Šta je novo?

Corsair Graphite Series 600T

u klasi do 90e - jeste. niko ne kaze da je najbolje na svetu ali sto se tice funkcionalnosti i kvaliteta nema mu ravnog za te pare.

u klasi do 90e - jeste. niko ne kaze da je najbolje na svetu ali sto se tice funkcionalnosti i kvaliteta nema mu ravnog za te pare.
Ta klasa nije vrhunska, kao kad bi rekao da je Golf vrhunski auto u svojoj klasi. :smash: Zna se sta je vrhunsko.;)

gledam malo sta je stiglo i moracu da te razocaram, nista ovog puta od 600T. ako ti je za utehu, stigao je crni NZXT Phantom :p

:wave:

Baš si me obradovao. :( Predpostavljam da ga nećete nabavljati.

Ae ovako...sto se CM 690IIA tice da je jedan od boljih izbora do 100e jeste po funkcionalnosti i onom sto pruza...ako se ne racunaju modovi. Nije realno da se poredi sa kucistima od 150+
Da je neko izuzetno kvalitetno kuciste to nije. Lim stranica je malo tanji za moj ukus.

Corsair 600T je solidno kuciste i sto se tice kvaliteta verujem da je iznad CM + mu je cable managent malo bolje odradjen - vise rupa i vise mesta pozadi za sakrivanje kablova. Vise mi se svidja mesto za hdd kako su uradili za CM i ne svidjaja mi se bas bocna strana Corsaira tj ove stranice i nekako mi je buckast :D Jednostavno mi ne lezi taj oblik.
Za mene bi bilo najidealnije kuciste nalik Corsair 800D ali 20% manje i sa cenom od 180-200$ :D jer nemam potrebu za nekim UltraMegaGiga vodenim sistemom. Sinoc sam zatekao sebe kako gledam upravo 800d i razmisljam se da li je vredno uzeti ga za ~280e preko casekinga :wall: Srecom mi jos nisu uplatili kintu :trust:

Mozda nekima ovde nije, ja sam stvarno prezadovoljan kvalitetom, jedino dizajn nije bas po mom ukusu.

^^Pretpostavljam da si dosta mladji, jer se omladini ne svidja taj classic look (nije se ni meni svidjao kad sam imao 18-20). Ali do 100e, to je jedno od najboljih kucista.

^^Pretpostavljam da si dosta mladji, jer se omladini ne svidja taj classic look (nije se ni meni svidjao kad sam imao 18-20). Ali do 100e, to je jedno od najboljih kucista.

Nesto slicno sam i ja hteo reci, ali nisam hteo da me warnuju bzv.

Ovaj sto oce 800D, 300e ?! Mozes ceo PC kupiti za te pare.
Po meni je suludo dati vise od 180e za kuciste, cak i to je pomalo izd...

Nesto slicno sam i ja hteo reci, ali nisam hteo da me warnuju bzv.

Ovaj sto oce 800D, 300e ?! Mozes ceo PC kupiti za te pare.
Po meni je suludo dati vise od 180e za kuciste, cak i to je pomalo izd...

Brate znam da je to mnogo. To me je i odvratilo od kupovine. Da je 200e i da moze da se uzme kod nas a ne da se cimam sa casekingom uzeo bi ga sigurno a ovako...videcemo al 70% ga ne uzimam :-devil-:

Otkud znam ! Nikad nisam video Cm690 uzivo. Posto se slucajno bavim poslom koji ima veze sa limovima, mogu da kazem da bi voleo da je 0,1mm min deblji, posto stranice nisu onog kvaliteta kao na mom prstarom Dragonu.

Pa hocu ti reci, ako je lim iste debljine, a pretpostavljam da jeste kao na prvoj 690-ci, onda je izrada losa, i te stranice se uvijaju kao kore za pitu, i pri zatvaranju kucista se to najbolje primeti.

A ima i ovaj mod, koji je jos uvek u izradi...

Koliko kosta ovaj setup. :)
600t_openside_h50.png

mnogo :D minimum 3000$ ali izgleda do *aja ;)
Mada moze jos da se sredi cablemng

Jel ce ovo kuciste da se pojavi kod nas uopste ? Ili da narucujem preko G i casekinga. Opasno me svrbi dzep za ovo cudo, a i za H70. :D

Narucio sam case, 160e. :)

uf... mnogo... za te pare si mogao znas kakav Lian Li da uzmes

Nisam ljubitelj Lian Li dizajna, volim obline. :p

mislio sam na kvalitet izrade, ali dobro, tvoj novac :)

u G

Postoje Apple fanboys i postoji Illidan Lian Li fanderan. :d

Ladno cu biti prvi u Srbiji sa ovim caseom. :D
Hehe, i to je nesto. :d

Videce kod mene, ako dodje da sleeavuje i na pivo. :D

Vrh Dno