Naravno da hoce. Mada bih pre uzeo chieftec 650c 650w, +modularnost. Dobar je corsair i sve to, ali...
Da li ce corsair zavrsiti posao za konfu iz potpisa?
Pa Chieftec je 100W jaci.modularnost mi je TOTALNO nebitna,za chieftec 650c pise da ima dve grane od 12v po 25A a corsair pise da ima na 12v grani 41A to mi nije jasno :S
Pa Chieftec je 100W jaci.![]()
Ne trazi 4870 36A vec se preporucuje da napajanje daje 36A za celu masinu.Brine me amperaža na 12V grani/ma,vataža od 550w je sasvim korektna(barem ja tako mislim),ali razlicita napajanja imaju razlicite vrednosti struje na +12v grani/ma,neka daju jacu,neka slabiju,a to mi je bitno za ''grejalicu'' 4870 jer trazi 36A![]()
.
p.s.
sorry ako lupam ali ne bi za dz napisali deklrisanu struju za grafu
Ne znam gde si video to za 2x25A, ali ako pricamo o modelu CFT-650-14C(S) taj ima 4x18A tj. u zbiru 52A.Buni me to sto je chieftec 650c jaci s vatazom od 550vx a daje manje struje sistemu nego sto je za moju konfiguraciju deklarisano,jedino mi pada napamet da se njegova dva rail-a(posto ima toliko)sabiraju i daju sistemu 50A!To me buni![]()
modularnost mi je TOTALNO nebitna,za chieftec 650c pise da ima dve grane od 12v po 25A a corsair pise da ima na 12v grani 41A to mi nije jasno :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari