Naravno da hoce. Mada bih pre uzeo chieftec 650c 650w, +modularnost. Dobar je corsair i sve to, ali...
Da li ce corsair zavrsiti posao za konfu iz potpisa?
Pa Chieftec je 100W jaci.😉modularnost mi je TOTALNO nebitna,za chieftec 650c pise da ima dve grane od 12v po 25A a corsair pise da ima na 12v grani 41A to mi nije jasno :S
Pa Chieftec je 100W jaci.😉
Ne trazi 4870 36A vec se preporucuje da napajanje daje 36A za celu masinu.Brine me amperaža na 12V grani/ma,vataža od 550w je sasvim korektna(barem ja tako mislim),ali razlicita napajanja imaju razlicite vrednosti struje na +12v grani/ma,neka daju jacu,neka slabiju,a to mi je bitno za ''grejalicu'' 4870 jer trazi 36A 🙁 🙂 .
p.s.
sorry ako lupam ali ne bi za dz napisali deklrisanu struju za grafu
Ne znam gde si video to za 2x25A, ali ako pricamo o modelu CFT-650-14C(S) taj ima 4x18A tj. u zbiru 52A.Buni me to sto je chieftec 650c jaci s vatazom od 550vx a daje manje struje sistemu nego sto je za moju konfiguraciju deklarisano,jedino mi pada napamet da se njegova dva rail-a(posto ima toliko)sabiraju i daju sistemu 50A!To me buni 🙂
modularnost mi je TOTALNO nebitna,za chieftec 650c pise da ima dve grane od 12v po 25A a corsair pise da ima na 12v grani 41A to mi nije jasno :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari