Ja sam se dosta zezao sa asusom wifi deluxe i smorila me je, ne preporucujem je sjebao sam 3 ploce, uzeo sam posle gigabyte ds4 i stavio na e6300 na 2800 ja sam na vodenom hladjenu ali sa asusom to nije htelo da radi, radilo je i na 3000 ali se onda greje dotsa pa nisam hteo , moja preporuka je gigabayte ds4, stavis novi bios i jednostavan je overclock.
WTF? Sjebao si 3 (tri) Asusa? Kako ti se to greje puno na 3000 i to sa vodenim hladjenjem? Meni sa boxom na 3 giga ne prelazi 40c.
Pokazao se i biostar bolje sa vise od 20e razlike![]()
ne zaboravi da je tvoja ploca dosla sa vmodom :d6300+Intel 975XBX; cim sam kupio stavio na FSB 400 (2800mhz) i od tada vise nediram.
Moze, nemoj da brigas. Mozes cak i DDR2-533 memorije naterati na 800+ MHz.
ne zaboravi da je tvoja ploca dosla sa vmodom :d
Ne vec sa otkljucanim biosem![]()
moze li malo uputstvo za flash biosa na DS4?Da ne otvaram novu temu...?
Zamolio bih poshtovane vlasnike ovog procesora da okache koju plochu imaju i koliko su uspeli da overklokuju isti (ili nisu uopste uspeli da overklokuju) , zato sto nameravam da se upgradeujem pa malo skupljam informacije.... hvala unapred
Hm...masina iz potpisa, tacnije iz "moja masina" 24/7 bez problema vec mesecima radi kao zmaj. Vidim da imas Kingmax 667 memoriju koja bi bez problema trebala da radi na 800. Napisi sta si "cackao" u biosu.
A moja ide i do 900 sa vecom voltazom...recimo moja pqi 800 je bas tvrdoglava nece da se odlepi od 800 :wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari