Šta je novo?

COOLPAD F1

^ jesi li fresh wipe odradio ili si samo izbrisao dalvik i cache? Ovo pod uslovom da si sa miui-ja starog flešovao

Fresh jer sam sa AOSP prešao ali možeš uradeti beckup, wipe cache i devilk i onda instal pa probaj

Ma znam, no stoji krupnim slovima fresh wipe a kutara mi je opet da podešavam sve. Probao dam da preko backup-a s miui na miui ali mi je sve podatke pogubio iz aplikacija

Prestala je da radi kamera i galerija a ni restart ni wipe cache i devilk ne pomažu .Ova greška se desila kada sam uključio bluetooth i prebacio neke slike a da li je to imalo neke veze ili se poklopilo ne znam

Poslednja izmena:
Jedno glupo pitanje, da li coolpad f1 podržava ovaj novi telenor 4G?
Ne mogu da proverim lako to, pa da pitam :)
Hvala

Imaš coolpad f1+ koji je dosta slabiji po specifikacijama od F1 ali ima 4g

Uzzeo sam ja f1 odavno, nego vidim da telenor ima od skora 4G pa bih da proverim da li f1 ima tu mogućnost ili ne. Ako ima da odem i menjam karticu.

Nema, ali znajuci kako radi telenor 3g mogu misliti kako ce da radi 4g :D

Risto, da li si popravio kameru?

Vratio se na beckup i tu sve radi[emoji3]

Poslednja izmena:
Da li ima neko ko bi prodao svoj F1, ako ne da li znate gde mogu kupiti F1 8297, ne interesuje me f1 plus

^ Smeš. Bez problema.

Originalni je 1000mA=1A
4a71dc34df0804d65310814f8156a660.jpg

Cudno mi bilo kako sa xiaomi powerbank napuni bateriju brzo ,sad vidim on ima 2a,a ja sve punio sa alkatelovim od 0.5a

Da li imate problema sa zvukom u slusalici prilikom razgovora? Ja imam problem kad sam u gradu, skoro pa ne mogu nista jasno da cujem.

skini Mobileuncle MTK Tools ,mora da imas root i u podesavanjima mozes da pojacas ton u slusalici i ton zvona.engineer mode/engineer mode(mtk)/audio i tu mozes da atelujes samo nemoj da preterujes

Sta treba staviti pod Type i pod level?
Meni pod type stoji sip a pod level 0, a hocu da pojacam ton u slusalici ne jacinu zvona, mada mozete i to da objasnite vi koji se razumete mozda nekom bude trebalo.
Hvala unapred.

skini Mobileuncle MTK Tools ,mora da imas root i u podesavanjima mozes da pojacas ton u slusalici i ton zvona.engineer mode/engineer mode(mtk)/audio i tu mozes da atelujes samo nemoj da preterujes

Na zalost nemam root. Pokuso sam sa Framaroot ali nisam uspeo.

Poslednja izmena:
LJudi jel moze pomoc oko rutovanja telefona. Pokusao sam sa mobile uncle medjutim da bi ubacio custom recovery trazi mi root. Pokusao sam iz postojeceg recovery da uradim update sa sd kartice( tu sam probao da mu podmetnem super su i recovery takodje kao update.zip) i nista od toga ne uspeva. Krene kao install i baci error.

http://coolpadamericas.com/wp-conte...rade-Sytem-in-Recovery-Mode-Using-MicroSD.pdf

Mozda koristim pogresne fajlove. Da napomenem da imam 4.4.032.PO.150202.827W

Poslednja izmena:
@rista Ovo se instalira preko fabrickog recovery-ja ? Pitam jer sam tako probao i nije uspelo .
http://prntscr.com/6r1sma
http://prntscr.com/6r1spa

Uglavnom iskopiram taj zip u root sd kartice. Podignem telefon u recovery modu, izaberem zip fajl i krene instalacija. Nakon par sekundi se pojavi error.

Poslednja izmena:
Isto se i meni desavalo. Krene instalacija i prijavi eror.

Nazad
Vrh Dno