Šta je novo?

COOLPAD F1

Ljudi, instalirao sam fabricki kitkat na telefonu, moze li neko da mi pomogne oko pojacavanja tona u slusalici jer slabije cujem sagovornika. Skinuo sam mobileuncle tools. Udjem u engineer mode , ali nisam siguran do kojih vrednosti da teram? Imam dva podesavanja:
value is 0-255
max vol 0-160
Interesuje me sta znace ove opcije? Ako povecam prvu, da li i drugu moram da povecam? Pretpostavljam da treba da idem u headset mode kako bih povecao ton u slusalici?

Ljudi, instalirao sam fabricki kitkat na telefonu, moze li neko da mi pomogne oko pojacavanja tona u slusalici jer slabije cujem sagovornika. Skinuo sam mobileuncle tools. Udjem u engineer mode , ali nisam siguran do kojih vrednosti da teram? Imam dva podesavanja:
value is 0-255
max vol 0-160
Interesuje me sta znace ove opcije? Ako povecam prvu, da li i drugu moram da povecam? Pretpostavljam da treba da idem u headset mode kako bih povecao ton u slusalici?

To sam i ja probao ali nista. Cuo sam da treba da se "procacka" po netu i vidi koje vrednosti mogu da se unesu, jer valjda popstoje tacno odredjeni brojevi koji mogu... A sto se tice zvuka u slusalici ocajan je. Ako nesto uspes, javi :)

Poslednja izmena:
Da li je potreban root za ovaj program, ne mogu da unesem ni jednu drugu vrednost sem fabricke?

https://www.dropbox.com/s/9ew6l81zbg1mjfq/4.4Root_Kinguser.zip?dl=0 probaj ovo da flesujes preko recovery da dobijes root
https://www.dropbox.com/s/zbezbujzhppa0q0/UPDATE-SuperSU-v2.40.zip?dl=0 ili ovo
https://www.dropbox.com/s/farb1vk6kejuey6/Official_root.zip?dl=0 ili ovo da dobijes root a onda super su instaliraj preko gplay
podesenja sa v3 a 310
normal mode:
type sip
level 0 112(o-255),112(0-160)
level1 136,112
level 2 160,112
level 3 184,112
level 4 208,112
level 5 232,112
level 6 255,112
mic: level0-64,level 1-112,level2-184,level 3-156,level 4 160,level5 255,level6 160;
media:lev0-112,lev1-136,lev2-160,lev3-184,lev4-208lev5-232,lev6-120;
head set:
sip:lev0112,116;lev1-136,116;lev2 -160,116;lev3 184,116;lev4-208,116;lev5 232,116;lev6 255,116
probaj ovo pa ako treba napisacu i ostalo

Rista, prvi link ti ne valja, pokusao sam da instaliram ovaj oficijelni root prekorecovery-ja i ne ide. To sam probao i proslog puta, secas se. Ne znam sta ti je bilo na prvom linku?

Max vol ti je max volume koji je moguc, a value ti je valuta koliko da "pusta" od tog max volume na odredjenom nivou zvuka, imas tamo i brojeve da biras od 0-6 ili 14 sve zavisi, to su ti leveli zvuka, kad pojacavas i smanjujes znaci imas 6 ili 14 stupnjeva, pa kad izaberes jedan od stupnjeva na value podesis kolika jacina da bude na tom stupnju

@rista1 ja sam to probao ranije nakon ruta telefona, i sad sam bas ispratio sve vrednosti sto si napisao ali i dalje ne vidim razliku. Zvuk u slusalici je i dalje isti.

Rista, opet nista, i ovaj root nece kod mene. Da li je moguce da je nesto do podesavanja? mozda mi je ukljucena neka zastita ili tako nesto. Trebali ja da otpakujem ovaj zip pre nego sto probam root?

Ako nemaš recovery cwm onda trebaš da pokušaš sa onim kineskim root programima, ja sam to uradeo prvi put ,ako nećeš to onda da flešuješ preko YGDP alata sa promenom recovery ,dobijaš originalni rom sa recovery i onda flešuješ za root

Ma isprobao sam sve te programei na JB i na kitkat-u, nece. Stvarno ne znam sta je. Jedno pitanje, kako da instaliram ovaj program za pojacavanje zvuka? Preko cega instaliram ovo, isto iz recovery-ja ili postoji drugi nacin?

https://www.dropbox.com/s/fmh90srasvbuua9/Coolpad F1 Toolkit.exe?dl=0 probajte i ovo izgleda odlican alat
1. It can auto-install ADB, Fastboot and all drivers
2. Reboot System, Recovery, Bootloader
3. Root
4. Auto install APK directly from PC
5. Install insecure ADB binaries (via adbd insecure app)
6. Backup/Restore (via ADB)
7. Automaticly flash ROM or any other ZIP directly from PC
uradjeno od strane komsija i vrlo je dobra stvar i ima i da se ubaci root

Skoro sam reinstalirao win7, sa svim apdejtima (dec 2014) i od tad ne mogu da instaliram drajvere za F1. Sa modaco foruma i odavde sam probao razne, kao i one koje sam već imao i koji su mi na nekoj starijoj verziji win7ice radili. I stara i nova win7 su x64.

Koje da koristim?

Hvala, probaću ovo, do sad nisam ove imao. Javljam da l radi ok.

Nažalost ni ovo neće. Ovaj Setup.exe kad pokrenem prođe do jednog dela i onda mi neprestano izlazi jedna greška. Napominjem da je ceo setup u nekim ??????????????????????????? simbolima, ali sam probao sve moguže kombinacije i neće.

Probao sam i njih i neće. Jedan samo prođe (x64 driver.exe) ali se ništa ne događa, Pdanet ne prepoznaje telefon kada dođe do te tačke u instalaciji... Nervira me mnogo, tim pre što mi je do pre pet dana sve ok radilo.

Da slučajno nemaš neke drajvere od drugog telefona instalirane na kompu, kao kies npr?

Da li si posle instalacije restartovao računar pa tek onda priključio telefon i na telefonu uključi USB,moraš da deinstaliraš drajvere od drugih telefona prvo

Nemam drajvere drugih telefona, ali nisam restartovao komp po instalaciji drajvera za f1. Je l to instalacija ovaj setup.exe fajl u linku što si mi prosledio? Pošto je na nekim ????????????? simbolima ne mogu da provalim šta hoće od mene. Dakle, instaliram sve, bez kačenja telefona, restart kompa, na fonu da je uključen usb debuging, kačenje na komp i trebalo bi da radi*?

Setup.exe je njegov drajver(original) a uz njega ubaci i ta druga dva

Rutovao sam telefon, pa bih hteo da reinstaliram nepotrebne aolikacije i da zamrznem neke nepotrebne. Da nema neko spisak aplikacija i procesa koje treba da zamrznem preko titanium-a? Jos nesto sam primetio, LED notifikacije mi ne rade kako treba, stigne mi poruka, ne blinka, propusten poziv takodje, a isti je ROM koji sam imao i pre?

Ma odmah sam to pogledao.
uploadfromtaptalk1432288143110.png
Nesto drugo je u pitanju. Trebao bih ja da stavim neki custom ROM. Koji ti koristis Rista?

Vrh Dno