Ta klasa nije vrhunska, kao kad bi rekao da je Golf vrhunski auto u svojoj klasi. :smash: Zna se sta je vrhunsko.u klasi do 90e - jeste. niko ne kaze da je najbolje na svetu ali sto se tice funkcionalnosti i kvaliteta nema mu ravnog za te pare.
gledam malo sta je stiglo i moracu da te razocaram, nista ovog puta od 600T. ako ti je za utehu, stigao je crni NZXT Phantom
:wave:
kada se pojavi - hocemo. sto ga ne bismo nabavili?Baš si me obradovao.Predpostavljam da ga nećete nabavljati.
kada se pojavi - hocemo. sto ga ne bismo nabavili?
^^Pretpostavljam da si dosta mladji, jer se omladini ne svidja taj classic look (nije se ni meni svidjao kad sam imao 18-20). Ali do 100e, to je jedno od najboljih kucista.
Nesto slicno sam i ja hteo reci, ali nisam hteo da me warnuju bzv.
Ovaj sto oce 800D, 300e ?! Mozes ceo PC kupiti za te pare.
Po meni je suludo dati vise od 180e za kuciste, cak i to je pomalo izd...
ako ti je za utehu, stigao je crni NZXT Phantom
:wave:
Otkud znam ! Nikad nisam video Cm690 uzivo. Posto se slucajno bavim poslom koji ima veze sa limovima, mogu da kazem da bi voleo da je 0,1mm min deblji, posto stranice nisu onog kvaliteta kao na mom prstarom Dragonu.
Narucio sam case, 160e.![]()
Mislis da taj Cors nema dobar kvalitet izrade?mislio sam na kvalitet izrade, ali dobro, tvoj novac![]()
ne toliko dobar kao LLMislis da taj Cors nema dobar kvalitet izrade?
Predrasude.ne toliko dobar kao LL![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari