Da li se isplati zavisi od više faktora.
Koliko želiš da ta konfiguracija bude aktuelna, šta će se raditi sa njom, da li već imaš odgovarajuću ploču i ddr 2 ram ili nabavljaš sve u paketu.
Ako sklapaš od "nule" komplet zasnovan na i5 2400 je mnogo bolji izbor (za nešto više para).
ne isplati se.
xeon e5440 ili e5450 se isplati, isti su kao q96xx
Ne znam jos da neko sam sece procesor,niko mu nije to ni rekao da radi... Tj znam za jednog, ubio ga je. Dolaze vec iseceni masinski i rade normalno svi.Pregledaj kupujem prodajem. Ima lik koji prodaje xeon 5450 za 20€. Ima ga i na forumu ali sam zaboravio ime. Ja sam od njega kupio jedan. Po meni je bolja varijanta da seče plastiku na ploči nego da dira procesor. Ima ljudi kojima proc posle intervencije nije davao znake života.
LaxGTR, aj pređi u temu (dobrodošao tamo), pa da divanimo ko ljudi. Ovde offtopičiš![]()
Које црно прихватљива цена, дупло већа него што би требало :dTražio sam matičnu i procesor za 775 socket. Našao sam oglas gde lik prodaje Maximus II Formula matičnu ploču i Core 2 Extreme QX9650 (4 cores / 4 threads).
Čovek za matičnu traži 70 evra, što je za karakteristike relativno prihvatljiva cena. A za procesor traži 135 evra?!
Logičnije bi onda bilo kupiti Athlon x4 880k koji NOV košta 90 evra i ima 18% bolje performanse nego ovaj polovan procesor iz 2007. godine.
Tražio sam matičnu i procesor za 775 socket. Našao sam oglas gde lik prodaje Maximus II Formula matičnu ploču i Core 2 Extreme QX9650 (4 cores / 4 threads).
Čovek za matičnu traži 70 evra, što je za karakteristike relativno prihvatljiva cena. A za procesor traži 135 evra?!
Logičnije bi onda bilo kupiti Athlon x4 880k koji NOV košta 90 evra i ima 18% bolje performanse nego ovaj polovan procesor iz 2007. godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari