Chabex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.11.2006
- Poena
- 350
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600
- Matična ploča
- Gigabyte Aorus Elite V2
- RAM
- GSKILL Flare X 3200 CL16 32GB
- GPU
- RADEON R9 380X
- Storage
- SSD KINGSTON KC3000 1TB itd.itd.
- PSU
- Cooler Master V850
- Monitor
- LG 27GP850
- Miš & tastatura
- neki Logitech wireless
- Mobilni telefon
- Xiaomi Redmi Note 5
- Pristup internetu
- Optički internet
Dobar je ovaj novi bios
Evo me. Sinoć mi je bio Matthias pa smo ubacili novi bios. Stvarno nismo imali enough time za neke ozbiljnije testove (šta ćeš radni ljudi, razne obaveze a i treba ustati ujutru u šest ) Prvi utisci su dobri, odmah je proradio na 400, voltaže sve dignute za po jedan stepen. Ali nisam se dao oduševiti jer se i sa prošlim biosom digao iz prva pa je posle pukao
Onda smo išli na 420 i to je proradilo. Onda na 450 ali to je izgleda previše (za moju memoriju). Onda smo smanjili na 430 pa je opet proradilo. Naravno stabilnost je veoma diskutabilna jer smo u nedostatku vremena samo jedan 3d mark 2005 propustili na brzinu uspešno. Uglavnom vidi se konkretan napredak u odnosu na prethodni bios
A ovih dana ću (nakon reinstaliranja mog raspadnutog windowsa) se poigrati malo ozbiljnije sa stabilnošću i nekim detaljima. Toliko mogu za sada da vam kažem :wave:
Evo me. Sinoć mi je bio Matthias pa smo ubacili novi bios. Stvarno nismo imali enough time za neke ozbiljnije testove (šta ćeš radni ljudi, razne obaveze a i treba ustati ujutru u šest ) Prvi utisci su dobri, odmah je proradio na 400, voltaže sve dignute za po jedan stepen. Ali nisam se dao oduševiti jer se i sa prošlim biosom digao iz prva pa je posle pukao