cosmos, Pure.
Jel' CM690 II ima deblji lim od CM 690?
Ima. Rekli su da su poslali narudžbenicu ali kućište nisu videli na stanju dobavljača. Roba im stiže za 7 dana i ako stigne javiće mi ako ne, ***.
Jos vrhunskih kucista? 690 II nije vrhunsko kuciste.Iskljucivo govorim o CM 690 II modelu, mada znam da CM ima jos vrhunskih kucista, Stacker, Cosmos, Pure.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari